شهید جلال بارنامه

BARname1
شغل: کشاورز

تاریخ تولد: 1329

محل تولد: روستای باغان از توابع بخش سرشیو مریوان

تاریخ شهادت: 16خرداد1383

محل شهادت: مریوان

شهید کاک جلال بارنامه در سال 1329 در روستای باغان از توابع بخش سرشیو مریوان به دنیا آمد.

کاک جلال در اوایل انقلاب و در جریان مبارزه پیگیر با گروهک‌های تروریستی مجبور به مهاجرت از مریوان شد و به کرمانشاه رفت. بعد از سازماندهی نیروهای رزمنده برای پاکسازی و آزاد کردن مریوان، کاک جلال یکی از مؤثرترین افرادی بود که دوشادوش رزمندگان  با شجاعت و شهامت جنگید و پس از مدت کوتاهی بخاطر استعداد و ابتکار و خلاقیت به فرماندهی و مدیریت رزمندگان رسید.

 شهید کاک جلال بارنامه برای مدت کوتاهی فرماندهی سازمان پیشمرگان مسلمان کُرد مریوان را بر عهده داشت و در عملیات‌های قوچ‌سلطان، پاکسازی محور دزلی، سروآباد، و روستاهای تابعه آن و عملیات‌های فراوانی در خارج از شهرستان مریوان و نوار مرزی عراق نقش محوری داشت. وی فرماندهی گردان محمد رسول‌الله(ص) و مسئولیت هماهنگی سپاه مریوان را نیز برعهده داشت. شهید کاک جلال مشاوری امین برای اولین فرمانده سپاه، حاج احمد متوسلیان و همرزم دلسوز و انقلابی شهیدان چمران، بروجردی، ابوعمار و قهاری بود.

شهید کاک جلال بارنامه بعد از برقراری امنیت و آرامش در شهرستان مریوان و منطقه، در سنگر بسیج و تفکر بسیجی نقش‌آفرینی کرد و بعنوان فرمانده گردان 101 عاشورا برگزیده شد. وی برای متحد کردن پیشمرگان مسلمان کُرد از هیچ کوششی دریغ نکرد.

با فعال شدن سفرهای راهیان نور ایشان بعنوان راوی آگاه با کوله‌باری از خاطرات به همراه کاروان‌ها دوباره به مناطقی که زمان جنگ رفته بود بازگشت و صحنه‌های جنگ را برای هموطنانش بازخوانی می‌کرد.

او که در کنار تمام فعالیت‌هایش کشاورزی را بعنوان شغل اصلی برگزیده بود در روستای بلکر، مزرعه و باغی برای تامین مایحتاج خانواده فراهم کرده بود. وی عاقبت در راه بازگشت از مزرعه، ساعت 18:40 روز 16خرداد1383 ناجوانمردانه در جاده گاران هدف رگبار عناصر گروهک تروریستی کومله قرارگرفت و به شهادت رسید.

از این شهید والامقام که درسال 1344 ازدواج کرده بود 9 پسر و 4 دختر به یادگار مانده است.

 


مطالب پربازدید سایت

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

به بهانه سالروز شهادت شهید مدافع حرم «علی اصغر شیردل»؛

ماجرای وصیت‌نامه یک شهید قهرمان مدافع حرم

جدیدترین مطالب

به بهانه سالروز شهادت شهید مدافع حرم «علی اصغر شیردل»؛

ماجرای وصیت‌نامه یک شهید قهرمان مدافع حرم

به بهانه اقدام ترامپ در استفاده از نام جعلی خلیج ع.ر.ب.ی

تحریف نام خلیج فارس و سکوت همیشگی منافقین

رئیس‌جمهور در دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش

رئیس‌جمهور: ما قربانی تروریسم هستیم، اما تسلیم نمی‌شویم

یادداشت ابراهیم کیمیایی دوین، کارشناس امور سیاسی

روز جهانی خانواده در سایه ۲۳ هزار قربانی ترور در ایران

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان