شهيد حميد مفرحي

Shahid Mofarahiشغل : پاسدار كميته انقلاب اسلامي

سن : 22 سال

وضعيت تأهل : مجرد

محل شهادت : ميدان وليعصر

تاريخ شهادت : 13/7/1360 ، (ترور 5/7/1360)

زندگينامه ...

شهيد حميد مفرحي در سال 1338 در خانواده اي مذهبي و متدين ديده به جهان گشود و در زمره همان كودكاني بود كه حضرت امام در سال 1342 در موردشان فرمودند : " ياران من يا در كوچه بازي مي كنند و يا در گهواره شير مي خورند ". اشاره حضرت امام به نسلي بود كه مي بايست در سپاه نهضت اسلامي ايران بساط جابرانه سلطنت 2500 ساله طاغوت را در هم بپيچند و سنت امام حسين (ع) را زنده گردانند .

حميد در خانواده اي متدين پرورش يافت و تحصيلات ابتدايي را با موفقيت به اتمام رساند و پا به دبيرستان نهاد و تحصيلاتش را تا سال آخر دبيرستان ادامه داد . سال هاي آخر دبيرستان مصادف با اوج گيري نهضت مقدس اسلامي بود و حميد نيز چون ديگر نوجوانان و جوانان متعهد خيابان ها را به صحنه مبارزه اي افتخار آميز عليه عمال رژيم شاه تبدیل كرد و در پناه توجهات حضرت حق توانست در كنار امت حزب الله پيروزي را شاهد شود .

پس از پيروزي انقلاب و با تشكيل كميته هاي انقلاب اسلامي به اين نهاد جوشيده از دل امت شهيد پرور پيوست و هم زمان به تحصيلاتش نيز ادامه داد و موفق به اخذ دپيلم متوسطه گرديد .

پس از شروع جنگ تحميلي و تجاوز كفار بعثي با جان و دل و داوطلبانه عازم جبهه هاي ايثار گرديد و در ديار عاشقان آنجا كه جان را مي دهند و از شرف اسلامي شان حفاظت مي كنند ، آنجا كه همه چيز بوي شهادت مي دهد ، به خدمات خود به اسلام و مسلمين ادامه داد .

در طول جنگ ، حميد سرباز داوطلبانه عازم خط مقدم جبهه هاي نبرد حق عليه باطل گرديد و هر بار با چهره اي نوراني تر و ايماني مستحكم تر بازگشت . آخرين بار كه عازم جبهه بود به مادرش گفت : " مادر اگر من برنگشتم و شهادت نصيبم شد ، برادرهايم راه مرا ادامه دهند ."

شهادتنامه ...

حميد شهادت را در جبهه خارجي و در نبرد با كفار بعثي و در راه آزادي قدس مي جست ، اما مقدر كه در جبهه داخلي و به دست ستون پنجم كفار بعثي به اين سعادت دست يابد . در روز 5 مهر 1360 به دنيال اغتشاش مسلحانه تروريست هاي منافق در برخي از خيابان هاي تهران ، شهيد حميد مفرحي كه در آن زمان در كميته كلانتري منطقه 17 به خدمت مشغول بود ، جهت مقابله با اين دسيسه جنايتكارانه به محل واقعه اعزام مي شود .

حميد سينه اش را سپر گلوله هاي منافقين مي سازد تا به مردم مسلمان آسيبي نرسد و در همين راه نيز به دست منافقين آمريكايي به شهادت مي رسد و به آرزوي ديرينه اش دست مي يابد . او 8 روز با بدني مجروح در بيمارستان بستري بود ، اما سرانجام جان به جان آفرين تسليم كرد و در جوار رحمت حق جاي گرفت .

پزشكي قانوني پس از معاينه جسد شهيد علت شهادت وي را به شرح زير گزارش كرده است :

" سوراخ ورودي روي ران راست به قطر تقريبي 5 ميليمتر كه از پايين ران خارج شده و ران و عضلات را متلاشي كرده است . سوراخ ورودي با مشخصات فوق روي ساعت دست راست دارد كه از جهت پس ساعد .... به قطر تقريبي 2 سانتيمتر خارج شده است . سوراخ ورودي در طرف راست قفسه صدري به قطر تقريبي 5 ميليمتر دارد كه از طرف جناغ سينه با سوراخي به قطر 10 سانتيمتر خارج شده است . با توجه به مراتب فوق علت مرگ اصابت گلوله به قفسه صدري است ."

انقلاب خونبار اسلامي مان حميدهاي بسياري را به خود ديد و خواهد ديد . جواناني كه همه چيز خود را فداي اعتلاي اسلام مي كنند و سعادت را نه در لذائذ دنيوي ، بلكه در سراي آخرت جستجو مي نمايند . شهيد حميد مفرحي از اين جمله بود و جان بر سر ايمان گذاشت تا اسلام استوار بماند . خداوند اين شهيد عزيز و ديگر شهداي اسلام را قرين رحمت خود گرداند . انشاءالله

مزار شهيد : بهشت زهرا ، قطعه 24 ، رديف 99 ، شماره 28


مطالب پربازدید سایت

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

گفت‌وگو با استاد حقوق جزا و جرم شناس

وقتی دولت‌ها به جای تروریست‌ها مرتکب ترور می‌شوند

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد

عزم جدی ایران برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا

جدیدترین مطالب

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد

عزم جدی ایران برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا

گفت‌وگو با استاد حقوق جزا و جرم شناس

وقتی دولت‌ها به جای تروریست‌ها مرتکب ترور می‌شوند

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان