«کولیندا گرابار کیتاروویچ» رئیس جمهور کرواسی، نقش جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریست، افراط گرایی و برقراری امنیت در منطقه را کلیدی دانست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از ایرنا، گرابار کیتارویچ در دیدار با «محمد ابراهیم طاهریان فرد» سفیر کشورمان در زاگرب ضمن تقدیر از تلاش های وی در توسعه روابط ایران و کرواسی، برای جمهوری اسلامی ایران در دوران اجرای توافق هسته ای و پساتحریم در بازسازی روابط با جامعه جهانی و گسترش همکاری های سیاسی و اقتصادی با کشورهای اروپایی آرزوی موفقیت کرد.
وی در خصوص نقش منطقه ای ایران، تصریح کرد: ایران نقش کلیدی در مبارزه با افراط گرایی و امنیت منطقه ای دارد و دو کشور می توانند در این زمینه نیز همکاری سازنده ای در راستای صلح منطقه ای و مقابله با جریان افراط گرایی داشته باشند.
گرابار کیتارویچ با اشاره به ملاقات خود با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری کشورمان در جریان اجلاس عشق آباد در ترکمنستان و دعوت صورت گرفته از وی برای سفر به ایران، افزود: قصد دارد در صدر یک هیات سیاسی و تجاری به ایران سفر کند.
وی ادامه داد: گسترش روابط با ایران بعنوان یکی از اولویت های سیاست خارجی کرواسی است و برای از دست دادن زمان فرصت نداریم و باید راه های توسعه روابط را بررسی و عملی کنیم.
محمد ابراهیم طاهریان فرد سفیر جمهوری اسلامی ایران در کرواسی نیز در این دیدار، مبادله هیات های عالیرتبه بین دو کشور از جمله سفر خانم پوسیچ وزیر خارجه، لورنسین وزیر گردشگری و لکو رئیس پارلمان کرواسی به تهران درسال 2015 میلادی و متقابلا سفر سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان گردشگری و میراث فرهنگی ایران به کرواسی و همچنین تبادل تعداد قابل توجهی از شرکت های بخش خصوصی بین دو کشور را در توسعه روابط دو کشور بسیار خوب و مهم دانست.
طاهریان فرد همچنین در این ملاقات خداحافظی که رایزن سفارت و وابسته نظامی سفارت کشورمان حضور داشتند، افزود: در برخی زمینه ها از جمله در صنعت گردشگری شاهد به ثمر نشستن تلاش های دو کشور هستیم و برای اولین بار قرار است که در آینده نزدیک پرواز مستقیم بین دوکشور برقرار شود.
سفیر کشورمان در کرواسی گفت: خوشبختانه با اجرایی شدن برجام موانع توسعه روابط ایران و کشورهای اروپایی برداشته شده است و سفر جاری دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به ایتالیا و فرانسه بعد از مدت 14 سال حاکی از این امر است.