بازداشت عاملان انتحاری شهر قدس قبل از اقدام تروریستی

14010818001032 Test PhotoN

فرمانده انتظامی غرب استان تهران از دستگیری ۲ عامل انتحاری قبل از هرگونه اقدام تروریستی و کشف 7 کیلو مواد منفجره در شهرستان قدس خبر داد.

به گزارش هابیلیان به نقل از فارس، سردار کیوان ظهیری فرمانده انتظامی غرب استان تهران با اشاره به دستگیری عوامل ایجاد ناامنی اظهار کرد: ۲۵ آبان ماه سال جاری خبری به پلیس آگاهی شهرستان قدس واصل می‌شود مبنی بر اینکه تیمی انتحاری قصد عملیات انفجاری در یکی از اماکن مذهبی این شهرستان را دارد لذا تیم‌های مشترک از پلیس آگاهی و امنیت عمومی بررسی موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی گفت: مأموران انتظامی با بررسی‌های میدانی و تحقیقات مقدماتی مخفیگاه این افراد را در شهرستان قدس شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی، ساعت ۴ صبح روز ۲۶ آبان ماه در عملیاتی غافلگیرانه و با رعایت اصل غافلگیری عامل اصلی این تیم را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران ابراز داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهم اصلی، ۲ قبضه سلاح کلت کمری، ۹۱ عدد فشنگ جنگی، ۳ قبضه صداخفه‌کن و 7 کیلو مواد منفجره و ریموت کشف شد.

سردار ظهیری تصریح کرد: مأموران انتظامی در عملیاتی دیگر عصر همان روز، عامل دوم را نیز در مخفیگاهش در شهرستان قدس دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود هرگونه تردد مشکوک افراد را در این روزهای حساس به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند تا امنیت و آرامش برای شهروندان فراهم شود.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

روزنامه وطن امروز

منافقین فرقه نتانیاهو

گفت‌و‌گو با همسر شهید خیراله صمدی از شهدای جبهه مقاومت

برای او شهادت خاتمه پاسداری از اسلام و انقلاب بود

واکنش نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد

روش کار گروهک تروریستی منافقین گزارش‌های ساختگی است

مطالب پربازدید بخش خبر

رئیس قوه قضاییه در مراسم افتتاحیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای؛

تروریست‌ها جان بیش از ۲۳ هزار انسان بی گناه را در جمهوری اسلامی ایران گرفته اند

با مطالبه و پیگیری خانواده شهدای مرزبان، به سزای جنایتش رسید

مجازات یکی از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸ مرزبان کشورمان در چالدران

رصدی دقیق از بخش نفاق در اتاق عملیات آمریکایی و صهیونیستی

گزارشی از فعال شدن لابی گروهک تروریستی منافقین در آمریکا

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در بیانیه‌ای اعلام کرد:

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش الظلم به هلاکت رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان