اقدام نمايندگان پارلمان اروپا حركتي تبليغاتي است

Hasheminejad2

دبيركل كانون هابيليان اقدام نمايندگان پارلمان اروپا براي تحت فشار گذاشتن دولت اوباما نسبت به خارج كردن نام گروهك منافقين از ليست سازمانهاي تروريستي را حركتي تبليغاتي و بي‌خاصيت توصيف كرد.

«محمد جواد هاشمي‌نژاد» دبيركل كانون هابيليان (خانواده شهداي ترور) در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي فارس در خصوص درخواست پارلمان اروپا از آمريكا براي خارج كردن نام گروهك تروريستي منافقين از فهرست گروه‌هاي تروريستي، گفت: با وجود تلاش منافقين، از مجموع 700 نماينده پارلمان اروپا تنها يكصد نفر حاضر به امضاء نامه خطاب به اوباما شده‌اند كه در ميان آنها نيز كمتر از 10 نفر دوستان واقعي منافقين هستند و بقيه نمايندگان با تطميع مالي حاضر به انجام اين كار شدند.

وي افزود: نكته جالب اينجاست كه در اين نامه تنها از آمريكا درخواست شده كه منافقين از ليست تروريستي اين كشور خارج شوند و هيچ مساله الزام آوري نيز در آن مشاهده نمي‌شود.

وي گفت: مصوبات پارلمان اروپا به تنهايي فقط مي‌تواند به لحاظ سياسي مطرح باشد و از نظر حقوقي قابليت اجرايي ندارد بنابراين كل فلسفه نگارش اين نامه و درخواست از آمريكا تنها يك حربه تبليغاتي و سياسي است و چون منافقين تلاش‌هايشان براي ماندن در عراق، از جانب اروپا به سرانجام نرسيده است سعی دارند اين بحث را از جانب آمريكا دنبال كنند.

اين فعال حقوق بشر ادامه داد: چندي پيش موفق الربيعي مشاور امنيت ملي عراق در اظهارنظر سنجيده‌اي در خصوص منافقين گفت كه منافقين يك دستگاه پرجنجال تبليغاتي دارند كه بر روي مسائل جزيي و با هدف مطرح كردن خود مانور مي‌دهند.

دبيركل خانواده شهداي ترور با تاكيد بر بي‌اثر بودن تلاش‌هاي اين دستگاه تبليغاتي، اظهارداشت: همين ساز و كار تبليغاتي در زمان‌هاي گوناگون از جمله هنگامي كه دادگاه بدوي اروپايي حكم به خروج منافقين از ليست تروريستي داد و نيز هنگام راي اتحاديه اروپا براي خروج منافقين از ليست تروريستي جنجال تبليغاتي و بزرگ نمايي بسيار زيادي به راه انداخت اما در ادامه ديديم كه خروج آنها از ليست تروريستي - برخلاف اعلام قبلي سركردگان اين فرقه - هيچ سودي براي آنها نداشت و آنها از جانب مردم و سران كشورهاي اروپايي همچنان به عنوان يك فرقه و گروه تروريستي شناخته مي‌شوند و اين مطلب بارها از جانب سياستمداران اروپا بيان شده است.

دبيركل كانون هابيليان گفت: وقتي دولت‌هاي اروپايي به دليل الزام آور نبودن تصميمات اين نهاد اروپايي به مصوبات آن اهميتي نمي‌دهند چرا رسانه‌هاي داخلي بايد با پرداختن به اين موضوع ابزار جنجال رسانه‌اي را براي دستگاه تبليغی منافقين ايجاد كنند، حال آنكه اين مساله تنها يك نامه ساده بود كه منافقين براي آن كلي هزينه داده‌اند.

وي با بيان اينكه منافقين به علت زوال و نزديكي به اضمحلال خود به هر تلاشي دست مي‌زنند تا مدتي بيشتر سوژه خبري رسانه‌ها باشند، تصريح كرد: پارلمان اروپا چندي پيش و طي درخواستي رسمي از دولت مردمي و قانوني عراق درخواست كرد منافقين را از اين كشور اخراج نكند اما چه شد كه دولت عراق بدون اهميت به اين درخواست تلاش دارد تا پروسه اخراج منافقين را سرعت ببخشد ؟ آيا اين مساله جز بي‌اهميت بودن درخواست اروپايي‌ها براي دولت عراق نیست؟

هاشمي‌نژاد افزود: زماني كه منافقين تلاش‌هاي اروپايي‌ها را براي ماندنشان در عراق بي‌ثمر ديدند و از آنجا كه دولت آمريكا هيچ‌گاه حاضر به گفتگوي مستقيم با اين فرقه نشده است، بنا را بر آن گذاشتند تا به واسطه درخواست از برخي سياسيون اروپايي، از آمريكا بخواهند براي بيرون رفتن آنها از ليست تروريستي اين كشور تلاش كنند و به دنبال آن آمريكا را مجاب نمايند تا براي ماندن آنها در عراق تلاش كند.

وي در پاسخ به اين سوال كه چه انگيزه‌هاي ديگري را مي‌توان براي اين اقدام نمايندگان اروپايي برشمرد، گفت: اول آنكه برخي از افراد در كشورهاي اروپايي جزء لابي‌هاي صهيونيستي و به دنبال حركت‌هاي ضد ايراني هستند و از آنجا كه منافقين جرياني تماماً ضد ايراني هستند، طبيعتاً به آنها به چشم يك ابزار براي رسيدن به هدف نگريسته مي‌شود.

فرزند آيت الله شهيد هاشمي‌نژاد خاطرنشان كرد: دليل ديگر آن اينكه چون منافقين قادر نيستند در بين سياستمداران اروپا و منطقه نفوذ كنند بنابراين سران اين فرقه تلاش هر چه بيشتر از طريق افراد درجه چندم اروپايي و با صرف هزينه‌هاي كلان، بعضي از حرف‌هاي خود را بيان مي‌كنند.

هاشمي‌نژاد در خصوص پيش‌بيني عكس العمل آمريكا به اين نامه نيز گفت: جرج بوش در زمان رياست جمهوري‌اش لطفي به منافقين نداشت اما حتي او هم در برابر خدمات جاسوسي منافقين حاضر نشد از خروج آنها از ليست تروريستي اين كشور حمايت كند زيرا براي دولت و ملت آمريكا اقدامات تروريستي منافقين در مورد شهروندان آمريكايي فراموش نشدني است و بعيد بود كه منافقين بتوانند به اين زودي از ليست تروريستي آمريكا خارج شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس، بيش از صد عضو پارلمان اروپا در نامه‌اي به باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا تاكيد كردند تا نام گروهك تروريستي منافقين از ليست سازمانهاي تروريستي آمريكا حذف شود.


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29