معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور گفت: شهید شهریاری با تلاش جهادگونه خود به "ما می توانیم" عینیت بخشید و این باور را به عنوان یک برکت به جامعه ما اهدا کرد.
به گزارش هابیلیان به نقل از ایرنا، دکتر کیومرث جهانگیری روز دوشنبه در یازدهمین آیین بزرگداشت سالگرد شهادت مجید شهریاری در زنجان افزود: شهید شهریاری به واسطه ویژگی های علمی و شخصیتی خود جایگاه والایی در بین جوانان داشت و از همین رو شهادتش ثمرات و برکاتی به ارمغان آورد که در جامعه بسیار تاثیر گذار بود.
وی با اشاره به موفقیت ها و برجستگی ها علمی و تحصیلی شهید شهریاری، اظهار داشت: این شهید گرانقدر در مسیر علم و اعتلای کشور، تلاش جهاد گونه داشت.
جهانگیری با بیان اینکه مظلومیت شهید شهریاری و ترور ناجوانمردانه او، عناد و کینه دشمنان این مرز و بوم را بیش از پیش آشکار کرد، گفت: حرکت مستمر شهید شهریاری برای پیشرفت کشور از ویژگی های برجسته او بود که باید همواره چنین مشخصه ای الگوی ما باشد.
وی با بیان اینکه کار جهادی و مداوم، اتکا به خود و توان داخلی، خودکفایی و تلاش برای استقلال و قطع رشته های وابستگی از دیگر درس هایی که می توانیم از شهید شهریاری بیاموزیم، گفت: ترور این شهید عزیز نشان داد که ما همچنان در جنگ هستیم و دشمن از راهی برای ضربه زدن به کشور استفاده می کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور گفت: شهید شهریاری در کنار توانمندی برجسته علمی، یک شخصیت مذهبی بود و برجستگی این بعد از شخصیت ایشان متاثر از توکلش به خدا و تمسکش به آموزه های اسلام بود.
جهانگیری خاطرنشان کرد: ما از شهید شهریاری این درس را باید بگیریم که در سایه آموزه های اسلام و توکل برخدا می توانیم به عزت و استقلال و اعتلالی هر چه بیشتر کشور برسیم.
به گزارش ایرنا شهید دکتر مجید شهریاری، استاد دانشگاه شهید بهشتی و از دانشمندان هستهای ایران بود که در سال ۱۳۴۵ در زنجان متولد شد و در هشتم آذر ۱۳۸۹ توسط رژیم صهیونیستی و با همکاری اطلاعاتی منافقین در یک عملیات تروریستی به شهادت رسید.
شهید شهریاری در زمانی که کشورهای صاحب فناوری هسته ای پزشکی ایران را از نظر صفحات سوخت هسته ای - که در تولید رادیوداروها کاربرد دارد- تحریم کرده بودند، توانست با همکاری دیگر دانشمندان هستهای کشورمان صفحات سوخت با غنای ۲۰ درصد را در کشور بومی سازی کند.