دیدگاه چندصاحب نظر مسائل بین المللی در مورد منافقین

خانم رزماری هالیس، مدیر پژوهشهای مؤسسه سلطنتی امور بین الملل انگلستان

من خیلی متأسفم بخاطر جنایتهایی که در مورد افراد ایرانی انجام داده اند و برای شما(هابیلیان) آرزوی موفقیت در اهدافتان دارم.

مجاهدین خلق در همه جا شناخته شده است و با وجودی که در کشورهای مختلف جایگاهی ندارند، ولی تلاش زیادی می کنند و حتماً شما می دانید در کشور ما انگلیس و کشورهای دیگر نام آنها جزو گروههای تروریستی است و هیچ مقام دولتی با آنها ارتباط ندارد و هیچ یک از دولتمردان اروپایی آنها را نمی پذیرد.

البته آنها در پارلمانها و برخی مراکز غیر دولتی و آن هم با نامهای مختلف و فریبکاری حضور پیدا می کنند. آنها پیش من هم آمدند. من دیدم آنها واقعاً انسانهای دیوانه ای هستند.

آنها سراغ من هم آمدند، ولی موفق نشدند و تنها تعداد کمی از نمایندگان که یک آدمهای بی مسئولیتی هستند را با خود همراه کردند. این گروه آدمهای خطرناک و بی رحمی هستند.

عبدالکریم هانی عضو حزب قومی وطنی التیار عراق

امیدوارم که یک رابطه تنگاتنگ بین دو کشور ایجاد شود و امیدوارم که این رابطه فقط رسمی نباشد، یک رابطه تنگاتنگ مردمی باشد. در این شرایط است که اینطور سازمانهای تروریستی از بین می رود و به صورت مسالمت آمیز حل می شود.

بعد از اشغال عراق توسط آمریکا یک لیستی منتشر شد که حدود 1500 تا از اساتید دانشگاه را در بر می گرفت که اینها در معرض ترور قرار داشتند و تیمهای مزدور و متخصص از خارج عراق آمدند و تیمهای خاصی مسئولیت آن را به عهده گرفتند، اما الان انگشت اتهام به طرف خود محور شرارت که آمریکا باشد دراز است. بعضی ها بدر را و بعضی ها خلق را متهم می کنند، ولی خود آمریکاست که این کار را می کند.

سازمان مجاهدین خلق را آمریکا خودش جزء لیست گروه های تروریستی قرار داده و خودش او را نگه داشته است.این یک قانونی است که خود آمریکا راجع به گروههای تروریستی دارد نه تنها در این منطقه بلکه در کل جهان.

 

Fitz

مارک فیتزپاتریک، کارشناس ارشد خط‎مشی عمومی

مدیر برنامه عدم‎تکثیر در موسسه‎ی بین‎المللی مطالعات استراتژیک (آی‎آی‎اس‎اس)

مجاهدین خلق از نظر دولت آمریکا یک گروه ترویستی است که آن را در لیست گروههای تروریستی قرار داده است ، آنها را خلع سلاح نموده و در مکانی محافظت شده نگهداری می کند و ایرانی ها نباید از جانب خطرات آنها نگرانی داشته باشند. آنها همانند القاعده در یک مکان نگهداری می شوند و محلی از اعراب ندارند ، تا به موقع خود تعیین تکلیف شوند.

صیر عایف العانی، عضو حزب اسلامی عراق

راجع به این سازمان در زمان صدام همه اطلاعات زیادی دارید.الان سازمان هنوز در عراق است و در خصوص نیروهای آمریکا اعتقاد دارم که هنوز با این سازمان به توافق کامل نرسیده و در خصوص مسئله امنیت در عراق در نزد اشغالگران و خصوصاً نیروهای آمریکا هیچ کس نمی توانست در خصوص قضیه مجاهدین دخالت کند و نیروهای عراقی هیچ منطقه ای نمی روند مگر این که نیروهای آمریکایی همراهشان باشند و به آنها اجازه دخالت بدهند، در خصوص سازمان این را می دانم که اینها فعالیتشان در عراق فعلاً محدود است. وضعیت امنیت عراق یک وضعیت خطیری است و الان در عراق در یک روز صدها نفر کشته می شوند به صور گوناگون. از طریق حمله نیروهای آمریکایی به شهرها، از طریق دخالتهای پلیس، از طریق حملات انفجاری، از طریق ربودن و قتل بعد از ربودن. وضعیت امنیت عراق وضعیت حساسی است.

اکثر نقشه های شوم تروریست ها در سرزمین عراق انجام می شود و آنجا را محل امنی برای خودشان انتخاب کردند و قیمتش را عراقی ها دارند پرداخت می کنند .

موضوع تروریسم یک موضوع پیچیده ای است. و کسانی که مردم بیگناه عراق را می کشند، نمی توانیم باور کنیم که اینها برنامه خاصی راجع به این قضیه ندارند. و طبیعتاً اینها دشمنان ملت هستند. کسانی که افراد بیگناه را می کشند و خونریزی می کنند.


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29