احداث فرهنگسرای مشاهیر و موزه حماسه اسلامی ششم بهمن در آمل

Toorangمدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس مازندران گفت: مردم باید بدانند که هزار سنگر یعنی چه، متاسفانه حماسه ششم بهمن و جنگل به خوبی معرفی نشد؛ آمل باید ایرانی و جهانی معرفی شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از سفیر هراز، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس مازندران در جلسه رسمی شورای اسلامی شهر آمل با بیان این‎که باعث افتخار است که سران دو قوه کشور از شهر آمل هستند گفت: آمل تنها شهری است که در وصیت‎نامه سیاسی الهی امام (ره) از آن به نیکی یاد و در تاریخ ثبت شد.

وی در ادامه افزود: مردم آمل علاوه بر حضور در میادین جنگ در دوران دفاع مقدس، اوایل انقلاب هم با ضد انقلابیون به مبارزه پرداخت که بزرگترین آن خلق حماسه ششم بهمن آمل در سال ۶۰ است.

سردار عبدالله ملکی با بیان این‎که ما باید با همکاری یکدیگر حماسه ششم بهمن را به مردم معرفی کنیم اظهار کرد: مردم باید بدانند که هزار سنگر یعنی چه، متاسفانه حماسه ششم بهمن و جنگل به خوبی معرفی نشد؛ آمل باید ایرانی و جهانی معرفی شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس مازندران ضمن قدردانی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار آمل تصریح کرد: از شورا و شهرداری انتظار داریم تا جهت احداث فرهنگسرای مشاهیر و موزه مقاومت حماسه اسلامی شهر و جنگل آمل زمین مناسبی تهیه شود تا در سالروز حماسه اسلامی ۶ بهمن مردم آمل، کلنگ آن به زمین زده شود تا با این حرکت در جهت معرفی تاریخ آمل و حماسه اسلامی ۶ بهمن و حماسه جنگل گام برداریم.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به این‎که مسئولیت و میز ریاست برای هیچ‎کس ماندگار نیست یادآور شد: تا زمانی که مسئولیت داریم باید با تلاش از خود یادگاری به جا بگذاریم؛ امیدوارم بتوانیم با یاری خداوند منان، همکاری همگام و موثری در این راه برداریم تا کلنگ احداث فرهنگسرا به زودی در این شهرستان زده شود و یک یادگاری بزرگ برای تاریخ آمل و مازندران بر جای ماند.

در ادامه این جلسه رئیس شورای اسلامی شهر آمل با بیان این‎که خدا را شاکریم که مردم ما را به‎عنوان خدمت‎گزار خود قبول کردند گفت: خدمت‎گزاری به مردم نعمتی است که خدا به ما عطا کرد و بهترین خدمتی که در شان مردم آمل می‎توان انجام داد تلاش در جهت معرفی حماسه ششم بهمن سال 60 این شهرستان است.

وی با تاکید بر این‎که مردم آمل چه در دوران دفاع مقدس و چه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی کارهای بزرگی انجام دادند ادامه داد: مردم آمل حماسه‎های زیادی خلق کردند و فداکاری این عزیزان موجب خنثی‎سازی توطئه‎های شوم منافقین و دشمنان این دیار در دوران مختلف شد.

در ادامه رئیس مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر آمل احداث یادمانی جهت زنده نگه داشتن حماسه اسلامی ۶ بهمن را به‎صورت المان شهری گامی مهم در معرفی این حماسه بزرگ برشمرد و افزود: برای اجرایی کردن این پیشنهاد با استفاده از منابع کشوری و استانی در ساخت موزه یا پارک موزه در جهت معرفی هرچه بهتر حماسه 6 بهمن سال 60 ما آمادگی کامل خود را برای همکاری در این زمینه اعلام می کنیم.

دکتر فرزین محمودی‎پاتی با تاکید بر این‎که برای انجام این مهم اگر منابعی وجود دارد به ما اعلام کنید تا پیگیر این کار باشیم، تصریح کرد: همانطور که در وصیت‎نامه امام خمینی (ره) اسم آمل آمد و در استان بالاترین مقام را دارد باید کار شایسته و در شان این شهرستان انجام شود که نیازمند یک حمایت مالی خوب است تا کار شایسته‎ای ارائه دهیم.


مطالب پربازدید سایت

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

جرم انگاری واقعه تروریستی 8 شهریور

به روایت یکی از بازماندگان انفجار دفتر نخست‌وزیری:

روایتی از لحظه انفجار بمب در 8 شهریور 60

روابط عمومی قرارگاه قدس خبر داد؛

انهدام ۴ تیم ترور و شرارت در سیستان و بلوچستان

وزیر امور خارجه کشورمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت

عراقچی: هیچ تروریستی در ایران مصونیت ندارد حتی اگر توسط آلمان حمایت شود

جدیدترین مطالب

شهید ترور

شهید صفدر محمدی

در رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی صورت گرفت؛

هلاکت و دستگیری ۱۰ تروریست دیگر در جنوب سیستان و بلوچستان

شهید ترور

شهید محمد رافعی

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان