اوبامای نابودگر

71

هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی، در تضادی آشکار با قوانین بین‌المللی و همچنین قانون اساسی آمریکا، در کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان، یمن، سومالی، اوگاندا و فیلیپین در حال کشتار مردم عادی از جمله زنان و کودکان هستند. هزاران نفر توسط این پرنده‌های کنترل از راه دور کشته شده و ده‌ها هزار نفر دیگر به نوعی به‌وسیله آن‌ها آسیب دیده‌اند.

افرادی که در مناطق تحت حمله این هواپیماها زندگی می‌کنند، رویدادهای بسیار وحشتناکی را تجربه می‌کنند. در مجموعه فیلم‌های علمی‌تخیلی نابودگر (ترمیناتور)، به محض اینکه یک سیستم هوش ‌مصنوعی به نام «اسکای‌نت» قدرت را در دست می‌گیرد، تصمیمات انسانی از عملیات‌های راهبردی حذف می‌گردد. در واقعیت نیز ما با مجموعه‌هایی صنعتی‌نظامی سر و کار داریم که توسط شبه انسان‌هایی در سازمان سیا، پنتاگون، وزارت دفاع انگلستان، دولت‌های ایالات متحده و انگلستان و سازندگان سلاح اداره می‌شوند و با هدف ایجاد ماشینی جنگی که عاری از هرگونه انسانیت باشد با یکدیگر همکاری می‌کنند. در فیلم‌ها از بیننده خواسته می‌شود، سازندگانِ اسکای‌نت را ببخشند زیرا سیستمی که طراحی کرده‌اند دیگر تحت کنترل آن‌ها نیست. در دنیای واقعی، هواپیماهای نابودگر آمریکایی برنامه‌ریزی شده‌اند تا افرادی را که تلاش می‌کنند قربانیان حمله ابتدایی هواپیماهای بدون ‌سرنشین را نجات دهند نیز مورد هدف قرار دهند. نتیجه‌ای که از این امر حاصل شده این است: به ازای هر تروریستی که در پاکستان کشته می‌شود، 49 غیر نظامی نیز به قتل می‌رسند.

گفته می‌شود 10هزار پهپاد در سراسر دنیا با هدف «محافظت از تمدن غربی در برابر تروریست‌ها»‌ در حال فعالیت هستند. هزار دستگاه از آنان مسلح‌اند و اغلب آن‌ها به‌وسیله آمریکا هدایت می‌شوند. گزارش شده، تعداد کشته‌‌های غیر نظامی این حملات در مقایسه با کشته‌های غیر نظامی حملات 11 سپتامبر بسیار بیشتر است. با وجود کاهش تعداد نظامیان، «عملیات‌های نظامی» افزایش یافته است.

اوباما شیفته پهپادهای مرگ‌آور است

مایکل بویل، شخصی که در انتخابات سال 2008 در تیم مقابله با تروریسم اوباما قرار داشت، در یادداشتی بیان می‌کند اوباما روند بازگشت و احترام به قانون را  که دولت او پس از کابینه بوش در پیش گرفته بود، کنار گذاشته است. چیزی که اکنون با آن رو به رو هستیم، فرمانده کلی است که لیست سیاهی از افراد در اختیار دارد و گمان می کند می تواند هر کسی را که مشکوک به تروریست بودن است از بین ببرد. 

به گفته او، اوباما به اندازه بوش به قانون بی‌توجهی می‌کند... . بوش با هدف دفاع از «تمدن» در برابر تهدید تروریسم دستور حمله نظامی صادر کرد، اما اعلام جنگ اوباما علیه تروریسم در سایه و پشت پرده بوده است. به این صورت که با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین و عملیات‌های ویژه، جنگی پنهانی علیه القاعده و سایر شبکه‌های اسلام‌گرا به راه انداخته است.

در حالی‌که اوباما با شوخی بیان می‌کند: «مردم هیچ‌گاه متوجه حضور پهپادها نخواهند شد»، هر روز تعداد کودکانی که در حمله هواپیماهای بدون ‌سرنشین به قتل می‌رسند، افزایش می‌یابد. اخیراً کابینه اوباما موفق شد با رأی یک دادگاه، دلایل کشتار شهروندان آمریکایی به‌وسیله پرنده‌های بدون ‌سرنشین را همچنان مخفی نگه دارد. این پرونده مربوط به کشتار سه شهروند آمریکایی بانام‌های انوارالاولکی، سمیرخان و عبدالرحمن الاولکی بوده است.

یک فعال اقتصاددان می‌گوید عدم شفافیت اوباما در قبال هواپیماهای بدون ‌سرنشین او را به عضوی از «باشگاه هواپیماهای بدون ‌سرنشین» تبدیل کرده است. اولین قانون عضویت در این باشگاه سکوت در مورد ماهیت پهپادهاست. اوباما مدعی است حملات این پهپادها بر مبنای بسیار محکمی صورت می‌گیرند که به گفته او این مبانی عبارتند از:

  1. هدف باید به‌وسیله قوانین تعیین شده باشد؛
  2. هدف باید تهدیدی جدی و قطعی باشد؛
  3. حمله باید در موقعیتی انجام شود که امکان دستگیری افراد پیش از اقدام علیه امنیت ایالات متحده آمریکا وجود نداشته باشد؛
  4. باید اطمینان حاصل شود که در هر عملیات، مراقبت جدی در مورد عدم آسیب به غیرنظامیان و شهروندان عادی صورت می‌پذیرد؛
  5. «با وجود اینکه ما اجازه قانونی مبنی بر جلوگیری از توطئه توسط شهروندان آمریکایی داریم، شهروندان دارای حق دادرسی در قانون اساسی می‌باشند.»

 در بهترین حالت، حداقل دو مورد از نکات بالا فقط نیمی از حقیقت را بیان می‌کنند. هم در پاکستان و هم در یمن، سازمان سیا اهداف خود را فقط بر مبنای رفتار آن‌ها انتخاب می‌کند. اگر رفتار آن‌ها شبیه تروریست‌ها باشد، مورد هدف قرار خواهند گرفت. تحلیل‌گران اطلاعاتی حتی نام اهداف خود را نمی‌دانند چه برسد به اینکه آیا آن‌ها قصد حمله به منافع آمریکا را دارند یا خیر. فقط کافی است شخصی که سن و سال او متناسب با مبارزین باشد، در زمان نامناسب و در مکان نامناسبی حضور داشته باشد تا جان خود را از دست بدهد.

زمانی‌که خبرنگاری از اوباما در مورد قانونی بودن موافقت او با کشتارهای فراقضایی (کشتن افراد بدون محاکمه و روند قضایی مناسب) پرسید، اوباما با پیش کشیدن موضوع امنیت ملی سؤال او را به حاشیه برد.

ظهور هواپیماهای بدون‌سرنشین داخلی

در داخل خاک آمریکا حداقل ده سازمان اجرایی از هواپیماهای بدون ‌سرنشین جهت نظارت و مراقبت استفاده می‌کنند. به زودی دپارتمان پلیس نیویورک نیز به این لیست اضافه خواهد شد. دادگاه‌هایی در آمریکا، با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین در دستگیری شهروندان در داخل خاک این کشور موافقت کرده‌اند. سازمان هوایی آمریکا بیش از 60 درخواست جهت تحویل هواپیماهای بدون ‌سرنشین از سازمان‌های داخل خاک آمریکا داشته است و تنها در همین ماه با تحویل 348 هواپیمای بدون ‌سرنشین جهت استفاده‌های داخلی موافقت کرده است که بیشتر آن‌ها به منظور نظارت بر مهاجرت غیر قانونی در مرز مکزیک به کار می‌روند. اما به زودی از این پهپادها به منظور بررسی رفتار شهروندان سراسر کشور آمریکا نیز استفاده خواهد شد.

پهپادهای تجاری با اهداف کاربردی مختلف و گسترده‌ای تولید می‌گردند. سنسورهای مختلفی از جمله حسگرهای طیف الکترومغناطیسی، بیولوژیکی، اشعه گاما و شیمیایی می‌توانند برروی این پرنده‌های بدون ‌سرنشین نصب گردند. گستره کاربرد آن‌ها شامل ارتباطات از راه دور، پیش‌بینی آب و هوا، مراقبت‌های دریایی و ساخت و سازها می‌گردد. با استفاده از GPS می‌توان از این پرنده‌های بدون ‌سرنشین در جابه‌جایی غذا، دارو و تجهیزات نیز استفاده کرد. مراقبت هوایی می‌تواند کمک زیادی به پلیس، خبرنگاران دستگاه‌های امنیتی و فیلم‌سازان نماید.

کنگره آمریکا طرحی تصویب نموده که بر اساس آن تا سپتامبر سال 2015 میلادی (1394 شمسی) حریم هوایی آمریکا باید به روی پهپادها به طور کامل بازگردد. بنابر اعلام سازمان هوایی آمریکا، این سازمان نگرانی‌های ناشی از حریم خصوصی افراد را درک می‌کند، اما افرادی که این پهپادها را کنترل می‌کنند نیازی به تبعیت از هیچ‌کدام از مقررات مربوط به حریم خصوصی را ندارند.

هزینه‌های پهپادها

چند دولت در سراسر دنیا و البته با جلوداری آمریکا تخمین زده‌اند، در دهه‌های آینده باید میلیاردها دلار صرف پهپادهای داخلی کنند. هزینه‌هایی که سودهای بی نظیری را روانه جیب سازندگان معدود این پرنده‌های بدون ‌سرنشین می‌کنند.

چین به سرعت در حال گسترش برنامه نوپای خود برای تولید این سیستم‌هاست و ژاپن نیز در حال آماده‌سازی مقدمات برای خرید یکی از مدل‌های پیشرفته آن از آمریکاست. هر دو طرف ادعا می‌کنند هدف از تهیه این سیستم‌ها استفاده از آنان در کاربردهای نظارتی است، اما احتمال استفاده از پهپادها در اختلافات بین دو کشور بر سر جزایر مورد مناقشه آنان نیز وجود دارد.

در حالی‌که حدود 6 میلیون کودک گرسنه در آمریکا وجود دارد، 11.8 میلیارد دلار برای تولید نوع خاصی از این پهپادها هزینه شده است. وزارت امنیت داخلی از سال 2006، بیش از 250 میلیون دلار از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را صرف ساخت یک ناوگان از هواپیماهای تجسسی بدون سرنشین کرده است.

تعداد هدایت کنندگان پهپادهایی که اکنون در پنتاگون آموزش می‌بینند بیش از خلبانانی است که توسط آن سازمان تحت آموزش قرار می‌گیرند؛ زیرا نگهداری پهپادها آسان‌تر بوده و آسیب‌های آنان به مراتب کمتر است. شاید سؤالی که نظامیان در حال حاضر باید از خود بپرسند این است که: آیا ما به این خاطر اخراج می‌شویم که دولت‌مردان فاسد ما دیگر نمی‌توانند برای مقابله با مردم عادی روی ما حساب کنند؟

بررسی جنایات جنگی کابینه اوباما

سازمان ملل در حال بررسی گزارشات مرگ‌ومیر حاصل از حملات هواپیماهای بدون ‌سرنشین آمریکایی است. اما بعید به نظر می‌رسد این بررسی‌ها تاثیر مهمی بر روند به کارگیری سلاح مورد علاقه اوباما داشته باشد. بن امرسون، گزارشگرحقوق‌بشر و مقابله با تروریسم سازمان ملل اعلام کرده است:

«ادعا می‌شود، از زمانی‌که اوباما به ریاست جمهوری رسیده است، حداقل 50 غیرنظامی زمانی به قتل رسیده‌اند که برای کمک به قربانیان حملات قبلی پهپادها به محل حادثه رفته بودند و بیش از 20 غیرنظامی در مراسم تدفین و عزاداری به طور عمدی مورد هدف قرار گرفته‌اند. کریستوفر هاینز، از مشاوران سازمان ملل و استاد دانشگاه در زمینه حقوق‌بشر، این حملات را در صورتی‌که اتفاق افتاده باشند، جنایت جنگی خوانده است. من هم همین دیدگاه را نسبت به این مسئله دارم.»


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان