ایران به‌دنبال تبیین مرز بین مقاومت و تروریسم است

Sheykhol Eslam 1مشاور بین‌الملل رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان گفت: برگزاری دومین کنگره بین‌المللی ۱۷۰۰۰ شهید ترور در تهران نقش به‌سزایی در شفاف و روشن‌نگاه‌داشتن مرز بین مقاومت و تروریسم دارد.

حسین شیخ‌الاسلام در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی دومین کنگره بین‌المللی ۱۷۰۰۰ شهید ترور بیان کرد: در مجامع بین‌المللی با نوعی حقه‌بازی برای ارائه تعریف و الگویی یکسان از تروریسم و مقاومت مواجهیم.

به گفته معاون اسبق امور عربی و آفریقایی وزارت امورخارجه کشورمان، براساس منشور سازمان ملل و کنوانسیون‌های بین‌المللی، مقاومت حق مشروع کشورهای تحت اشغال است.

وی با تبیین معنای تروریسم به تشریح انواع تروریسم پرداخت و افزود: ‌در همان منشورها و کنوانسیون‌های بین‌المللی تعریف تروریسم نیز مشخص و محکوم است. تروریسم یعنی ایجاد رعب و وحشت با وسایل گوناگون جهت رسیدن به اهداف سیاسی نامشروع. تروریسم بر دو نوع است؛ شخصی‌سازمانی و دولتی که متاسفانه صهیونیست‌ها و هم‌پیمانان غربی این رژیم منحوس از هر دو نوع استفاده کرده و می‌کنند.

مشاور بین‌الملل رئیس مجلس شورای اسلامی این سیاست را ریشه در زمان اشغال افغانستان از سوی اتحادیه جماهیر شوروی دانست و خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها گروه‌های تندروی غیرقابل کنترلی را از قبل از اشغال سرزمین‌های اشغالی فلسطینیان و اعلام رژیم منحوس نامشروع خود، فعال کردند. آن‌ها از تجربه اتحادیه جماهیر شوروی استفاده کردند.

شیخ‌الاسلام یادآور شد: سران صهیونیست در آن مقطع از تروریست‌های شخصی و سازمانی بیشترین بهره را بردند. آن‌ها به‌قصد تشکیل رژیم نامشروع خود، از اشخاص و سازمان‌های تروریستی بهره فراوانی بردند و البته پس از به قدرت‌رسیدن و اعلام رژیم نامشروع اسرائیل برای گسترش دامنه حکومت خود، استفاده از ساختارهای تروریستی را توسعه دادند و تروریسم دولتی را در قالب نهادهای امنیتی و اطلاعاتی فعال کردند و به دامنه اقدامات تروریستی خود رسمیت و توسعه بیشتری دادند.

معاون اسبق امور عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه با اشاره به حمایت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری‌ رژیم صهیونیستی از ساختارهای تروریستی داخلی و خارجی گفت: صهیونیست‌ها با در اختیار داشتن بودجه، امکانات و اطلاعات نخبگان کشورهای مختلف به‌ویژه نخبگان جمهوری اسلامی ایران را جمع‌آوری می‌کنند و اهداف ضدبشری و غیرانسانی خود را پیاده و به این کار غیرانسانی خود مباهات می‌کنند.

وی یادآوری کرد: از زمان اشغال افغانستان به‌دست کمونیست‌های اتحادیه جماهیر شوروی تاکنون، بین دفاع از سرزمین و تروریسم خلط و تداخل ایجاد شد تا سیاست‌های تجاوزگرانه کشورهای قدرتمند به کرسی بنشیند.

مشاور بین‌الملل رئیس مجلس شورای اسلامی از عزم مستمر ایران برای نهادینه‌کردن مرز بین مقاومت و تروریسم سخن گفت و افزود: جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مردم‌سالار، آزادی‌خواه و قربانی ترور و ترویسم به صورت طبیعی در تلاش هستند از خدشه واردشدن به واژه مقاومت و دفاع از سرزمین جلوگیری کنند و اجازه ندهند سیاست‌مداران صهیونیست و حامیان غربی آن‌ها به اهداف شوم خود برسند.

به گفته شیخ‌الاسلام، روشن‌ماندن مرز تروریسم و مقاومت بسیار مهم است به‌ویژه آن‌که تروریسم مدت‌هاست به عنوان وسیله و ابزاری برای پیشبرد اهداف کشورهای قدرتمند و برخی کشورهای منطقه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون اسبق امور عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ابراز تاسف کرد: برخی کشورهای منطقه مدت‌هاست با تبعیت از صهیونیست‌ها و کشورهای غربی به‌ بهانه‌های مختلف و به شیوه‌های گوناگون از اقدامات تروریستی در سوریه، لبنان، عراق و یمن حمایت می‌کنند.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

مطالب پربازدید بخش گفتگو

محمد مرتضی علی، کارشناس ارتباطات منطقه‌ای، امنیت و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در مؤسسه مطالعات صلح پاکستان

همکاری منطقه‌ای؛ راهی برای ایجاد ثبات در مرز ایران و پاکستان است

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

گفت‌وگو با دکتر شهپر شهرکی، پژوهشگر روان‌شناسی سیاسی

هویت قربانیان برای تروریست‌ها اهمیتی ندارد

در گفتگو هابیلیان با خانم کبری محلوج

ترور همسرم مسیر زندگی ما را تغییر داد

در گفت‌وگوی دبیرکل بنیاد هابیلیان با همشهری مطرح شد

صدای رسای شهدای ترور هستیم

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان