تقسیم آمریکایی تروریسم خوب و بد مورد قبول ما نیست

Larijanihoqooqbashar

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در دیدار با وزیر امور خارجه ایتالیا گفت: آمریکایی‌ها تروریست‌ها را به خوب و بد تقسیم می‌کنند و ما این روش را قبول نداریم و معتقدیم مادامی که با همه اشکال تروریسم مبارزه نشود نمی‌توان به موفقیت دست یافت.

به گزارش هابیلیان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد حقوق بشر قوه قضاییه، محمد جواد لاریجانی در دیدار با وزیر امور خارجه ایتالیا که در حاشیه سومین دور از گفت‌وگوهای حقوق بشری ایران و ایتالیا صورت گرفت، با تاکید بر اینکه تعامل حقوق بر اینکه تعامل حقوق بشری دو کشور تاکنون بسیار مفید و موثر بوده است گفت: این گفت‌وگوها می‌تواند به مدلی برای تعامل با سایر کشورها تبدیل شود که به جای محکوم کردن یکدیگر، با هم گفت‌وگو کرده و مباحث مورد نظروحتی اختلاف با هم را بررسی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مبارزه جدی با مواد مخدرو تروریسم به عزم جدی جهانی نیاز دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران 37 سال است که با جدیت و به صورت قاطع و شفاف هم با مواد مخدر و هم با تروریسم مبارزه کرده و به خوبی نشان داده است که در هر دو حوزه موفق بوده است. لاریجانی گفت: در حالی که دور تا دور ایران را از یک سو گروه‌های تروریستی خطرناک و از سوی دیگر کارخانه تولید و توزیع مواد مخدر فرا گرفته است ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: یکی از ویژگی‌های مهم مبارزه جمهوری اسلامی ایران با تروریسم در همه این سال‌ها این بوده است که ما به تروریسم خوب و بد اعتقاد نداشته‌ایم و با همه اشکال آن مبارزه کرده‌ایم. وی راه اصلی مبارزه با تروریسم را عزمی جهانی توام با صداقت کشورهای غربی خصوصا آمریکا دانست و گفت: آمریکایی‌ها تروریست‌ها را به خوب و بد تقسیم می‌کنند و ما این روش را قبول نداریم و معتقدیم مادامی که با همه اشکال تروریسم مبارزه نشود نمی‌توان به موفقیت دست یافت.

لاریجانی ضمن تاکید بر توسعه همکاری‌های دو کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر و تروریسم گفت: توسعه همکاری‌ها میان دو کشور در هر دو زمینه مبارزه با مواد مخدر و تروریسم، منافع راهبردی دو طرف را تامین خواهد کرد. دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در ادامه با اشاره به تحولات سوریه گفت: جمهوری اسلامی ایران از روز اول این بحران تاکید کرد که روی خوش نشان دادن به گروه‌های تروریستی پیامدهای شوم و ناگواری دارد و امروز همه به این موضوع اذعان کرده‌اند که با وجود داعش وسایر گروه‌های تروریستی دموکراسی به این کشور نخواهد آمد.

لاریجانی با بیان اینکه هر گونه تصمیم‌گیری در خصوص آینده سیاسی سوریه باید توسط مردم این کشور اتخاذ شود، گفت: سیاست ایران در سوریه بر سه محور دموکراسی، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه استوار است و در همه مذاکرات این سه اصل باید مد نظر قرار گیرد. دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه ابراز امیدوار کرد که ایتالیا بتواند در فضا و فرصت بوجود آمده پس از برجام جایگاه گذشته خود را در روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران به دست آورد.

همچنین وزیر امور خارجه ایتالیا در این دیدار گفت‌وگوهای حقوق بشری و قضایی دو کشور را در نوع خود بی‌نظیر توصیف کرد.

پائولوجیانتلونی روابط دو کشور را بسیار کهن و با ارزش توصیف کرد وگفت:برگزاری این گفتگوها نشانه روشنی از روابط در همه زمینه‌ها است.  او با تاکید بر اهمیت این گفتگوها برای طرف ایتالیایی و سایر کشورهای اروپایی گفت: این مسیر خوبی است و حتما باید دو کشورآن را ادامه دهند. وزیر امور خارجه ایتالیا با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و 1+5 گفت: ایتالیا و در مجموع همه کشورهای اتحادیه اروپا عزم و اراده‌ای جدی برای اجرای برجام دارند.

جیانتلونی با اشاره به سفر مقامات عالی دو کشور گفت: ایران و ایتالیا از دیرباز روابط بسیار خوبی با یکدیگرداشته‌اند که این روابط در سال‌های پس از انقلاب بسیار تقویت شده و امیدوارم در فرصت وشرایطی که پس از توافق هسته‌ای به دست آمده این روابط بیش از پیش توسعه و تقویت شود. وزیر امور خارجه ایتالیا با تاکید بر اینکه این کشور اهمیت بسیاری برای مبارزه با مواد مخدر و تروریسم قائل است گفت: ما همواره بر حل مشکل سوریه از طریق سیاسی تاکید کرده‌ایم و معتقدیم بحران سوریه به هیچ وجه راه حل نظامی ندارد.


مطالب پربازدید سایت

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌مناسبت سالگرد آغاز خروج ذلت‌بار منافقین از پادگان اشرف

از «تکان نمی‌خوریم» تا «فرار می‌کنیم»؛ سرگذشت یک شکست راهبردی

گزارشی از پنجاه‌وچهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

اقدامات منافقین برای کشتار مردم عادی در اغتشاشات اخیر؛ از مسلح کردن گروه‌‌ها تا حضور در صحنه اغتشاشات

جدیدترین مطالب

گزارشی از پنجاه‌وچهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

اقدامات منافقین برای کشتار مردم عادی در اغتشاشات اخیر؛ از مسلح کردن گروه‌‌ها تا حضور در صحنه اغتشاشات

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌مناسبت سالگرد آغاز خروج ذلت‌بار منافقین از پادگان اشرف

از «تکان نمی‌خوریم» تا «فرار می‌کنیم»؛ سرگذشت یک شکست راهبردی

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

گفتگوی هابیلیان با همسر شهید بزرگوار اسماعیل کرمی هرستانی

باید ریشه‌های فکری تروریست‌ها را در سیستان‌وبلوچستان خشکاند

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

مطالب پربازدید بخش خبر

در فرهنگسرای خاوران تهران

موزه دائمی اسرار سازمان افتتاح شد

جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله در مراسم افتتاح موزه اسرار سازمان

گروهک تروریستی منافقین مهره آمریکا و رژیم صهیونیستی است

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان