تهديدات منافقين نسبت به دكتر علي‌محمدي قبل از شهادت وي

همسر شهيد دكتر علي‌محمدي گفت: ترور از نظر همه كشورها و ملت‌ها به خصوص ايران اقدامي قبيح است و اگر آمريكايي‌ها اتهام اقدام به ترور را به ايران مي‌زنند، هدف‌شان جلوگيري از پيشرفت ملت ماست

Alimohamadi

به گزارش خبرنگار انرژي هسته‌يي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منصوره كرمي همسر شهيد دكتر علي‌محمدي در هجدهمين نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات و خبرگزاري‌ها، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: همسر من سال گذشته به دست موصاد اسرائيل ترور شد و زماني كه اين اتفاق برايش افتاد از اساتيد بارز و يكي از بهترين فيزيكدانان كشور بود و مقالات بسياري از او در مجله‌هاي علمي دنيا به چاپ رسيده و بسيار مورد علاقه دانشجويان و همكارانش بود.

وي با اشاره به صحنه شهادت همسرش اظهار كرد: صحنه شهادت ايشان گوياي اين بود كه تمام دنياي من و فرزندانم از دست رفت. بعد از همسرم زندگي براي من و فرزندانم بسيار دشوار شده است و روز به روز بيشتر فقدان او را احساس مي‌كنيم. فرزندانم از نبود پدرشان بسيار آسيب ديدند و هنوز نمي‌توانند جاي خالي او را باور كنند.

وي با اشاره به خصوصيات اخلاقي همسرش نيز گفت: همسرم بسيار خوش اخلاق بود و با فرزندانش رابطه دوستانه خوبي داشت و امروز كه پيش ما نيست فقدانش به شدت احساس مي‌شود. همسرم كشور، انقلاب اسلامي و امام خميني را با تمام وجود دوست داشت و با علاقه زيادي نسبت به وطنش سخن مي‌گفت. او هميشه مي‌گفت كه نبايد اجازه داد خون شهدا پايمال شود، او هميشه صلح‌جو و مخالف جنگ بود.

همسر شهيد علي‌محمدي گفت: دانشمندان مهم دنيا از جمله آمريكايي‌ها و ژاپني‌ها، مقالات دكتر علي‌محمدي را رفرنس مي‌دانند و وقتي ايشان به شهادت رسيدند بيش از هزار نفر از فيزيكدانان جهان، ترور او را محكوم كردند.

وي ادامه داد: 10 سال پيش يكي از خبرگزاري‌هاي فرانسوي نزد همسرم آمد و از او پرسيد كه چرا با وجود رتبه علمي بالايي كه او دارد در ايران مانده است. اما همسرم در پاسخ به آن خبرگزاري گفته بود كه به كشورش علاقه دارد و تا جايي كه بتواند به تدريس و آموزش در زمينه‌اي كه در آن توانايي دارد مي‌پردازد.

وي در ادامه در پاسخ به اين‌كه آيا شهيد علي‌محمدي پيش از شهادتش از سوي افراد و يا گروه‌هايي تهديد شده بود، گفت: همسرم تا قبل از شهادت‌شان چندين بار تلفني و چندين بار از سوي دوستان و همكارانش در كشورهاي مختلف مورد پرس و جو قرار گرفته بود. در سال 84 يكي از همكارانش در لندن توسط مسوولان اين كشور مورد بازجويي قرار گرفت و درباره دكتر علي‌محمدي از او سوال شده بود. در سال 86 يكي از دوستانش در ايتاليا 48 ساعت تحت بازجويي بود و درباره كارهاي علمي همسرم از او سوال شده بود كه پس از بازگشت به تهران اين مساله را با همسرم در ميان گذاشت. در سال 87 ما در مكه بوديم كه همسرم به من گفت احساس مي‌كند تحت مراقبت است و كسي از او فيلمبرداري مي‌كند و در شهريور 88 به او تلفن تهديدآميزي شد كه از سوي منافقين بود.

وي با بيان اين‌كه «همسرم تقاضاهايي كه براي سفر به خارج از كشور و يا تدريس در خارج از كشور از او مي‌شد را رد كرده بود» اظهار كرد: دو سه هفته قبل از شهادت همسرم، از او براي سخنراني در همايشي در اردن به اتفاق خانواده دعوت شده بود كه همسرم آن را به دلايل مدنظر خودش نپذيرفته بود.

كرمي در پاسخ به اين‌كه آيا پس از شهادت همسرتان، مسوولين از شما حمايت مي‌كنند؟ گفت: خدا را شكر رسيدگي خوب بود و حمايت‌هاي خوبي از سوي رييس دانشگاه تهران و بنياد شهيد صورت گرفته است.

وي در پاسخ ديگري درباره گزارش احمدشهيد گزارشگر حقوق بشر درباره ايران اظهار كرد: من از احمدشهيد مي‌خواهم به ملت ايران لطف كند و اگر مي‌خواهد مساله حقوق بشر و عدالت را پياده كند از جهانيان بپرسد كه چرا برخي اقدام به ترور مي‌كنند؟ بيش از 17 هزار خانواده ترور در ايران زندگي مي‌كنند. او بايد اين مسائل را پيگيري كند تا جلوي ترورها گرفته شود. در حال حاضر دانشمندان ما در خطر هستند و دشمنان و منافقين امنيت را از آن‌ها سلب كرده‌اند. اين مسائل بايد در يك دادگاه بين‌المللي بي‌طرف رسيدگي شود. رژيم صهيونيستي به طور علني اعلام مي‌كند كه به ترور دانشمندان و افراد خاص اقدام كرده است و يا مجاهدين خلق صراحتا در اين باره صحبت مي‌كنند. ما از احمدشهيد مي‌خواهيم با خانواده شهداي ايران به ويژه شهداي ترور از نزديك صحبت كند. منافقين اولين گروهي بودند كه اسم همسر مرا در ليست ترورشان قرار دادند.

وي تاكيد كرد: ملت ايران از هر چه ترور و تروريسم است اعلام انزجار مي‌كند. معتقدم بدترين مساله روي زمين، ترور است و اميدوارم روزي جهان بدون ترور را شاهد باشيم. اگر كساني نسبت به ايران حرف دارند بهتر است آن را با سياستمداران‌مان در ميان بگذارند نه اين‌كه عليه مردم عادي، پدران و مادران و متخصصان يك كشور كه تنها به دنبال گسترش علم و دانش هستند اقدام كنند.

همسر شهيد علي‌محمدي درباره نگاه مردم به شهداي ترور گفت: متاسفانه مردم آرام آرام شهداي ترور را به فراموشي مي‌سپارند؛ بنابراين معتقدم بايد بر روي اين مساله كارهاي تبليغاتي و اطلاع‌رساني قوي صورت گيرد تا مردم اين مساله را فراموش نكنند.

وي كه شهريور سال جاري در هفتمين كنگره بين‌المللي قربانيان تروريسم در پاريس شركت داشت، اظهار كرد: در اين كنگره متاسفانه ايران و خانواده‌هاي ترور در ايران مظلوم بودند. بسياري از شركت كنندگان از وضعيت و تعداد قابل توجه خانواده‌هاي ترور در ايران تعجب مي‌كردند و نمي‌دانستند كه در ايران چنين مسائلي وجود دارد.

 

وي گفت: در اين كنگره ما تفاهمنامه‌هايي را با برخي كشورها از جمله ايتاليا و الجزاير در رابطه با همكاري با مراكز غيردولتي دفاع از قربانيان تروريسم امضا كرديم و اميدواريم در آينده بتوانيم اقدامات موثري را داشته باشيم.

كرمي در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه يكي از نمايندگان كنگره آمريكا اعلام كرده است كه براي مقابله با ايران اقدام نظامي فايده‌اي ندارد، بايد دست به ترور زد، گفت: ما هر شكلي از تروريسم، چه خوب و چه بد را محكوم مي‌كنيم و معتقدم انسان‌هاي درست نمي‌توانند چنين صحبتي داشته باشند. ما معتقديم نبايد دنيا به افرادي اجازه دهد تا اين‌گونه صحبت كنند.

وي همچنين گفت: ما از مسوولان كشور مي‌خواهيم تا در مجامع بين‌المللي از جمله سازمان ملل متحد مساله‌ ترور به ويژه در ايران را پيگيري كنند.


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29