نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: کمال بی انصافی است کسانی که خودشان در دهه ۶۰ مسئولیت داشتند، امروز بیایند و اقدامات آن زمان را زیر سوال ببرند.
به گزارش پایگاه خبریتحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور) حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در روز ۱۴ خرداد پیرامون اتفاقات و وقایع دهه ۶۰ و لزوم توجه به عوض نشدن جای «شهید» و «جلاد» در بررسی اتفاقات آن دوره، اظهار کرد: کسانی که در ظرف زمانی دهه ۶۰ حضور داشتند، میدانند که چه اتفاقاتی در آن زمان رخ داد و چه خطراتی متوجه انقلاب نوپای اسلامی بود.
وی با بیان اینکه در دهه ۶۰ منافقین با سوءاستفاده از برخی از فرصتها همچون هیجانات انقلابی، دست به اقدامات بسیار تند و جنایتکارانهای میزدند، عنوان کرد: آن زمان منافقین با چاقو پوست از سر پاسدار میکندند و به صورت کامل امنیت را از جامعه سلب کرده بودند.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی با بیان اینکه قهرمانان دهه ۶۰ باید مورد تقدیر قرار بگیرند نه اینکه توسط برخیها سرزنش شوند، تصریح کرد: اگر امروز سردار سلیمانی در موضوع مقابله با داعش به عنوان قهرمان ملی کشور مطرح میشود، نباید فراموش کنیم که قبلا هم کسانی بوده اند که با داعشیهای زمانه خود مقابله میکردند.
نماینده، ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه به کار بردن تعابیری با مضامین نادیده گرفتن زحمات و نقش سربازان انقلاب در مقابله با غائلههای دهه ۶۰، در شان مسئولان عالی رتبه نظام نبوده و نیست، عنوان کرد: غائلههای «۱۴ اسفند»، «کردستان»، «آذربایجان شرقی» و «خلق عرب»، همه و همه غائله هایی در دهه ۶۰ بودند که هریک به تنهایی میتوانستند یک نظام را از پای دربیاورند، ولی آن زمان سربازان امام زمان (عج) ایستادند، سینه هایشان را سپر و از حریم انقلاب پاسداری کردند.
وی با بیان اینکه نباید اینگونه باشد که برای تبلیغات و رای آوردن، همه ارزشهای گذشته زیر سوال برده شود، تصریح کرد: کسانی که این حرفها را زدند خودشان آن زمان در جایگاه مهمی مسوولیت داشتند و اگر مسالهای بوده، خود آنها باید پاسخگو باشند و این کمال بی انصافی است که کسانیکه خودشان در دهه ۶۰ مسئولیت داشتند، امروز بیایند و اقدامات آن زمان را زیر سوال ببرند.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در پایان گفت: متاسفانه باید گفت که آلودگی هایی که در دموکراسی دنیای غرب بوده، امروز به صورت یک مرض مُسری، مردمسالاری دینی ما را هم گرفتار خود کرده است.