شهید صادق گنجی تا پای جان با جریان‌های انحرافی مبارزه کرد

Ganjisadegh

فرمانده سپاه جواد الائمه(ع) شهرستان دشتستان گفت: یادواره شهید صادق گنجی روز پنجم دی‌ماه با حضور سردار سرلشکر رحیم صفوی در مصلای جمعه شهر برازجان برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان و به‌نقل از ایسنا، سرهنگ نعمت‌الله غلام‌پور در نشست مسئولان شهرستان دشتستان با خانواده شهید «صادق گنجی» گفت: شهید صادق گنجی از نخستین شهدایی بود که در راه بیداری جهان اسلام و در راه مبارزه با تکفیری‌ها به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه صادق گنجی شهید راه احیای اسلام ناب محمدی و افشای چهره کفر و نفاق بود تاکید کرد: شهیدانی چون شهید صادق گنجی جانانه در مقابل توطئه‌های استکبار جهانی که درصدد ضربه‌زدن به اسلام هستند ایستاده‌اند و اسلام آمریکایی را در راستای لبیک به ندای امام راحل و رهبر معظم انقلاب رسوا کرده‌اند.

غلامپور یادآور شد: شهید گنجی سفیر فرهنگی ایران در لاهور پاکستان بود و تا پای جان با جریان های انحرافی مبارزه کرد تا بر اثر حادثه‌ای تروریستی در سال 1369 در لاهور پاکستان به شهادت رسید. این فرزند برومند دشتستان از تلاش خود در مبارزه با جریانات انحرافی دست برنداشت تا اینکه در 28 آذرماه سال 69 در جلسه تودیع در سالن اینترنشال لاهور پاکستان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

غلامپور خاطرنشان کرد: یادواره شهید صادق گنجی روز پنجم دی‌ماه با حضور سردار سرلشکر رحیم صفوی در مصلای جمعه شهر برازجان برگزار خواهد شد.

Ganjisadegh1

شهید صادق گنجی در مصاحبه‌ای با روزنامه شرق پاکستان که در تاریخ حدودا 10 روز پس شهادتش به چاپ رسیده‌است در پاسخ به پرسش خبرنگار مبنی بر اساسی ترین معیارهایش چیست و حالا که دارد از پاکستان به ایران  سفر می‌کنید، چه احساسی دارید؟ توضیح می‌دهد: «اصلیترین معیارهای من اسلام، انسانیت، اخلاص و دوستی است. من همه اینها را در اینجا یعنی پاکستان  دیدم، به این خاطر هرگز دوست ندارم اینجا را ترک کنم. پاکستان سرزمین دوم من است، مردم پاکستان آنقدر در این سه سال به من لطف و اخلاص روا داشته‌اند که [دوری و جدایی] برای من امکان پذیر نیست. من هر کجا که باشم، روحم در پاکستان خواهد بود، همیشه به یاد پاکستان و اهالی لاهور خواهم ماند و ناراحتی من از رفتن از پاکستان به وطن چنان است که گویی کسی از دنیا می‌رود.»

شهید گنجی علاوه بر رسیدن به کارهای اداری و رتق و فتق امور سیاسی، تحقیقاتی نیز انجام داد و غالب بر 25 جلد کتاب قطور به چاپ رساند، که آن از جمله است: زن در پاکستان، مسیحیت در پاکستان، مراکز فرهنگی پاکستان، شخصیتهای پاکستانی، دانشگاههای پاکستان، جماعت اسلامی در پاکستان، احزاب و گروههای پاکستانی، مطبوعات در پاکستان، آموزش و پرورش در پاکستان، رادیو و تلویزیون در پاکستان، پاکستان و چگونگی فعالیت آمریکا در این کشور، پاکستان و چگونگی فعالیت عراق و عربستان، وضعیت فعالیت نمایندگیهای خارجی در پاکستان.

شهید گنجی روز چهار شنبه 28 آذر ماه 1369 در  آخرین مراسم تودیع که از طرف ادبا، نویسندگان، شعرا و خبرنگاران در هتل اینترنشنال لاهور برگزار شده بود. شرکت کرد. او در ساعت 7 و 45 دقیقه جلو درب هتل می‌رسد و به محض پیاده شدن از ماشین، مورد هجوم وحشیانه چند تن از ایادی استکبار جهانی و وهابیون ملحد سپاه صحابه قرار می‌گیرد و با رگبار آن‌ها شهید می‌شود.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

در نشست روز جهانی گرامیداشت قربانیان ترور مطرح شد

ایران بزرگترین قربانی تروریسم در جهان

همزمان با روز جهانی یادبود قربانیان تروریسم

نشست گرامیداشت قربانیان ترور ایران 31 مرداد در تهران برگزار می شود

شانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین

تصمیم ترور آیت الله بهشتی توسط «تقی شهرام» گرفته شد

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان