«شهدای ترور» در چهارمین جشنواره فیلم عمار

Ammar Filmمستند صبحانه ای با طعم مرگ که روایتی از ترور اعضای یک خانواده انقلابی است در چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار اکران شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) چهارمین جشنواره فیلم عمار سیزدهم دی ماه امسال در تهران آغاز به کار کرد. هدف از برگزاری این جشنواره مردمی به گفته مسئولین برگزاری آن «تربیت نیروهای انقلابی» و «بازگشت به گفتمان اصلی انقلاب اسلامی» است. اکران های دومین روز این جشنواره از صبح روز یکشنبه پانزدهم دی ماه در سینما فلسطین تهران آغاز شد و تا بامداد روز دوشنبه ادامه یافت.

در این روز 58 اثر داستانی، کوتاه، مستند، نماهنگ و انیمیشن برای مخاطبان به نمایش در آمد. مستند «صبحانه با طعم مرگ» به کارگردانی محمد علی شعبانی، یکی از آثار اکران شده بود که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

این اثر 33 دقیقه ای روایتگر زندگی تلخ یک پاسدار غیور انقلاب اسلامی است که تعدادی از اعضای خانواده و چند مهمان که در منزلش حضور داشتند توسط منافقین به شهادت رسیده اند. وی بعد از سالها وارد کوچه ها و محله های قدیمی محل زندگی خود می شود تا از وحشیگری چند عضو منافقین که با بی رحمی خانواده و مهمانان وی را ترور کردند سخن بگوید. کوچه ای که حالا به نام همسر فداکار این پاسدار، به نام «شهید عشرت اسکندری» نامگذاری شده است.

این جشنواره تا 21 دی ماه در تهران و شهرستان ها ادامه خواهد داشت.

 


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان