«رادیو مقاومت» در سومین سالگرد تاسیس این شبکه رادیویی، از امروز برای فعالیت به مدت یک ماه، آغاز به کار کرده است.
به گزارش هابیلیان به نقل از مهر، مراسم راهاندازی رادیو مقاومت صبح امروز سهشنبه ۲۹ آذرماه با قرائت آیاتی از قرآن کریم و همچنین سرود جمهوری اسلامی ایران از ساعت ده و نیم صبح در استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
در ابتدای این مراسم پیام ویدیویی سید ابراهیم رییسی، رییس جمهور کشور برای حاضران در سالن نمایش داده شد.
در بخشی از سخنان وی آمده بود: شخصیت شهید سلیمانی باید شناخته شود نه به عنوان شخص بلکه به عنوان یک مکتب و نه به عنوان یک شخصیت صاحب منصب و فرمانده بلکه بهعنوان کسی که صاحب سبک و مشی و جایگاهی است که نگاه به او میتواند در کشور و جهان اسلام جریان سازی کند.
وی با اشاره به راه اندازی رادیو مقاومت، آن را برای تبیین جریان مقاومت و اول آگاهی بخشی و دوم ایجاد آمادگی در همگان موثر دانست.
رییس جمهور ایران در بخش دیگری از پیام ویدیویی خود بیان کرد: راه، مقاومت است. راه، تسلیم و وادادگی نیست.
وی با اشاره به تاسیس و آغاز به کار رادیو مقاومت در ایام شهادت سردار سلیمانی عنوان کرد: امروز نماد مقاومت و ایستادگی و نماد مبارزه با تروریسم در دنیا شهید سلیمانی است.
در ادامه علی بخشیزاده معاون صدای سازمان صداوسیما، در سخنانی به خانواده شهدا و مهمانان مراسم خوشآمد گفت و درباره سردار شهید سلیمانی عنوان کرد: من نمیدانم درباره رمز محبوبیت شهید سلیمانی که به عنوان قله شهدا مطرح است و هنوز داغ او بر قلبهای یکایک ما سنگینی میکند چه میتوان گفت؟ بهترین پناهگاه را در این باره قرآن یافتم که در اواخر سوره مریم میفرماید «به درستی که کسانی که ایمان آوردند و عمل صالح انجام دادند خداوند آنها را مایه محبت مردم قرار میدهد» همه شهدای ما همین گونه هستند.
بخشی زاده تصریح کرد: یقیناً خانواده شهدا بر سخن من صحه میگذارند که بعد از شهادت فرزند یا عزیزشان میفهمند اینها چه دردانههایی در فامیل بودند و حتماً باید در شخصیتشان ویژگیهایی میداشتند تا خدا این مقام را به آنها بدهد.
وی درباره اهمیت حضور سردار سلیمانی در جبهه مقاومت هم تصریح کرد: در سالی که همه معتقد بودند حکومت سوریه باید سقوط کند. شهید سلیمانی به میدانی رفت که ظاهرش به نفع مقاومت نبود.
معاون صدا با اشاره به فعالیت رادیو مقاومت عنوان کرد: رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت است. صدای مکتب سلیمانی است که شهید سلیمانی نماد مقاومت است.
وی اضافه کرد: آمریکای جنایتکار منتظر انتقام مستضعفان جهان در شهادت این شهید بزرگوار باشد.
معاون صدا در پایان با تشکر و قدردانی از خانواده شهدای مدافع حرم، شهدای مدافع امنیت و… اظهار کرد: در سومین سالگرد رادیو مقاومت انشالله رادیوی متفاوتی خواهید شنید.
در ادامه خانوادههای شهید معصومیان از شهدای شاهچراغ، خانواده شهید آرمان علی وردی و خانواده شهید عجمیان تجلیل شدند.
سپس ایرانمنش از همرزمان شهید سلیمانی در سخنانی درباره روشهایی که سردار سلیمانی را به این درجه و مقام رساند گفت: این ویژگیها اخلاص او و بی ریا کار کردنش بود. کاری را که شروع میکرد حتماً به پایان میرساند.
وی ادامه داد: امروز اگر جبهه مقاومت پیروزیهایی نصیبش شده از پیگیریهای سردار سلیمانی است. شهید سلیمانی از مردم، در مردم و با خود مردم بود. او همیشه به درخواستهای مردم توجه میکرد.
ایرانمنش یادآور شد: یکی دیگر از شاخصههای شهید سلیمانی که به این مرتبه رسید احترام به پدر و مادرش بود. روزی نبود که در وسط عملیاتها، پدر و مادرش را یاد نکند و با آنها تماس نگیرد.
وی در پایان گفت: دشمنانی که این روزها چنگ و دندان تیز کردهاند بدانند این انقلاب به راحتی به دست نیامده است. همانطور که سردار سلیمانی و دیگر شهدا در وصایای خود گفتهاند مردم در آخرین قطره خونشان پای این نظام هستند.
امیر سرتیپ ابراهیم گلفام جانشین معاونت فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح هم درباره حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد: حاج قاسم کاری کرد که کسانی وارد این جبهه شدند که شاید شبیه ما نبودند اما عاشق مرام حاج قاسم شدند.
وی با اشاره به روحیه متواضعانه حاج قاسم ادامه داد: در آخرین ماههای حیاتش مراسمی گرفته شد که او در این مراسم اتفاقاً قرار بود نشانهایی را از رهبر انقلاب دریافت کند، در ردیفهای عقبی نشسته بود و حاضر نبود در ردیف جلوی سالن بنشیند و هر جایی منش خود را نشان میداد.
گلفام درباره تاثیر حاج قاسم در منطقه نیز گفت: مردم خود بغداد باور کردند که بغداد سقوط خواهد کرد و اگر حاج قاسم و یارانش نبودند معلوم نبود چه بر حرمین شریفین پیش میآمد. اگر این فرهنگ و روح مقاومت در منطقه نبود و جبهه مقاومت شکل نمیگرفت امروز معلوم نبود وضعیت ما شیعیان در جهان چه بود.
در این مراسم نماهنگهای مختلفی درباره حاج قاسم سلیمانی پخش شد.
همچنین از چند کتاب مرتبط با حوزه شناختی رسانهها رونمایی شد.