حضور منافقین عامل گسترش کرونا در آلبانی است

Sdfth5691

پایگاه کانادایی گلوبال ریسرچ اخیرا در یادداشتی تأثیر حضور منافقین در آلبانی را در گسترش بیماری ویروس کرونای جدید بررسی کرده است.

به گزارش سرویس بین‌الملل هابیلیان، رابرت فانتینا، نویسنده و تحلیلگر آمریکایی گلوبال ریسرچ، در یادداشتی با اشاره به وضعیت وخیم آلبانی از لحاظ شیوع بیماری ویروس کرونای جدید درخصوص تأثیر حضور گروهک منافقین در گسترش بیماری در این کشور هشدار داده است.

فانتینا در ابتدای یادداشت که روز یک‌شنبه در وب‌سایت گلوبال ریسرچ منتشر شده است، با اشاره به آمار مبتلایان و جان‌باختگان این بیماری در آلبانی، که با توجه ‌به جمعیت کمتر از سه‌ میلیون‌نفری این کشور نرخ بالایی محسوب می‌شود، می‌نویسد باتوجه به فقدان زیرساخت‌های بهداشتی و خدماتی در آلبانی، و استمرار بازگشت آلبانی‌تبارهای مقیم ایتالیا به این کشور، انتظار می‌رود این آمار به‌‌طور تصاعدی بالا برود. 

این نویسنده آمریکایی در ادامه مقاله خود، با اشاره به حضور گروهک منافقین با بیش از سه هزار نفر نیرو در اردوگاهی در تیرانا، آن را عامل وخیم‌ترشدن آلبانی از لحاظ شیوع بیماری کوید-19 معرفی می‌کند. وی با تشریح وضعیت درون اردوگاه منافقین در تیرانا از جمله حضور تعداد زیادی از افراد مسن که علی‌رغم رسیدن به سن بازنشستگی مجبور به کارکردن پشت سیستم‌های کامپیوتر خود هستند، می‌نویسد افراد حاضر در اردوگاه منافقین به‌شدت در معرض ابتلا به بیماری کرونا و فوت بر اثر آن قرار دارند. 

رابرت فانتینا در توضیح چرایی بالا بودن ریسک ابتلای اعضای منافقین به بیماری کرونای جدید، به شیوه زندگی فرقه‌گون در اردوگاه منافقین اشاره می‌کند. وی در این‌خصوص می‌نویسد جمع‌شدن سه هزار نیرو در یک فضای نظامی محدود، احتمال انتشار گسترده و سریع ویروس را فراهم می‌کند و فقط کافی است یک نفر از اعضای اردوگاه این ویروس را بگیرد تا بقیه هم مبتلا شوند.

نویسنده گلوبال ریسرچ مسن‌بودن اغلب اعضای منافقین را دلیل دیگر بالا بودن ریسک شیوع ویروس کرونا در بین آن‌ها معرفی می‌کند. وی با اشاره به هشدارهای پزشکی به افراد بالای شصت سال مبنی‌بر پرهیز از هرگونه فعالیت که آن‌ها را در معرض ویروس کرونا قرار می‌دهد، می‌نویسد این واقعیت که بسیاری از اعضای منافقین بالای شصت سال سن دارند، اردوگاه آن‌ها را به یک خانه سالمندان ایزوله تبدیل کرده است و در بسیاری از کشورها خانه‌های سالمندان جایی است که بیشترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را داشته است. فانتینا همچنین به این نکته اشاره می‌کند که سال‌ها زندگی در محیط‌های تقریباً ایزوله، باعث جلوگیری از ابتلای این افراد به بسیاری از بیماری‌های خفیف‌تر و در نتیجه داشتن سیستم ایمنی ضعیف‌تر شده است.

فانتینا باتوجه به دلایل فوق نتیجه می‌گیرد ویروس کرونا نه‌تنها تهدیدی است برای بقای این فرقه، بلکه سلامت مردم آلبانی را به خطر انداخته است. وی در این‌باره می‌نویسد: «چنانچه اعضای این فرقه به ویروس مبتلا شوند و برای معالجه پزشکی یا به هردلیل دیگر اردوگاه را ترک کنند (البته اگر چنین اجازه‌ای به‌آن‌ها داده شود)، هرکسی را که با آن‌ها تماس داشته باشد، در معرض خطر قرار خواهند داد.»

وی همچنین به این نکته اشاره می‌کند که باتوجه به آمار بالای آلبانیایی‌تبارهای بازگشتی از ایتالیا، که دومین کشور از لحاظ آمار مبتلایان به ویروس کرونای جدید و سومین کشور از لحاظ جان‌باختگان ناشی از این بیماری در جهان است، خطر اعضای مسن منافقین، سلامت مردم آلبانی را دوچندان تهدید می‌کند و این موضوع باعث وخیم‌تر شدن شرایط در این کشور خواهد شد.

این نویسنده آمریکایی باتوجه به برخی اخبار که منشأ ورود و انتشار ویروس کرونا در آلبانی را اردوگاه منافقین ذکر می‌کند، دلیل بازتاب ‌پیدانکردن آن‌ها را وجود اراده‌هایی پنهان برای مسکوت‌گذاشتن این دست گزارشات عنوان می‌کند.

رابرت فانتینا در پایان یادداشت خود می‌نویسد منشأ بیماری ویروس کرونا هرچه می‌خواهد باشد، واضح است که حضور منافقین عاملی است که سلامت مردم آلبانی را دو چندان تهدید می‌کند: «تروریست‌های مجاهدین خلق قادر به مشارکت در هیچ همگرایی اجتماعی نیستند. فعالیت‌های تروریستی آنها در حال حاضر احتمال گسترش بیماری ویروس کرونا را در کشوری که توانایی مواجهه با آن را ندارد، افزایش می‌دهد.» 

 


جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان