انتقال 233 نفر از منافقین به آلبانی

Ekhraj Monafeghinدر حالی 233 نفر از اعضای منافقین طی 10 روز گذشته به آلبانی منتقل شده‌اند که بیشتر آنها را افراد مریض و کهنسال و ناراضی این سازمان تشکیل می‌دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از فارس، طی دو هفته گذشته در دو مرحله 223 نفر(118 نفر در یک مرحله و 115 نفر در یک مرحله) از اعضای تحت اسارت گروهک منافقین در کمپ لیبرتی عراق به «تیرانا» پایتخت آلبانی منتقل شدند.

گفته می‌شود که حدود 50 نفر از این افراد بیمار و کهنسال هستند و 50 نفر دیگر نیز افرادی را شامل می‌شود که نارضایتی آنها از این گروهک و درخواست جدایی‌شان سالهاست مطرح بوده و عملاً از مهره‌های سوخته و بی مصرف به حساب می‌آیند.

طی دو سال گذشته نیز تعداد 100 نفر از اعضای منافقین به آلمان منتقل شده و تحت نظر مقامات امنیتی آلمانی زندگی و فعالیت خود را دارند.

گفتنی است تمام تلاش سران سازمان منافقین بر این است که شاکله اصلی سازمان در عراق حفظ شده و به آن آسیبی نرسد و دچار فروپاشی نشود.

 


جدیدترین مطالب

در ادامه دیدارهای هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

در ادامه دیدار هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهیدان برزگر و زاهدی

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

مطالب پربازدید بخش خبر

با تلاش قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و وزارت اطلاعات

هلاکت ۲ تروریست و دستگیری ۶ عنصر جیش‌الظلم در چابهار

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان