پاکسازی تنگه چهارزبر، آزادسازی شهر اسلامآباد و حرکت به سوی کرند غرب هدف لشکر ثارالله بود. نیروهای شناسایی با لباس محلی بوسیله مینی بوس داخل شهر اسلام آباد رفتند و اطلاعاتی بدست آوردند.
به گزارش پایگاه خبریتحلیلی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از نوید شاهد کرمان، پس از اعلام موافقت ایران با قطعنامه 598، ارتش عراق در دو جبهه جنوبی و میانی به طور همزمان دست به حمله زد که در جبهه میانی هدف دشمن زمینهسازی برای هجوم سازمان منافقین بود.
در آن جبهه ارتش عراق با حمله به خطوط پدافندی خودی، آنها را سرگرم کرده بود تا نیروهای منافقین بتوانند از نقطۀ دیگری، پس از شکسته شدن خط به وسیلۀ ارتش عراق، حرکت خود را آغاز کنند.
به این ترتیب پس از شکسته شدن خط خودی درمنطقه سرپل ذهاب در حمله ارتش عراق، منافقین بدون آنکه با مانعی روبرو باشند، سوار خودرو به سوی کرمانشاه حرکت کردند و تا تنگۀ چهار زبر پیش رفتند.
در حالیکه هنوز توقف حملات عراق در جنوب قطعی نشده بود بخشی از مدافعان جنوب راهی غرب کشور شدند تا همراه مردم، تحت عنوان عملیات مرصاد به سرکوب منافقین بپردازند.
در این عملیات که با فرماندهی سپاه پاسداران و پشتیبانی هوانیروز ارتش اجرا شد، رزمندگان خودی از سه محورچهار زبر، جاده قلاجه و جاده اسلام آباد – پل دختر وارد عمل شدند و در دو مرحله نیروهای منافق را سرکوب کردند.
در حالی خبر حرکت منافقین به سوی کرمانشاه به فرمانده لشکر 41 ثارالله رسید که او و بخش عمدهای از گردانهای لشکرمشغول دفع حملۀ عراق در جنوب بودند. با این همه، بلافاصله یک گروهان از رزمندگان لشکر بوسیله هلیکوپتر در فرودگاه اضطراری اسلام آباد فرود آمدند.
سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده لشکر 41 ثارالله چنین روایت میکند:
«درمنطقه شلمچه درگیر عملیات بودیم. تقریباً پاتکهای دشمن را دفع کرده بودیم که اعلام کردند منافقین به غرب حمله کردهاند. دراولین اقدام یک گروهان نیرو همراه با یک توپ 23 و یک توپ 106 بوسیله هلیکوپتر شنوک در فرودگاه اضطراری اسلام آباد پیاده کردیم. چند تپه کوچک اطراف فرودگاه اضطراری وجود داشت. کنار تپهها مستقر شدیم و کار شناسایی منطقه را آغاز کردیم.
پاکسازی تنگه چهارزبر، آزادسازی شهر اسلامآباد و حرکت به سوی کرند غرب هدف لشکر ثارالله بود. نیروهای شناسایی با لباس محلی بوسیله مینی بوس داخل شهر اسلام آباد رفتند و اطلاعاتی بدست آوردند.
باحملهای که کردیم ابتدا قهوه خانه سقوط کرد سپس اسلام آباد تصرف شد و یک فرماندار نظامی در شهر منصوب کردیم. از روی جادۀ آسفالت( اسلام آباد - سرپل ذهاب) حرکت را ادامه دادیم و غروب به کرند رسیدیم. در مجموع دو گردان را به کار گرفتیم همچنین ادوات و یک گروهان پدافند هوایی که با خودرو حرکت میکرد و مهمات هم از اهواز آورده بودیم.»