عاملین اقدام تروریستی شاهچراغ(ع) به دست عدالت سپرده شوند

14010321000567 Test PhotoN

رئیس کمیته حقوق‌بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پیامی اعلام کرد: عاملان، حامیان و تأمین‌کنندگان مالی گروهک تروریستی داعش به ویژه عاملین اقدام تروریستی اخیر باید به دست عدالت سپرده شوند.

به گزارش هابیلیان به نقل از فارس، زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پیامی خطاب به نهادهای بین‌المللی همچون دبیرکل سازمان ملل، کمیسر عالی حقوق بشر، رئیس شورای حقوق بشر، رئیس کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا در خصوص اقدام تروریستی جریان تکفیری داعش در شاهچراغ شیراز، کشتار بیرحمانه غیرنظامیان بی‌دفاع زنان و کودکان، آن هم در یک زیارتگاه مذهبی را محکوم کرد.

وی ضمن اظهار تأسف از اقدام جنایتکاران در نقض قوانین بین‌المللی، هنجارهای انسانی و اخلاقی، اظهار کرد: این حمله تروریستی بار دیگر نشان داد که تروریسم به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای بر هم زدن صلح و ثبات نه تنها در ایران، بلکه همه کشورهای منطقه را مورد هدف قرار داده است.

رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: وقوع چنین رویدادهای فجیعی در ایران و سایر نقاط جهان، جامعه بین‌المللی را ملزم می‌کند تا با جدیت بخشیدن به اقدامات خود برای نابودی تروریسم و خشک کردن ریشه‌های انسانی و مالی و رسانه‌ای آن، تلاش کند.

الهیان در ادامه این پیام تصریح کرد: حادثه تروریستی در شیراز و شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنانم در کنار سکوت مدعیان حقوق بشر و مبارزه با تروریسم بار دیگر نشان داد که تا چه اندازه جهان با استانداردهای دوگانه مواجه است. به جرأت می‌توان اذعان کرد که سکوت کشورهای مدعی حقوق بشر در برابر پدیده شوم تروریسم و برخورد تبعیض‌آمیز با آن، یکی از دلایل اشاعه اقدامات تروریستی در سراسر جهان از جمله حادثه شاهچراغ در شیراز است.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس از مجامع بین‌المللی و نهادهای اروپایی مدعی حمایت از حقوق بشر خواست تا به مسئولیت خود مبنی بر محکومیت این جنایت هولناک که علیه افرادی صورت گرفته است که از حق آزادی مذهب بهره می‌برده‌اند، عمل نماید.

رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: عاملان، حامیان و تأمین‌کنندگان مالی گروهک تروریستی داعش به ویژه عاملین اقدام تروریستی اخیر باید به دست عدالت سپرده شوند.


مطالب پربازدید سایت

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

گفتگوی هابیلیان با همسر شهید بزرگوار اسماعیل کرمی هرستانی

باید ریشه‌های فکری تروریست‌ها را در سیستان‌وبلوچستان خشکاند

جدیدترین مطالب

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

گفتگوی هابیلیان با همسر شهید بزرگوار اسماعیل کرمی هرستانی

باید ریشه‌های فکری تروریست‌ها را در سیستان‌وبلوچستان خشکاند

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

47 سال تهدید تروریسم و فرصت‌های آن

گزارشی از پنجاه‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

روایت عضو جدا شده منافقین از شباهت وقایع اخیر با اقدامات این گروهک

مطالب پربازدید بخش خبر

در فرهنگسرای خاوران تهران

موزه دائمی اسرار سازمان افتتاح شد

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در مراسم افتتاح موزه اسرار سازمان

گروهک تروریستی منافقین مهره آمریکا و رژیم صهیونیستی است

امیر سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش

دشمن با حمایت از تروریست‌ها به‌دنبال ایجاد ناامنی است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان