در مورد زنده و مرده بودن يا مخفيگاه مسعود رجوي سئوال نکنيد!

Rajavi Aftabparast

سران فرقه منافقين در مقابل سئوالات اعضاي پادگان اشرف در مورد زنده يا مرده بودن مسعود رجوي و ماهيت مکاني وي،‌ ضمن طفره رفتن از پاسخ، در مقابل اين پرسش‌ها نيز واکنش‌هاي عصبي نشان مي‌دهند و افرادي که در خصوص وی سئوال کنند را نفوذي و دشمن مي‌نامند!

به گزارش پايگاه اطلاع رساني هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) کسانی که به تازگی توانسته‌اند از پادگان فرقه‌ای اشرف فرار کرده و به دنیای آزاد قدم بگذارند می‌گویند که طرح سئوال «مسعود رجوی کجاست؟» در مناسبات فرقه رجوی، مرز سرخ عبور ناپذیر محسوب شده و هر کس در هر سطحی چنین سؤالی بنماید قبل از اینکه پاسخی دریافت کند فورا به عامل نفوذی بودن متهم شده و زیر تیغ توهین و افترا خواهد رفت و در اين خصوص، فرقه رجوی عمداً فضا را به گونه‌ای ساخته که کسی جرأت طرح این سؤال را به خود راه ندهد.

بر پايه اين گزارش، افراد جدا شده از فرقه می‌گویند که «رجوی کجاست» در ذهن تمامی افراد یک سئوال جدی است ولی اینکه فرقه رجوی از طرح این سئوالِ فوق العاده ساده و طبیعی حتی در بالاترین سطوح سازمان، این چنین وحشت دارد سئوال مهمتری است که جای بحث دارد.

گزارشات رسیده از داخل پادگان اشرف و همچنین طیف هواداری منافقين در خارج از کشور حاکی از آن‌ است که طرح این سئوال از جانب نیروهای سازمان، علی‌رغم حساسیت بالائی که روی آن وجود دارد روز به روز بیشتر و گسترده‌تر میشود و به مشکلی اساسی برای مسئولان فرقه تبدیل شده که بعضاً آنها را در برابر عنوان نمودن چنین سئوالی یا مشابه آن به شدت ناراحت می‌کند،  بطوری که واکنش‌های کاملا عصبی از خود بروز می‌دهند.

يکي از جدا شده‌ها از اين فرقه در اين خصوص معتقد است: برای ما – و شاید خیلی‌های دیگر چه در درون و چه در بیرون فرقه – دانستن آدرس محل اقامت مسعود رجوی اصلا حائز اهمیت نیست، چون تفاوت چندانی نمی‌کند که او در حال حاضر کجا زندگی می‌کند اما مهم این‌است که او چقدر در حال حاضر در روند قضایای فرقه تأثیر گذار است و معنی واقعی فرار او چیست؟

وي ادامه مي‌دهد: برخی می‌گویند که او در سنگرهای ضد اتمی داخل پادگان اشرف که با چندین ردیف خاکریز و سیم خاردار محصور شده مستقر است و نیروهای آمریکائی باقی مانده در داخل اشرف صرفا به منظور حفاظت از او (البته ابتدا در برابر نیروهای خودش) حضور دارند و عده‌ای معتقدند که او همچون مابقی صدامی‌ها به اردن رفته و در کنار آنان در آنجا مستقر می‌باشد و  تعدادی ديگر هم چنین ارزیابی می‌کنند که او به نقطه‌ای در اروپا یا هر جای دیگر نقل مکان کرده و کلا زیاد هم در امور سازمان منافقين نقش بازی نمی‌کند و با ثروت‌های هنگفتی که طی این سالیان جمع کرده مشغول خوشگذراني است و دست آخر اينکه برخی می‌گویند که او منتظر است تا نام سازمان منافقين از لیست تروریستی آمریکا خارج شود تا خود را نشان دهد.


مطالب پربازدید سایت

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

فاطمه بصیری؛ روزنامه جوان

صدور «مبارزه با تروریسم» از ایران

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

با همکاری بنیاد هابیلیان و هلدینگ خبرفوری

مراسم تجلیل از مادران و همسران شهدای ترور برگزار شد

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

جدیدترین مطالب

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

مطالب پربازدید بخش خبر

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نخستین همایش جانبازان شیمیایی

در رابطه با منافقین حدود ۳۰ سال تأخیر داشتیم

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان

منافقین برای عرضه خود به آمریکا تلاش می‌کنند

هشدار عضو مجلس خبرگان درباره نقشه تجزیه‌طلبی استکبار در بلوچستان

وحدت اسلامی تنها راه مقابله با تروریسم

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان