ترور یک ابزار شیطانی در دست قدرت‌هاست

Ali Bagheri Kani

به گزارش هابیلیان، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امور خارجه و رئیس ‌تیم مذاکره‌کننده پس از تماشای فیلم سینمایی «هناس» که روایتی پرتلاطم از زندگی شهید هسته‌ای داریوش رضایی‌نژاد، همسر و فرزندش را به تصویر می‌کشد، درباره این فیلم گفت: نکته مهم‌تر اینکه با توجه به موضوع ترور در کشورهای دیگر که فقط متوجه مقام‌های سیاسی شده، در کشور ما این‌گونه نبوده است. بلکه در کشور ما متوجه یک میوه‌فروش، دانش‌آموز، استاد دانشگاه، روحانی و حتی یک خانم فعال در محل یا مسجد نیز بوده و این طیف ترورشوندگان هم بیانگر مؤلفه‌های قدرت ماست.
وی افزود: ما در حالی‌ از قربانیان بزرگ تروریسم به حساب می‌آییم که توسط قدرت‌های بزرگ به حمایت و طرفداری تروریسم متهم می‌شویم. این نشان‌دهنده این است که ما در عرصه به نمایش کشیدن واقعیت‌های موجود در جامعه‌مان و نسبت به افکار عمومی دچار یک لختی یا سستی هستیم. از این رو دشمن توانسته علی‌رغم این واقعیت عینی (مبنی بر اینکه قربانیان بزرگ تروریسم هستیم) موضوع را برعکس جلوه دهد.
باقری‌کنی با اشاره به اینکه «هناس» می‌تواند گامی جدی در عرصه بازنمایی واقعیت باشد، بیان کرد: کارکرد اصلی هنر این است که بتواند واقعیت‌ها را با روش‌های ماندگار، در ذهن‌ها ماندگار کند و آنها را به شکل پایدار در افکار عمومی متجلی کند.
رئیس‌ تیم مذاکره‌کننده‌، در ادامه این بحث عنوان کرد: از دیدگاه من «هناس» نشان داد که ترور یک ابزار شیطانی ا‌ست که توسط قدرت‌ها به کار گرفته شده است و هدف آن ممانعت از پیشرفت ملت‌هاست. همچنین تعبیر من این است که ترور به عنوان یکی از ابزار حکمرانی استکبار و ابرقدرت‌ها به ویژه آمریکاست و دقیقا زمانی‌که از دستیابی به اهداف متجاوزانه خود ناکام شوند، دست به ترور می‌زنند و این بزدلانه‌ترین شیوه برای اعمال نظر و تامین هدف‌شان است.

مطالب پربازدید سایت

مصاحبه با پدر شهید مبین رشیدی

امنیت پایدار در سایه‌ی وحدت

هشدار عضو مجلس خبرگان درباره نقشه تجزیه‌طلبی استکبار در بلوچستان

وحدت اسلامی تنها راه مقابله با تروریسم

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر مطرح کرد

جنگ نرم و فضای مجازی، ابزارهای جدید تروریسم

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه روز کتاب و کتاب‌خوانی

تاریخچه و گونه‌شناسی نقد منافقین در ادبیات مکتوب

جدیدترین مطالب

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه روز کتاب و کتاب‌خوانی

تاریخچه و گونه‌شناسی نقد منافقین در ادبیات مکتوب

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر مطرح کرد

جنگ نرم و فضای مجازی، ابزارهای جدید تروریسم

هشدار عضو مجلس خبرگان درباره نقشه تجزیه‌طلبی استکبار در بلوچستان

وحدت اسلامی تنها راه مقابله با تروریسم

مصاحبه با پدر شهید مبین رشیدی

امنیت پایدار در سایه‌ی وحدت

ماریا موریجی، کارشناس ایتالیایی

حملات سایبری و بن‌بست در مدیریت اردوگاه اشرف ۳

بر اساس تازه‌ترین گزارش سالانه تروریسم ایران

جیش‌الظلم سال ۱۴۰۳ مسئول ۷۰ درصد حملات تروریستی علیه ایران بود

وکیل شکات پرونده جنایات منافقین خبر داد

پیگیری قرار توقیف اموال منافقین در سایر کشور‌ها

در ادامه برنامه دیدار با شخصیت های مختلف کشور

آئین اهدای کتاب «دائره‌المعارف 23000 شهید ترور» به حاج محمود کریمی

مطالب پربازدید بخش خبر

در نشست تخصصی ارتش مطرح شد:

جهش ژنتیکی تروریسم در جنگ ترکیبی

معاون فرهنگی، اجتماعی و تبلیغات اسلامی حرم شاهچراغ(ع) خبر داد

ویژه برنامه سومین سالگرد شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) اعلام شد

وکیل شکات پرونده جنایات منافقین خبر داد

پیگیری قرار توقیف اموال منافقین در سایر کشور‌ها

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان