«زن، زندگی، شهادت» به «عمار» می‌رسد

2321735

امین صدیقی داور بخش فیلمنامه جشنواره فیلم «عمار» بیان کرد که توجه به موضوعاتی مثل جنایات منافقین را در پنج، شش اثر خوب این دوره شاهد بوده‌ایم.

به گزارش هابیلیان، امین صدیقی داور فیلمنامه سیزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم «عمار» در گفتگو با مهر گفت: در این دوره، غربالگری، آماده سازی و انتخاب آثار انجام شده و آثار شسته رفته‌تری به دست ما رسیده است و توجه به موضوعاتی مثل جنایات منافقین را نیز در پنج-شش اثر خوب این دوره شاهد بوده‌ایم.

وی در ادامه، در پاسخ به این سوال که آثار از جنبه داستانی چه میزان پیشرفت داشته‌اند و چه تحول و تغییری در آن‌ها ایجاد شده، اظهار کرد: در این دوره، تعداد کارهای بلند و داستانی نسبت به قبل بیشتر شده است. در ضمن توجه به موضوعاتی مثل جنایات منافقین (که رهبری نیز در این زمینه تذکر فرمودند) را در چهار- پنج اثر این دوره شاهد بودیم. در حوزه سریال هم چند طرح خوب داشته‌ایم.

در ادامه این فیلم‌نامه‌نویس با اشاره به شعار محوری این دوره از جشنواره مبنی بر روایت از زن ایرانی گفت: امسال چند اثر با محوریت زن ایرانی داریم. چند طرح سریال خوب که تصویری از زن تراز انقلابی نشان می‌دهد هم در بین آثار است و «زن-رندگی-شهادت» هم محور برخی دیگر از آثار است.

«زن، زندگی، شهادت» به «عمار» می‌رسد/ روایت‌هایی از جنایات منافقین

داور بخش فیلمنامه جشنواره مردمی «عمار» در توضیح ترکیب داوری و تأثیر آن در بررسی آثار بیان کرد: معمولاً ترکیب داوری در «عمار» که بر خلاف برخی از جشنواره‌ها سال به سال تغییر می‌کند، یک حسن است. چراکه عدم رودربایستی در ابراز نظرات بهتر بروز می‌کند. این دوره هم همین شرایط را داشتیم. بین داورها روی برخی از آثار، اختلاف صددرصدی وجود داشت، ولی در نهایت جمع بندی بر اساس رأی اکثریت انجام می‌شد. داورها همه در سطح بالایی قرار داشتند و تنوع تخصص از کارگردان تا پژوهشگر و داستان‌نویس در بین‌مان وجود داشت و ترکیب داوران از لحاظ تنوع هم ترکیب درستی بود.

افتتاحیه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، ۱۴ دی ماه در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) شاهچراغ، برگزار شد و در این مراسم، از برگزیدگان بخش‌های اعلام شده نیز تجلیل شد.

آثار جشنواره نیز از ۱۵ تا ۲۱ دی‌ماه در سینما فلسطین تهران به نمایش درمی‌آیند. همچنین همانند دوره پیشین، علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به تارنمای عماریار AmmarYar.ir به صورت مجازی به تماشای آثار این دوره جشنواره بنشینند.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

شهید ترور

شهید جلیل رسولی

روایت دوستان از شهید عبدالله رودکی

 اسراییلی‌ها چندین بار جشن ترور او را برگزار کردند

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

نگاهی به چهار دهه رویکرد منافقین به خانواده

خانواده کشی در فرقه تروریستی رجوی

مطالب پربازدید بخش خبر

مقام ارشد اطلاعاتی حزب بعث در گفت‌وگو با الشرق الاوسط؛

ترورهای شهید بهشتی و رجایی طرح اطلاعات عراق با همکاری منافقین بود

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

مهر 1359
4 شنبه 5 شنبه جمعه شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه
9
تاریخ : 1359/07/09
14
تاریخ : 1359/07/14
16
تاریخ : 1359/07/16
21
تاریخ : 1359/07/21
23
تاریخ : 1359/07/23
25
تاریخ : 1359/07/25

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان