بزرگداشت هفدهمین سالگرد شهادت شهید امیر سپهبد علی صیاد شیرازی در برج میلاد تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) روز گذشته 23 فروردین 1395 از ساعت 17 تا 19:15 مراسم همایش مردمی سالگرد شهادت شهید علی صیاد شیرازی با حضور حجت الاسلام والمسلمین صالحینسب (معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران)، همرزمان شهید، فرماندهان عالی رتبه ارتش، سپاه و نیروی انتظامی و همچنین اقشار مختلف مردم و خانواده محترم شهید صیاد شیرازی، در سالن همایش های بین المللی برج میلاد تهران برگزار شد.
در این مراسم پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران، سخنانی از شهید علی صیاد شیرازی به نمایش گذاشته شد و هنرمندانی ازجمله آقایان اصغر تقی زاده و ابوالفضل همراه خاطرات و لحظه هایی پندآموز از زندگی شهید صیاد شیرازی را به نمایش در آوردند.
در ادامه همایش ، بخشی از سخنرانی شهید صیاد در محضر امام خمینی(ره) برای حاضرین به نمایش گذاشته شد.
سپس میزگردی با عنوان بازگویی بخشی از خاطرات، ایثارگریها و زندگی معنوی شهید صیادشیرازی با حضور جناب آقایان مهندس چمران، امیر سیفی(معاونت نیروی انسانی ارتش) و سردار دکتر رفیقدوست از یادگاران سالهای حماسه و ایثار برگزار شد.
امیر سیفی از روحیات نظامی شهید صیادشیرازی گفت: «ایشان عارفی آگاه، فرماندهای توانا، استادی نیرومند در کلاس درس و طراح جنگ بود. شهید صیاد دشمن شناسی قوی ، فرمانده ای ولایی و فیلسوفی آشنا به مسائل فلسفه و عرفان بود. زندگی عملیاتی، فرماندهی، مدیریتی، استادی و عرفانی شهید صیاد به سه موضوع خلاصه میشود: اقدام، روش و شیوه صیاد. همه فرماندهان دنیا نیز دارای اقدام، روش و عمل هستند؛ اما صیاد فقط به دنبال یک عمل بود و همیشه آن را به شاگردانش که ما باشیم توصیه میکرد. ایشان در همه حال، در طرح ریزی، در درس، در جنگ و حتی پس از جنگ میگفت: «در هفته دو بار اعمال ما به محضر مبارک ولیعصر(عج) ارائه میشود. اگر در آن لحظه حاضر باشید و پرونده شما خوانده شود و به صورت شما نگاه کنند، چه حالتی در شما نسبت به امام زمان(عج) به وجود میآید؟ کلیه اقدامات، روشها، شیوه های خود را با این کار تنظیم کنید. اقدام شما چه آشکارا و چه پنهان زمانی ارزش دارد که مهر تایید امام زمان(عج) را دریافت کند.»
همچنین ایشان به نقل از همسر شهید بیان کرد: «سه روز قبل از شهادت، درجه سرلشگری را به ایشان اعطا کردند. همسر شهید صیاد گفت: «خوشحال هستید درجه سرلشگری را دریافت کردید؟» شهید صیاد پاسخ داد: «بله، چون درجه سرلشگری را به نیابت از مولایم امام زمان(عج) و از دستهای با کفایت حضرت آیتالله خامنهای دریافت کردم.» مهر تایید ورود و خروج شهید صیاد به ارتش جمهوری اسلامی زمانی بود که مقام معظم رهبری بر تابوت ایشان بوسه زدند.»
در ادامه مراسم و در آستانه شامگاه سالروز شهادت حضرت امام هادی(ع)، جناب آقای سیامک رجاور از چهره های نام آشنای عرصه شعر و ادبیات آیینی و پایداری به شعرخوانی پرداختند.
شایان ذکر است؛ در اختتامیه این همایش به رسم یادبود از چهره های نام آشنای ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط حجت الاسلام والمسلمین صالحی نسب(معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی)، جمعی از امرای ارتش جمهوری اسلامی ایران و خانواده شهید صیادشیرازی، با اهداء هدایایی تقدیر شد.