تروریسم تهدیدی جهانی است که به برخوردهماهنگ جهانی نیاز دارد

Shorsye Amniatکمیته ویژه مقابله با تروریسم شورای امنیت در گزارش خود با اشاره به رشد مستمر تروریسم، گرایش بیش ازسی‌هزار جوان خارجی از۱۰۰ کشورجهان به این گروه‌ها راخطری جدی برای امنیت جهان دانست و گفت: مقابله با آن نیازمند هماهنگی‌ها وهمکاری‌های جهانی است.

به گزارش پایگاه‌ اطلاع‌رسانی هابیلیان به نقل از ایرنا کمیته مقابله با تروریسم شورای امنیت سازمان ملل روزسه شنبه باانتشار گزارشی در رابطه با گرایش جنگجویان خارجی به گروه‌های تروریستی وتکفیری درمنطقه خلیج فارس، درمورد خطرات وتهدید‌های ناشی ازافزایش این گرایش‌ها وپیوستن جوانان خارجی به آن‌ها را هشدار داد.

کمیته مذکور بویژه به دانش وتسلط این گروه‌ها دراستفاده ازفن آوری‌های پیشرفته ودسترسی آزادانه آن‌ها به شبکه ارتباطات اینترنتی اشاره کرد وگفت: بویژه افراد گروه تروریستی داعش ازقدرت یادگیری این فن آوری‌ها وانطباق پذیری خارق العاده‌ای برخوردارند.

ژان پل لابورد دستیار دبیر کل سازمان ملل در کمیته مذکور در این گزارش تصریح کرده است که با پیوستن بیش از ۳۰ هزار تروریست خارجی از ۱۰۰ کشور مختلف جهان به این گروه‌ها موضوع تروریسم به یک تهدید جهانی تبدیل شده و مقابله با آن درگرو برخوردی جهانی است.

وی بخصوص تاکید کرده است که تلاش برای حل موثر چنین بحرانی از طریق اقدامات داخلی بی‌ثمر خواهد بود واضافه کرد که جامعه جهانی باید فوری و با تلاش‌هایی هماهنگ واز طریق افزایش توانمندی‌های پیشگیری به مقابله با این بحران برخیزد.

وی دراین گزارش یاد آورشد که برخی ازکشور‌ها هم اکنون برتدابیر امنیتی در مرزهای خود افزوده‌اند وازورود افراد مشکوک جلوگیری می‌کنند وازطرفی شرکت‌هایی نظیر یوتوب نیزبرای کمک به جلوگیری ازتبلیغات این گروه‌ها وجذب نیروهای تازه از طریق اینترنت وارد عمل شده است.

لابورد درعین حال هشدار داده است که برغم همه این تدابیر هنوز برای کسانی که قصد رفتن به مناطق نا‌آرام جهان وپیوستن به یک گروه تروریستی ازطریق تماس با مامورین این گروه‌ها را دارند انجام آن کار بسیار ساده‌ای است.

درماه ژوئن امسال شورای امنیت سازمان ملل با تصویب قطعنامه‌ای از کشور‌های عضو این سازمان خواست تا تدابیری را برای مقابله با ورود افراد مضنون به تروریسم به کشورهای خود به مرحله اجرا در بیاورند.

ازجمله این تدابیر برنامه موسوم به «ای آی پی» یا اطلاعات پیشاپیش مسافران است که تهیه اطلاعات لازم درمورد هویت مسافران را قبل از عبور از مرز‌ها ضروری می‌داند که بنا برآمار‌های سازمان ملل تاکنون فقط ۵۱ کشور جهان این طرح را به مرحله اجرا درآورده‌اند.


مطالب پربازدید سایت

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

جدیدترین مطالب

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان