زن‌ستیزی عامل اصلی تروریسم است

Terrorism123

زن ستیزی در ایدئولوژی گروه‌های تروریستی منشاء رفتارهای وحشیانه آنان است.

به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) روزنامه دیلی استار انگلستان در مقاله ای با عنوان "زن سیزی روح حاکم بر تروریسم است" به انتقاد از ارتباط دادن تروریسم و آموزه­های اسلامی پرداخت و زن ستیزی در ایدئولوژی گروههای تروریستی را منشاء رفتارهای وحشیانه آنان دانست.

در ابتدای این مقاله آمده است: " گروههای تروریستی معاصر مانند داعش، بوکوحرام، طالبان و القاعده، اهداف سیاسی خود را با جریانی انحرافی از اسلام در آمیخته و تفسیری از اسلام ارائه می کنند که ارزش های اخلاقی این دین را زیرپا می گذارد. تفکر این گروهها  در برگیرنده مسائلی همچون زن ستیزی، جنسیت گرایی و نقض حقوق زنان است که با آموزه های دین اسلام سنخیتی ندارد. زمانی که اسلام به سرزمین های عربی نازل شد، زنان را از ظلم و ستم وحشیانه رهانید و عدالت را جایگزین بی عدالتی کرد."

در ادامه، نویسنده مقاله با انتقاد از به کار بردن واژه هایی همچون "اسلام گرایان" و "جهادی ها" برای توصیف تروریست ها، این عمل را موجب ایجاد نگرش منفی نسبت به اسلام و مسلمانان دانست و نسبت به طرد مسلمانان از جوامع غربی هشدار داد.

در ادامه این مقاله، به سخنان نژادپرستانه دونالد ترامپ، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال جاری اشاره شده است و اینگونه آمده است که نتیجه این سخنان، ایجاد این برداشت بین جوامع غربی است که مسلمانان مردمی نا متمدن هستند.

در بخش دیگری از این مقاله آمده است: " در شبه قاره هند واژه جهاد برای توصیف تروریسم معاصر به کار می رود در حالیکه با توجه به این معنی، مفهوم والای جهاد در ادبیات اسلامی به شدت تحریف شده است. جهاد به معنی مبارزه و حفظ ایمان در شرایط مواجهه با دشمن است. جهاد به معنی ایستادن در برابر ناعدالتی اجتماعی در شرایطی است که ممکن است فرد با مشکلات و سختی های فراوانی روبه رو شود. جهاد بیشتر به مثابه یک مبارزه درونی به منظور جهت دهی مناسب به اعمال هر فرد است. بنا براین استفاده از واژه جهاد برای توصیف تروریسم گمراه کننده خواهد بود. بدنام سازی جهاد، به منظورحفظ برتری نظامی غرب انجام می گیرد."

در ادامه این مقاله، ضمن اشاره به وجود جنسیت گرایی در گروه تروریستی داعش، به برخی از انحرافات اخلاقی و جنسی اعضای این گروه نیز اشاره شده و عنوان گردیده است زنان همچون ابزاری در دستگاه خلافت داعش هستند که حقوق آن ها به هر شکلی نقض می گردد.

در قسمت دیگری از مقاله، این مسئله مطرح شده است که عموما در مباحث مرتبط با تروریسم، مسائلی همچون حقوق زنان مورد توجه قرار نمی گیرند. " با وجود اینکه شواهد نشان می دهند تماشای زیاد صحنه های مستهجن می تواند موجب افراط گرایی گردد، پورنوگرافی به ندرت در مطالب مربوط به مقابله با تروریسم مورد بررسی قرار می گیرد.

نویسنده در بخش های پایانی مقاله اینگونه می نویسد: "تروریسمی که در صده های گذشته به نام مسیحیت انجام شده، جنایاتی را رقم زده است که از لحاظ شدت بسیار قوی تر از جنایات گروههای تروریستی فعلی که داعیه مسلمانی نیز دارند بوده است اما این گروههای تروریستی مسیحی هیچگاه با واژه هایی همچون مسیحیت گرا یا مسیحیت گرایی توصیف نشده اند بلکه در عوض به جای آن ها از واژه هایی همچون بنیاد گرا استفاده گردیده است.”

در همین رابطه گفتنی است طی دو هفته گذشته، یکی از زیرمجموعه های نیروی هوایی ارتش آمریکا سندی را منتشر کرد که در آن، یکی از کارشناسان نیروی هوایی آمریکا، حجاب را به عنوان نوعی از تروریسم غیر فعال معرفی کرده بود و اعتقاد داشت محرومیت های جنسی عامل اصلی گرایش مردان مسلمان به افراطی گری است و اگر زنان مسلمان حجاب نداشته باشند، مردان کمتر به سمت و سوی افراطی گری کشیده می شوند. پس از بازنشر این سند، متفکرین زیادی در غرب به این طرز تفکر واکنش نشان داده و این گزارش را تقبیح نمودند به طوریکه حتی در صفحات مجازی کاربران غربی نیز این دیدگاه به روش های مختلف مورد تمسخر قرار گرفت.


مطالب پربازدید سایت

مطالب پربازدید بخش خبر

در نشست روز جهانی گرامیداشت قربانیان ترور مطرح شد

ایران بزرگترین قربانی تروریسم در جهان

همزمان با روز جهانی یادبود قربانیان تروریسم

نشست گرامیداشت قربانیان ترور ایران 31 مرداد در تهران برگزار می شود

شانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین

تصمیم ترور آیت الله بهشتی توسط «تقی شهرام» گرفته شد

در شانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین مطرح شد

ماجرای تشکیل هیئت‌های سه نفره برای تعیین تکلیف وضعیت منافقین

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان