افشای حمایت عربستان و قطر از داعش در ایمیل‌های کلینتون

ظاهرا آن‌چه دولت آمریکا درباره حمایت عربستان سعودی و قطر از داعش می‌داند با چیزی که طی چند سال گذشته به آن تظاهر کرده تفاوت بسیار زیادی دارد.

به‌گزارش سرویس بین‌الملل پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در مقاله‌ای به موضوع حمایت عربستان و قطر از داعش و افشای آن در ایمیل‌های هیلاری کلینتون پرداخته و دولت آمریکا را به‌دلیل علم به این موضوع و لاپوشانی آن سرزنش کرده است.

Isisflagدر بخش ابتدایی مقاله، نویسنده عربستان و قطر را به خاطر همزمانی انتشار ایمیل‌های کلینتون با رسوایی‌های اخلاقی ترامپ خوش‌شانس می‌خواند زیرا این همزمانی باعث شده توجه زیادی به محتوای ایمیل‌های کلینتون نشود و سپس می‌نویسد: " یکی از جالب‌ترین ایمیل‌های منتشر شده کلینتون، درباره یادداشت وزارت خارجه آمریکا در تاریخ 17 آگوست 2014 با موضوع پاسخ مناسب آمریکا به پیشروی سریع نیروهای داعش بوده است که در آن زمان به سرعت شمال عراق و شرق سوریه را در می‌نوردید.

در آن زمان دولت آمریکا قبول نمی‌کرد که عربستان سعودی و متحدان سنی آن کشور از داعش و جنبش‌های القاعده مانند حمایت می‌کنند. اما در این یادداشت که منابع آن دستگاه‌های اطلاعاتی غربی، دستگاه اطلاعاتی آمریکا و برخی منابع در منطقه عنوان شده‌اند، هیچ اختلافی درباره این‌که چه کسانی از داعش حمایت می‌کنند به چشم نمی‌خورد. گروهی که در همان زمان مشغول قتل عام اسیران عراقی و سوری و تجاوز به روستاییان ایزدی بود. در این یادداشت عنوان شده است: " ما باید از اختیارات دیپلماتیک و اطلاعتی خود استفاده کنیم تا بر دولت‌های عربستان سعودی و قطر که در حال حمایت مخفیانه مالی و لوجستیکی از داعش و سایر گروه‌های افراطی منطقه هستند فشار وارد کنیم." این موضوع به وضوح در رده‌های بالای دولت آمریکا آشکار بوده اما هیچگاه رسما به آن اذعان نکرده‌اند زیرا ضدیت با عربستان سعودی، پادشاهی‌های حاشیه خلیج [فارس]، ترکیه و پاکستان به شدت به قدرت آمریکا در خاورمیانه و جنوب آسیا صدمه می‌زد."

در بخش دیگری از مقاله ایندیپندنت آمده است: "این‌گونه نبوده که شخص هیلاری کلینتون به‌عنوان وزیر خارجه آمریکا و به‌طور کلی دستگاه وزارت‌خارجه ایلات متحده ندانند چه اتفاقی در حال رخ دادن است. ویکی‌لیکس پیشتر نیز سندی از وزارت خارجه آمریکا مربوط به دسامبر 2009 را منتشر کرده بود که در آن اذعان شده بود: "عربستان سعودی همچنان پایگاه مهمی برای حمایت مالی از القاعده، طالبان و لشکر طیبه پاکستان به‌شمار می‌رود." اما هیچگاه بررسی این موضوع به محور سیاست‌های آمریکا راه نیافت. چرا؟

پاسخ این است که آمریکا گمان می‌کند رها کردن متحدان سنتی خود به ضرر منافع‌اش است از تمامی منابع ممکن استفاده می‌کند تا این اتفاق رخ ندهد. آمریکا با به‌کار گرفتن خبرنگاران، چهره‌های دانشگاهی و سیاستمداران مایل به حمایت آشکارا و نهانی از مواضع سعودی‌ها، این امر را محقق کرد.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان