عاملان حمله تروریستی بانه تاوان خون شهدا را خواهند داد

1404040307523171133214514

معاون سیاسی استاندار کردستان گفت: عاملان و آمران اقدام تروریستی در بانه، تاوان جنایت خود را خواهند پرداخت.

به گزارش هابیلیان، علی‌اکبر ورمقانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در گفت‌وگو با تسنیم با تشریح ابعاد حمله تروریستی شامگاه جمعه پنجم تیرماه به ایست و بازرسی شهرستان بانه، اظهار کرد: در این اقدام کور و تروریستی، دو تن از نیروهای جان‌برکف انتظامی به شهادت رسیدند و دو نفر دیگر از کارکنان نیروی انتظامی نیز مجروح شدند.

وی افزود: در جریان این حمله، سه شهروند عادی از جمله یک کودک سه‌ساله نیز مصدوم شدند که تحت مراقبت و رسیدگی قرار دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با محکوم کردن این اقدام تروریستی، تصریح کرد: گروهک‌های ضدانقلاب باید بدانند نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی کشور و استان هرگز عاملان این جنایت را رها نخواهند کرد و خون پاک شهیدان و حقوق مجروحان این حادثه بی‌پاسخ نخواهد ماند.

ورمقانی تأکید کرد: دستگاه‌های مسئول با قاطعیت موضوع را پیگیری می‌کنند و عاملان و آمران این اقدام تروریستی تاوان جنایت خود را خواهند پرداخت.

وی با اشاره به همبستگی مردم کردستان در برابر تهدیدات امنیتی گفت: بار دیگر در سرزمین مجاهدت‌های خاموش، خون فرزندان اهل تشیع و تسنن در هم آمیخت تا از وحدت، انسجام و امنیت کردستان عزیز پاسداری شود؛ حقیقتی که نشان می‌دهد دشمنان هرگز قادر نخواهند بود میان مردم این استان شکاف و تفرقه ایجاد کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: مردم استان همواره در کنار نیروهای مدافع امنیت ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد اقدامات کور تروریستی، آرامش و همبستگی موجود در منطقه را خدشه‌دار کند.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان