تروریسم محصول اندیشه‌های ناپاک است

 Sanand1

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج گفت: در هر منطقه‌ای که تروری اتفاق بیافتد، قطعا در آن مکان اندیشه‌های ناپاک ظهور کرده است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور)، محمدقربان کیانی شامگاه پنج‌شنبه در نشست هم‌اندیشی «بررسی زمینه‌ها و تاریخچه تروریسم در کردستان»، که در دانشگاه آزاد اسلامی سنندج برگزار شد، اظهار کرد: ریشه‌یابی بحث تروریسم، پیچیده است چون در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ریشه دارد.

وی در ادامه افزود: عناصر ترور در دنیا و سازمان منافقین به دلیل ساختار فوق‌العاده پیچیده آن، خیلی شناخته شده نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج تاکید کرد: ما اگر در کردستان ریشه‌های ترور را به درستی و صراحت شناسایی کنیم، امنیت و توسعه پایدار محقق می‌شود.

کیانی با بیان اینکه منافع ملت‌ها با هم مشترک نیست، افزود: ما نمی‌توانیم با سیاست غربی منافع مشترک داشته باشیم در نتیجه هنجارهای ما در تضاد و تناقض است.

وی با بیان اینکه خشونت و تبعیض در هر جای دنیا زشت و ناپسند است، گفت: در هر دولت و کشوری که دچار مشکلات فراوان شده‌اند، تبعیض و خشونت در آن سرزمین اعمال شده است و مردم را نادیده گرفته‌اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، بیان کرد: هر جا که تروری اتفاق بیافتد، قطعا اندیشه‌های ناپاک در آن مکان ظهور کرده است.

کیانی به خدمات ارائه‌شده نظام جمهوری اسلامی به استان کردستان بعد از انقلاب اشاره کوتاهی کرد و ادامه داد: کردستان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی استانی محروم بود و گرفتاری‌های زیادی داشت و امنیت و آرامش پایدار خود را مدیون خون پاک شهدا می‌دانیم.

وی به شهادت مظلومانه ماموستا شیخ‌الاسلام نماینده فقید مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان منادی وحدت بود که در پی حادثه خونین تروریستی شهید شد، سرمایه بزرگ علمی و مذهبی برای کردستان و ضایعه عظیمی برای اهل سنت بود.

وی با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و اساتید برجسته آن، افزود: اساتید این دانشگاه از بار علمی فراوانی برخوردارند و خواهان رفع مشکلات کشور و مدافع نظام هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران، شایسته‌سالاری و مردم‌سالاری دینی حاکم است که باید از این ظرفیت‌های ایجاد شده در راستای توسعه و تعالی جامعه استفاده کنیم.

منبع: فارس


مطالب پربازدید سایت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

جدیدترین مطالب

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

نگاهی به چهار دهه رویکرد منافقین به خانواده

خانواده کشی در فرقه تروریستی رجوی

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران:

نماد شهدای ترور در تمام شهرها نصب شود

مقام ارشد اطلاعاتی حزب بعث در گفت‌وگو با الشرق الاوسط؛

ترورهای شهید بهشتی و رجایی طرح اطلاعات عراق با همکاری منافقین بود

مهر 1359
4 شنبه 5 شنبه جمعه شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه
9
تاریخ : 1359/07/09
14
تاریخ : 1359/07/14
16
تاریخ : 1359/07/16
21
تاریخ : 1359/07/21
23
تاریخ : 1359/07/23
25
تاریخ : 1359/07/25

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان