حمایت چندین باره منافقین از گروهک تروریستی داعش

Daesh Mekگروهک تروریستی منافقین با محکوم کردن عملیات ارتش عراق در پاکسازی استان الانبار ، بار دیگر پیوند خود با القاعده را نمایان کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) همزمان با عملیات ضربتی ارتش عراق در پاکسازی استان الانبار این کشور از تروریست های تکفیری القاعده، گروهک تروریستی منافقین این عملیات را سرکوب عشایر عراق از سوی دولت عراق دانست. این در حالی است که عشایر این استان که از شرارت های گروهک تروریستی داعش(دولت اسلامی عراق و شام) به ستوه آمده اند، همپای ارتش عراق با این گروهک تروریستی مبارزه می کنند.

دکتر احمد الشریفی؛ کارشناس امنیتی عراق پیش از این گفته بود، خودروهایی در اختیار گروهک داعش در گذشته به گروهک منافقین تعلق داشته است.

محمد العگیلی عضو فراکسیون ائتلاف دولت قانون عراق نیز از همکاری منافقین و داعش در حمله اخیر به لیبرتی و ایراد اتهام به دولت عراق خبر داد.

الانبار بزرگترین استان عراق است که با عربستان و سوریه مرز مشترک دارد و گفته می شود مکانی ترانزیتی جهت انتقال تروریست ها و تجهیزاتشان از عربستان به سوریه است.

مطالب مرتبط:


گروه داعش از خودروهای زرهی گروهک منافقین استفاده می کند

احتمال تبانی منافقین و داعش در حمله به پایگاه لیبرتی


مطالب پربازدید سایت

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان