دانیل پاتریک ولچ گفت: عملکرد دولت آمریکا بالاترین سطح از تروریسم سایبری تلقی میشود. این اقدامات را سالهاست که ایالات متحده آمریکا در دنیا انجام میدهد و ما از تعداد معدودی از آنها آگاهی داریم. باید گفت که عدالت در ایالات متحده تقلبی است، همان طور که دموکراسی تقلبی است.
به گزارش پایگاه خبریتحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از خبرگزاری «حوزه»، دانیل پاتریک ولچ نویسنده و تحلیلگر سیاسی آمریکایی گفت: درحالی که دولت آمریکا سالهاست متهم به حملات جاسوسی در دنیا میباشد، اتهامات اخیر دولت آمریکا علیه هکرهای ایرانی مبنی بر حملات سایبری به بانکهای آمریکایی مسخره و خندهدار به نظر میرسد.
این مفسر سیاسی اهل بوستون در ایالت ماساچوست آمریکا در ادامه سخنانش گفت: کرمهای استاکس نت کامپیوتری توسعه یافته در زمان دولت اوباما که برای خرابکاری در برنامه هستهای صلح آمیز ایران طراحی شده بودند بسیار خطرناک و سطح بالا بودند و این عملکرد دولت آمریکا بالاترین سطح از تروریسم سایبری تلقی میشود. این اقدامات را ایالات متحده آمریکا سالهاست که در دنیا انجام میدهد و ما از تعداد معدودی از آنها آگاهی داریم. باید گفت که عدالت در ایالات متحده تقلبی است، همانطور که دموکراسی تقلبی است.
ایالات متحده آمریکا چندین هکر ایرانی را به اتهام مشارکت در حملات سایبری به چندین بانک و یک سد در ایالت نیویورک در سالهای 2011 تا 2013 مورد پیگرد قانونی قرار داده است. وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که کیفرخواست علیه هفت هکر ایرانی، در یک دادگاه فدرال در شهر نیویورک ثبت شده است. در این کیفرخواست آمده است که این هکرهای باتجربه کامپیوتری احتمالا در ایران زندگی میکنند و از طرف دولت ایران کار میکنند و به گفته مقامات آمریکایی حملات سایبری میلیونها دلار خسارت به بانکهای آمریکایی وارد ساخته اند.
تروریسم سایبری آمریکا
این در حالی است که بر اساس گزارشی که اخیرا منتشر شده است دولت آمریکا قصد داشته در صورت شکست مذاکرات هستهای، حمله سایبری همهجانبهای علیه ایران آغاز نماید. به گزارش روزنامههای آمریکایی، این حمله سایبری که کد نیترو زئوس نام داشته قرار بوده دفاع هوایی، سیستمهای ارتباطی و بخش مهمی از شبکه برق در ایران را مورد حمله قرار دهد. در سال 2010 نیز افشاء شد که آمریکا با همکاری رژیم غاصب اسرائیل حمله سایبری گستردهای علیه برنامه هستهای صلح آمیز ایران به راه انداختهاند که این اقدامات بزرگترین نمونههای تروریسم سایبری آمریکایی محسوب میشوند.