آمریکا و اسرائیل در ربودن مرزبانان ایرانی دست دارند

N00374914b

دبیرکل مجمع علمای شیعه پاکستان گفت: تروریست‌ها به ویژه گروه «جیش‌العدل» توسط آمریکا و اسرائیل پشتیبانی می‌شوند و عملاً این دو کشور در این موضوع دخالت و دست دارند.

به گزارش هابیلیان به نقل از خبرگزاری تقریب، علامه «عارف واحدی» دبیرکل مجمع علمای شیعه پاکستان گفت: دشمنان با پشتیبانی از گروه‌های تروریستی برای ربودن مرزبانان ایرانی سعی دارند، روابط ایران و پاکستان را به چالش بکشند.

وی افزود: دشمنانی که به دنبال ایجاد اختلاف بین پاکستان و ایران هستند، موفق نبوده‌اند و در آینده نیز کاری از پیش نمی‌برند.

واحدی تأکید کرد: ارتش‌ها و مقامات سیاسی دو کشور برای بازیابی مرزبانان ربوده شده، با یکدیگر در ارتباط هستند.

وی افزود: سران دو کشور هوشیار هستند و به خوبی درک می‌کنند که ایجاد نا‌امنی در مرز مشترک یک نقشه از قبل طراحی شده است.

دبیر کل مجمع علمای شیعه پاکستان گفت: تروریست‌ها به ویژه گروه جیش‌العدل توسط آمریکا و اسرائیل پشتیبانی می‌شوند.

وی افزود: مقامات پاکستان و ایران باید برای شکست شبکه جاسوسی اسرائیل و آمریکا در بلوچستان با یکدیگر متحد شوند.

واحدی ادامه داد: اگر ایران اطلاعاتی درباره محل اختفای تروریست‌هایی که مرزبانان را ربوده‌اند در اختیار دارد، باید هماهنگی لازم با پاکستان را به عمل آورند و اگر پاکستان در این زمینه آگاهی دارد، باید هر چه زودتر با کمک ایران در این زمینه وارد عمل شود.

وی افزود: پاکستان و ایران با یکدیگر هماهنگ هستند، اما اگر کمی بی‌‎اعتمادی یا سوءتفاهم وجود دارد، باید برطرف شود تا دو کشور بتوانند اقدامات جدی‌تر برای آزادی مرزبانان ربوده شده انجام دهند.

14 مرزبان ایرانی بامداد روز سه‌شنبه ۲۴ مهر در منطقه صفر مرزی منطقه «لولکدان» ربوده شدند.

منطقه «لولکدان» در بخش «ریگ ملک» در ۵۰ کیلومتری شهر میرجاوه در استان سیستان‌وبلوچستان و در مرز با پاکستان قرار دارد.

سازمان «جیش‌العدل»، یک گروه تروریستی که در این ناحیه فعال است، در اطلاعیه‌ای از عملیات «خلع سلاح پایگاه مراقبتی» در این ناحیه خبر داد.

منطقه لولکدان در گذشته نیز شاهد عملیات گروهک جیش‌العدل، علیه نیروهای مرزبان ایرانی بوده است.


مطالب پربازدید بخش اخبار

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نخستین همایش جانبازان شیمیایی

در رابطه با منافقین حدود ۳۰ سال تأخیر داشتیم

مصاحبه با پدر شهید مبین رشیدی

امنیت پایدار در سایه‌ی وحدت

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان

منافقین برای عرضه خود به آمریکا تلاش می‌کنند

مطالب پربازدید سایت

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

فاطمه بصیری؛ روزنامه جوان

صدور «مبارزه با تروریسم» از ایران

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

با همکاری بنیاد هابیلیان و هلدینگ خبرفوری

مراسم تجلیل از مادران و همسران شهدای ترور برگزار شد

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

جدیدترین مطالب

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان