شهید زینب کمایی جریان نفاق و دشمن را به‌خوبی شناخته بود

Komaeizeinab

منافقین با هدایت استکبار این جنایت ها را انجام دادند و ملت ما هنوز انتقام آنها را از استکبار، آمریکا و رژیم صهیونیستی نگرفته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور)، حجت الاسلام‌والمسلمین احمد پناهیان روز سه شنبه در یادواره ملی شهیده زینب کمایی در گلستان شهدای اصفهان افزود: شهیده کمایی جریان نفاق و دشمن را شناخته بود.

وی افزود: شهیده زینب کمایی ویژگی های برجسته ای از جمله ایمان، اخلاص، معنویت، اهل نماز شب بودن و انس با خدا را داشت. این کارشناس فرهنگی مذهبی گفت: این دانش آموز انقلابی در وسط میدان بود و همواره با مارکسیست ها مبارزه می کرد. حجت الاسلام پناهیان ادامه داد: در این بین آنچه باعث شد این دوشیزه به مقام رفیع شهادت نائل شود، روحیه جهادی و انقلابی وی بود.

وی گفت: داشتن روحیه انقلابی مسیر شهادت را هموار می کند و این همان ایستادگی و صدق در پیمان الهی است. این کارشناس فرهنگی مذهبی با بیان اینکه شهدای زیادی در شهرها توسط منافقین به شهادت رسیدند، گفت: منافقین با هدایت استکبار این جنایت ها را انجام دادند و ملت ما هنوز انتقام آنها را از استکبار، آمریکا و رژیم صهیونیستی نگرفته اند. حجت الاسلام پناهیان گفت: شهدای ترور شهدای مقتول هستند که خداوند اجازه انتقام گرفتن آنها را به مومنین داده است و ملت ما باید این حق را مطالبه کند.

وی گفت: ویژگی بارز شهدا اتصال با خدا و ولایت است و این تعلق خاطر را در میدان عمل به منصه ظهور گذاشتند. وی ادامه داد: جوانان متدین و انقلابی در دهه ۶۰ در مواجهه با کمونیست ها تلاش گسترده ای داشتند که زینب کمایی یکی از همین نوجوانان بود. حجت الاسلام پناهیان گفت: کسانی که معتقدند جوانان و نوجوانان امروز مانند جوانان دهه ۶۰ نیستند، جوانان امروز و جوانان دهه ۶۰ را شناخته اند.

وی خاطر نشان کرد: نوجوانان امروز با شهدا هم پیمان شده اند که راه شهیدان را ادامه دهند و اجازه ندهند کسی خون شهدا را پایمال کند. مهدی فیض معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم اظهار داشت: زمانی که وصیت‌نامه این شهیده را مطالعه می‌کردم، مبهوت از متن آن شده بودم و امیدوارم بتوانیم از چنین الگوهایی در زندگی خود بهره‌مند شویم. وی با بیان اینکه اگر سبک زندگی خود را تغییر دهیم، به موفقیت‌های بالایی دست پیدا خواهیم کرد و می‌توانیم در مسیر شهدا قرار بگیریم، گفت: احسان به والدین، نماز اول وقت، رعایت حجاب و عفاف از جمله مواردی هستند که باید در زندگی خود مدنظر قرار دهید.

در این مراسم از خانواده «شهیده زینب کمایی» و تعدادی از خانواده‌های شهدای معظم مدافع حرم توسط مسئولان تجلیل به عمل آمد.

زینب چهارده ساله، دانش‌آموز سال اول دبیرستان بود که در فروردین ماه سال ۱۳۶۱ توسط منافقین به شکل مظلومانه‌ای به شهادت رسید و همراه با شهدای فتح المبین در گلستان شهدای اصفهان به خاک سپرده شد. این دانش آموز شهید، شهیده شاخص کشوری قشر دانش آموزی در سال سال 96 است.

Komaeizeinab2Komaeizeinab1


مطالب پربازدید سایت

شهید ترور

شهید جلیل رسولی

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

روایت دوستان از شهید عبدالله رودکی

 اسراییلی‌ها چندین بار جشن ترور او را برگزار کردند

جدیدترین مطالب

شهید ترور

شهید جلیل رسولی

روایت دوستان از شهید عبدالله رودکی

 اسراییلی‌ها چندین بار جشن ترور او را برگزار کردند

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

نگاهی به چهار دهه رویکرد منافقین به خانواده

خانواده کشی در فرقه تروریستی رجوی

مطالب پربازدید بخش خبر

مقام ارشد اطلاعاتی حزب بعث در گفت‌وگو با الشرق الاوسط؛

ترورهای شهید بهشتی و رجایی طرح اطلاعات عراق با همکاری منافقین بود

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

مهر 1359
4 شنبه 5 شنبه جمعه شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه
9
تاریخ : 1359/07/09
14
تاریخ : 1359/07/14
16
تاریخ : 1359/07/16
21
تاریخ : 1359/07/21
23
تاریخ : 1359/07/23
25
تاریخ : 1359/07/25

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان