امنیت مشترک، همکاری بیشتر در منطقه برای جلوگیری از بازگشت تروریسم را ایجاب می کند

Baramبرهم صالح در کنفرانس خبری مشترک با روحانی در بغداد؛

رئیس جمهوری عراق ضمن قدردانی از ایران به دلیل پشتیبانی از کشورش در جنگ علیه داعش، تاکید کرد که پیروزی بر تروریسم هنوز تکمیل نشده و نیازمند همکاری کشورهای منطقه است.

 رئیس جمهوری ایران در این نشست اعلام داشت:هر دو کشور در سال‌های گذشته با مسئله تروریسم مواجه بوده‌اند و امروز بسیار خوشحالیم که در روزهای سخت در کنار ملت و ارتش عراق بودیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان به نقل از السومریه نیوز، برهم صالح، رئیس جمهوری عراق ظهر امروز (دوشنبه) در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرانی خود حسن روحانی در کاخ السلام شهر بغداد، در رابطه با قدردانی از جمهوری اسلامی به دلیل پشتیبانی از کشورش در جنگ علیه گروه تروریستی داعش اظهار داشت: یک فرصت مهم را داشتم تا برای روحانی بر قدردانی از برادران خود در ایران به دلیل پشیبانی از عراق در جنگ علیه داعش تاکید کنم؛ روابط دو کشور در طول تاریخ مستحکم است و به نفع کشورهای منطقه می باشد.

صالح با بیان این که عراق با همسایگانش ایران و ترکیه و گستره عربی خود خوش شانس است، خاطر نشان ساخت که کشورش به دلیل درگیری های منطقه از تروریسم رنج برده و پیروزی بزرگ بر داعش نیز محقق شده با این حال ناتمام است.

رئیس جمهوری عراق ضمن درخواست از کشورهای منطقه برای همکاری بیشتر برای تامین امنیت مشترک و نابودی تروریسم، تصریح کرد: امنیت مشترک، همکاری بیشتر ما برای جلوگیری از بازگشت تروریسم در کل منطقه را ایجاب می کند و این مسئله نیز نیازمند همکاری کشورهای منطقه با یکدیگر در راستای تامین منافع مشترک، مبارزه با تمامی گروه های تروریستی و خودداری از درگیری و کشمکش است.

رئیس جمهوری عراق با تاکید بر لزوم همکاری تمامی کشورهای منطقه برای مقابله با تروریسم، در این باره افزود: عمق عربی عراق، یک عنصر برای گرد هم آوردن منطقه خواهد بود؛ عراق پس از آن که از درگیری های منطقه ای رنج می برد، هم اکنون در یک لحظه تاریخی مهم به سر می برد که ادامه فرآیند برقراری امنیت و ثبات در منطقه را ایجاب می کند.

صالح همچنین خاطر نشان ساخت: ریشه کن کردن تفکر انحرافی و افراط گرایی و حفظ امنیت مشترک عراق و کشورهای منطقه، تلاش و همکاری منطقه ای بیشتری را ایجاب می کند و من خوشبینم که کشورهای منطقه اهمیت ثبات عراق و تبدیل آن به صحنه همگرایی منافع ملت های منطقه را درک می کنند؛ هر چند برخی ها می گویند عراق به دلیل موقعیت خود از مشکلات زیادی رنج می برد، با این حال مرکز ثبات کشورها و منطقه می باشد.

روحانی، ریاست جمهوری ایران با بیان اینکه امروز گفتگوی بسیار خوبی با رئیس جمهور عراق داشتم و در تمام این مذاکرات نقطه اختلافی را ندیدم، افزود: رابطه میان ایران و عراق به نفع دو ملت است و ما اجازه نمی‌دهیم این منافع مشترک در هیچ شرایطی از مسیر مثبت خود دور شود.

رئیس جمهور بیان کرد: در تمام حوزه‌ها، زمینه‌های لازم برای همکاری میان دو طرف وجود دارد. تجارت و سرمایه گذاری، ایجاد شهرک‌های صنعتی مشترک، بازارچه‌های مرزی، گردشگری از جمله زائران دو کشور، انرژی، برق، گاز، نفت، بانک و روابط مالی و بانکی، خدمات فنی و مهندسی، جاده‌ها، راه آهن، راه‌های آبی، اروندرود، مسائل محیط زیستی، سیاسی، منطقه‌ای و بین المللی.

وی گفت: هر دو کشور در سال‌های گذشته با مسئله تروریسم مواجه بوده‌اند و امروز بسیار خوشحالیم که در روزهای سخت در کنار ملت و ارتش عراق بودیم.

روحانی تصریح کرد: ما کشور عراق را در منطقه، در جهان اسلام و در میان کشورهای عرب، کشور مهمی می‌دانیم و این کشور می‌تواند نقش بسیاری را در منطقه و در روابط میان کشورهای منطقه داشته باشد.

رئیس جمهور بیان کرد: ما می‌خواهیم با عراق دو کشور بسیار نزدیک و متحد باشیم. نه آنکه متحد باشیم علیه دیگری، بلکه متحد باشیم تا دیگر کشورهای منطقه را هم به خود جذب کنیم.

وی افزود: برای ما ثبات، امنیت و دموکراسی در عراق بسیار اهمیت دارد و می‌دانیم عراق امن و آباد موجب ثبات و امنیت کل منطقه خواهد شد.


مطالب پربازدید سایت

با حضور بیش از 70 نوجوانان هنرمند مشهدی برگزار شد

گزارش رویداد ادبی‌هنری «آن 23000 نفر»

با همکاری مشترک بنیاد هابیلیان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

آغاز رویداد ادبی، هنری «آن ۲۳۰۰۰ نفر»

دبیر کل بنیاد هابیلیان در مراسم افتتاحیه رویداد ادبی هنری؛ آن ۲۳۰۰۰ نفر

وظیفه داریم با ابزار هنر و ادبیات به مبارزه با تروریسم بپردازیم

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جوانرود خبر داد

انهدام ‌شبکه تکفیری ـ سلفی در‌ کرمانشاه

جولیو چیناپی، ترجمه بنیاد هابیلیان

استاندارد دوگانه غرب در قبال تروریسم

سردار شکارچی، سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح

گروهک‌های تروریستی در مسیر آمریکا گام برمی‌دارند

جدیدترین مطالب

جولیو چیناپی، ترجمه بنیاد هابیلیان

استاندارد دوگانه غرب در قبال تروریسم

سردار شکارچی، سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح

گروهک‌های تروریستی در مسیر آمریکا گام برمی‌دارند

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جوانرود خبر داد

انهدام ‌شبکه تکفیری ـ سلفی در‌ کرمانشاه

با حضور بیش از 70 نوجوانان هنرمند مشهدی برگزار شد

گزارش رویداد ادبی‌هنری «آن 23000 نفر»

دبیر کل بنیاد هابیلیان در مراسم افتتاحیه رویداد ادبی هنری؛ آن ۲۳۰۰۰ نفر

وظیفه داریم با ابزار هنر و ادبیات به مبارزه با تروریسم بپردازیم

با همکاری مشترک بنیاد هابیلیان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

آغاز رویداد ادبی، هنری «آن ۲۳۰۰۰ نفر»

با نامه رسمی نمایندگی کشورمان در سازمان ملل:

دايرة المعارف 23000 شهید ترور کشور در اختیار شورای امنیت قرار گرفت

مطالب پربازدید بخش خبر

با حضور بیش از 70 نوجوانان هنرمند مشهدی برگزار شد

گزارش رویداد ادبی‌هنری «آن 23000 نفر»

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان

عدالت با ترور از بین نمی‌رود

ساعتی قبل در دیوان عالی کشور رخ داد

جزئیات ترور سه قاضی در دیوان عالی کل کشور

با حضور جمعی از نوجوانان هنرمند

رویداد ادبی‌هنری «آن 23000 نفر» برگزار می‌شود

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان