ترور سردار سلیمانی ناقض قوانین بین‌المللی است

156896873

دادستان پیشین دادگاه نورنبرگ ترور سردار سلیمانی را غیراخلاقی و ناقض قوانین بین‌المللی دانست.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان به نقل از خبرگزاری آنا، بنجامین فرنز در نامه‌ای به روزنامه نیویورک‌تایمز، فرمان رئیس‌جمهوری آمریکا برای «از میان برداشتن» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در کشور عراق را عملی غیراخلاقی دانست که ناقض قوانین داخلی آمریکا و همچنین قوانین بین‌المللی است.

فرنز ۹۹ ساله که دادستان دادگاه‌های بررسی جنایات جنگی مقام‌های آلمان نازی پس از خاتمه جنگ جهانی دوم بود، ترور سردار سلیمانی را «قتل» یک فرمانده ارشد نظامی کشوری خواند که آمریکا با آن در جنگ نیست.

این دانش‌آموخته هاروارد نوشت: «مردم باید از حقیقت ماجرا مطلع شوند. منشور سازمان ملل، دادگاه جنایی بین‌المللی و دیوان دادگستری بین‌المللی، جملگی نادیده انگاشته شده‌اند.»

این حقوقدان آمریکایی هشدار داد مادامی که فکر و ذهن افرادی که جنگ را به قانون ترجیح می‌دهند تغییر نکند، جوانان سراسر جهان در خطر مرگ قرار خواهند داشت.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان