ترور شهیدسلیمانی بی‌پاسخ نمی‌ماند

61819435"سیدمحمود علوی" در گلزار شهدای کرمان درباره پیگیری های حقوقی ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با تاکید بر این مطلب که خون شهید سلیمانی پایمال شدنی نیست و از دست دادن این سرمایه جبران نمی شود، گفت: تمام مستندات این تروریسم دولتی و نقض آشکار حاکمیت کشور جمع آوری و بیش از 1000 صفحه کار حقوقی انجام و پرونده تنظیم و آماده ارائه در مجامع بین المللی شده است.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان، وزیراطلاعات صبح امروز 16 دی ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دشمن خودش هم میداند چه جنایت بزرگی مرتکب شده، افزود: ما در برابر خون شهید سلیمانی رسالت چند وجهی داریم که یک وجه آن پرداختن حقوقی به این مسئله است که تمام مستندات این تروریسم دولتی و نقض آشکار حاکمیت کشور جمع آوری و بیش از 1000 صفحه کار حقوقی انجام و پرونده تنظیم و آماده ارائه در مجامع بین المللی شده تا بتواند صدای مظلومیت این شهید را به گوش جهانیان برساند.

 

علوی تصریح کرد: جمهوری اسلامی نمی تواند از خون حاج قاسم بگذرد، به ویژه اینکه دشمن با وقاحت تمام این حرکت خودش را به عهده گرفته؛ جالب است در دنیا ترور و نقض حاکمیت یک کشور را مرتکب شده و بعد ژست می گیرند.

 

وزیر اطلاعات بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران سیلی کوچکی در عین الاسد زد اما سیلی اصلی و انتقام سخت جای خود محفوظ است و جمهوری اسلامی در زمان خود این انتقام سخت را خواهد گرفت و ترور شهید سلیمانی را بی پاسخ نمی گذارد.

 

وی هم‌چنین درباره پیگیری حقوقی ترور شهید محسن فخری زاده اظهار کرد: مطالعات و شناسایی های زیادی انجام شده و کار در حال انجام است و امیدواریم با دعای مردم و همت و هوشیاری سربازان امام زمان(عج) و همکاری دستگاه های مرتبط با موضوع، قاتلین را به دستگاه عدالت بسپاریم تا مجازات شوند.

 

61819438

علوی تصریح کرد: قاتلین و مباشرین در قتل شهید فخری زاده، جزو کوچک این اقدام تروریستی هستند و جزو اصلی، رژیم تبهکار و غاصب صهیونیستی است که حیات خود را در این حرکت های تروریستی و بزدلانه دنبال می کند.

 

وزیر اطلاعات گفت: رژیم صهیونیستی می داند با حرکت افرادی مانند شهید فخری زاده باید  نابودی نه چندان دور خود را پیش بینی کند و با ترور مرتکب جنایت و اشتباه بزرگی شد.

 

وی ادامه داد: ایران فخری زاده های بسیار و سردار سلیمانی های زیادی تربیت کرده و جای فخری زاده و سلیمانی با رفتن آنها خالی نمی شود و کسانی که در مکتب حاج قاسم و در کلاس فخری زاده پرورش یافته اند جای آنها را پر و راه شان را ادامه می دهند و این آرزو بر دل دشمنان می گذارند که راه این شهیدان ابتر بماند.

 

 


مطالب پربازدید سایت

بازخوانی جزئیات ترور شهید فخری‌زاده

نقش یک جاسوس در ترور شهید فخری زاده

دومین نشست سالانه تخصصی مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم

راهبردهای عملیاتی بانک صادرات ایران در مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریسم تشریح شد

جدیدترین مطالب

دومین نشست سالانه تخصصی مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم

راهبردهای عملیاتی بانک صادرات ایران در مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریسم تشریح شد

بازخوانی جزئیات ترور شهید فخری‌زاده

نقش یک جاسوس در ترور شهید فخری زاده

افشای اسناد ترور دانشمندان هسته ای

جاسوسی برای ترور

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

بررسی حقوقی دادگاه استکهلم با تمرکز بر پرونده حمید نوری

مشکلات اساسی در رسیدگی به اتهامات آقای نوری

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان نظام پزشکی:

در اسرائیل پزشکان هم تروریستند

عوامل بمب‌گذاری در زاهدان مجازات شدند

عاملان بمب‌گذاری در زاهدان به سزای اعمالشان رسیدند

بررسی ارتباط منافقین و اسرائیل

ملاقات‌ و ارتباطات موساد با منافقین

مطالب پربازدید بخش خبر

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان