افزايش قيمت؛ افزايش حمايت

Reshve

تمام افراد، گروه ها، شخصيت ها و جريان هايي که درعراق و اروپا از منافقين حمايت و پشتيباني کرده اند، مبناي خود در حمايت ازاين گروه را دفاع از آزادي،‌ برابري، حقوق بشر و مواردي از اين دست عنوان کرده اند.

فصل مشترک تمام اين موارد، دفاعي تمام قد، متعصبانه و بيش از حد غلو شده است و جالب اينجاست که هر چقدر به زمان اخراج و بيرون ريختن منافقين نزديک تر مي شويم، درجه غيرت و حرارت مدافعان اين فرقه بالا و بالاتر مي رود و الفاظي که در حمايت از ماندن اين جماعت در اردوگاه اشرف بر زبان مي آورند شديد تر و غليظ تر مي شود.

***

4 سال پيش منافقين با سران جبهه توافق پيمان نامه‌اي را امضا کردند که به موجب آن نيروهاي اين جبهه در پادگان اشرف آموزش نظامي ببينند تا براي انجام عمليات هاي تروريستي مشکلي در بعد آموزش نداشته باشند. بسياري از کمک هاي شايان توجهي که منافقين در قبال خوش رقصي هاي صالح المطلک انجام دادند و کلاه برداري هايي که صالح المطلک در قبال محبت هاي خالصانه منافقين انجام داد! چندي پيش توسط هابيليان افشا شد. وقتي سیف الله علی،‌نويسنده عراقي، در مقاله اي با عنوان «صالح المطلک دزد سياست و مال» با اشاره به بده بستان هاي منافقين و صالح المطلک نوشت: «او سالی 10 میلیون دلار از منافقین دریافت می کند تا برخی احتیاجات و نیازهای آنها از جمله تامین مواد غذایی آنها را برعهده بگیرد اما با گذشت 7 سال و دریافت 70 میلیون دلار از منافقین، بسیاری از تعهدات خود را به سرانجام نرسانده است.» به خوبي مي توان معناي دفاع تمام قد وي از منافقين در پارلمان عراق را فهميد و اينکه چرا با وجود شواهد بسيار زيادي که در مورد جنايت هاي منافقين در عراق وجود دارد، اين نماينده سابق پارلمان عراق در وصف منافقين مي گويد حتي يک عراقي وجود ندارد که توسط اين سازمان مورد اذيت و آزار واقع شده باشد! از ماجراي قاليچه هاي ابريشمي اهدايي منافقين به برخي اعضاي پارلمان اردن نيز اولين بار هابيليان پرده بر داشت، بنابراين دفاع اين افراد از منافقين جاي هيچ پرسش و اما و اگري ندارد. بايد اشاره کرد که براي اولين بار حمايت هاي مادي کلان اين فرقه از نمايندگان کنگره آمريکا از زبان يکي از جدا شدگان اين فرقه بيان شد. آرش صامتي پور دراين رابطه و با اشاره به تعامل دو سويه اي که ميان نمايندگان منافقين و اعضاي کنگره آمريکا برقرار بود اعلام کرد تلاش‌های این افراد نه به خاطر احساس تعلق به مردم ایران و نه به خاطر نوع دوستی و طرفداری از حقوق بشر بلکه به واسطه کمک‌های قابل توجه مادی و غیرمادی سازمان به برخی از اعضای کنگره آمریکا بوده است چنانکه برخي اعضاي کنگره بواسطه حمايت هايي که انجام داده بودند از موهبت هاي فراواني برخوردار شده بودند و «اف بی آی» نیز با تحقیقاتی که انجام داده بود در این زمینه به سرنخ‌هایی رسیده بود اما اداره «اف بی آی» واشنگتن به هیچ وجه نمی‌خواست روابطش با کنگره تیره شود و این امر نشان می‌داد منافقین دوستان زیادی دارند و از طرفی نیز امورات و منابع مالی «اف بی آی» در دست نمایندگان کنگره بود. از اين رو بسیاری از هدایا توسط علیرضا جعفرزاده به نمایندگان کنگره داده می‌شود و او برای ادامه حمایت‌های این تعداد از نمایندگان کنگره، در زمان‌های مشخص هدایای گرانبهایی به آنها می‌داد.

منافقين در حالي از ضرورت حمايت هاي گسترده از خود سخن مي گويند که دولت آمريکا به خوبي مي داند علي رغم حمايت هاي پنهاني از منافقين، بايد براي آينده و براي برقراري ارتباط با ايران، دور يک فرقه ضعيف و تروريست را کاملا خط بکشد. در اين رابطه مؤسسات زیادی در امریکا وجود دارد که تحولات داخلی و نفوذ منطقه ای ایران را رصد کرده و به تناسب آن استراتژی آینده برخورد با ایران را طراحی می کنند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد. راهکارهای گروه ویژه شورای روابط خارجی امریکا در مواجهه با ایران قابل تامل است:

تلاش برای گفت وگو با ایران با هدف برقراری «ثبات و امنیت» در منطقه (اعتراف به اهمیت و نفوذ منطقه ای ایران که غیرقابل چشم پوشی است). در اين خصوص و درباره تضمين هايي که آمريکا بايد به ايران بدهد آمده است:

الف) انحلال گروهک منافقین با کمک دولت موقت عراق.

ب) محاکمه رهبران گروهک منافقین.

ج) اجرای اصول و چارچوب یک توافق پایدار هسته ای توسط امریکا

د) کنار گذاردن مخالفت های خود با برنامه صلح آمیز هسته ای ایران

هـ) از سر گرفتن فعالیت های سازش خاورمیانه به دلیل مؤثر واقع شدن تبلیغات ایران علیه اسرائیل در صورت عدم پیگیری.

و – ... (1)

جدا از مواضع سياسي و رسمي دولت هاي اروپايي و آمريکا که مايل نيستند بخاطر منافقين خود را با دولت و ملت ايران وارد منازعه کنند، بايد اشاره کرد برخي سياستمداران آمريکايي و اروپايي در حالي سنگ اين سازمان را به سينه مي زنند و متعصابه چشم بر جنايت هاي اين فرقه مي بندند که بسياري از محققان اروپايي و آمريکايي، بي طرفانه مواضع آمريکا و اروپا در قبال اين سازمان را نقد مي کنند. در اين رابطه برخي پژوهشگران ارشد آمريكا؛ مانند مارك پالمر - بنيانگذار دكترين برانداز نرم - به دلايل زير سرمايه گذاري برخي سياستمداران آمريكا بر روي منافقين را اشتباه استراتژيك مي داند:

الف) براساس اطلاعات سازمان سيا؛ محبوبيت سازمان مجاهدين خلق در حد بسيار ناچيزي است، كه نقطه عطف آن پس از پيوستن آنان به جبه ه صدام حسين است؛

 

ب ) فعاليتهاي تروريستي متعددي را چه در زمان جنگ و چه قبل از آن عليه نيروهاي آمريكايي انجام داده اند و اگر در سالهاي اخير هيچ گونه فعاليت تروريستي را انجام نمي دهند به اين دليل است كه در اردوگاه اشرف تحت كنترل نيروهاي آمريكايي و عراقي هستند؛ اين گروه فعاليتهاي تروريستي متعددي را عليه ملت و رجال سياسي ايران انجام داده اند؛

 

ج) يكي از بهانه هاي آمريكا براي حمله به عراق و تداوم حضور نظامي در اين كشور ، مبارزه با تروريسم است و تداوم حمايت واشنگتن از سازمان مجاهدين خلق سبب زير سؤال رفتن اهداف ايالات متحده از حمله به عراق ميشود. (2)

 

نگاهي به حمايت هاي چند ماه اخير حاميان اين فرقه نشان مي دهد که به واسطه پر رنگ تر شدن ترس سران اين گروهک از اخراج، شدت عصبانيت حاميان اين فرقه نيز بيشتر شده و در اين ميان مي توان به خوبي به رابطه ميان افزايش ميزان مساعدت هاي مالي منافقين از حاميانشان و شديد تر شدن حمايت هاي حاميان اين گروهک از منافقين پي برد. اين مواضع در ماه هاي اخير در بسياري از موارد بروز پيدا کرده است؛هم در مواردي که دولت عراق از عزم جدي خود براي اخراج منافقين نام مي برد،‌هم در زمان هايي که اتهام جديدي در مورد منافقين مطرح مي شود؛

شايد از نمونه هايي که در زير به آنها اشاره مي شود بتوان حدود افزايش پرداخت ها به حاميان، شدت عصبانيت اين حاميان(به واسطه افزايش دريافتي ها) و ترس و واهمه سران منافقين را متوجه شد؛

«مركز ملى براى عدالت، به رياست دكتر محمد الشيخلى، طى بيانيه اى خطاب به دبيركل ملل متحد، دبيركل اتحاديه عرب، دبيركل سازمان كنفرانس اسلامى، دادستان دادگاه عالى جنايى بين‌المللى لاهه و سفير ايالات متحده آمريكا، نوشت:« مركز ملى براى عدالت، اظهارات تحريك آميز اخير نخست وزير عراق، نورى مالكى، در تاريخ 26آوريل 2010 ـ 6ارديبهشت 89، در تلويزيون رسمى دولتى را كه در آن با فريب و نيرنگ گفته بود سازمان اپوزيسيون مجاهدين خلق ايران در حوادث مسجد حكمت شركت داشته است به شدت محكوم مي كند.

ما بار ديگر خواست اعلام شده خود را مبنى بر ضرورت قرار دادن قرارگاه اشرف تحت حفاظت بين‌‌المللى سازمان ملل متحد مورد تأكيد قرارمى دهيم. مركز ما از اظهارات تحريك آميز اخير نخست وزير عراق نورى المالكى در تاريخ 26آوريل (6ارديبهشت) در كانال رسمى دولتى مطلع گرديد، اظهاراتى كه در آن با فريب و نيرنگ گفته بود كه سازمان اپوزيسيون مجاهدين خلق ايران درحوادث مسجد الحكمه شركت داشته است. هر چند كه اين اظهارات غيرمسئولانه از طرف بالاترين مقام قوه مجريه بيان شده است، ولى كاملاًًً عارى از حقيقت و غيرواقعى و مغاير با دلائل و شواهد قانونى صادره از عراق در مورد اين مسأله مى‌باشد و اظهاراتى مسخره و تحريكآميز عليه ساكنان غيرنظامى قرارگاه اشرف كه بر اساس كنوانسيون چهارم ژنو در سال 1949 افرادى حفاظت شده محسوب مى‌شوند، مى‌باشد. اين اظهارات هم‌چنين بيانگر مقاصد شوم دولت عراق عليه ساكنان اشرف مى‌باشد، كه طى يك سلسله تهديدات و ادعاهاى دروغين عليه آنان خود را نشان داده است.»(3)

 

***

حاميان عراقي،‌اروپايي و آمريکايي منافقين هر کدام بنا به تناسب خدماتي که ارائه مي دهند از منافقين خدمات دريافت مي کنند که عمده اين خدمات با هزينه هاي ريالي،‌هداياي گرانبها و حمايت هاي گسترده در جريان انتخابات صورت مي گيرد، با اين توضيح که بواسطه منفور بودن و تروريستي بودن اين فرقه، حاميان آن مايل اند حمايت انتخاباتي منافقين از آنها مخفيانه باشد تا سرنوشتي همانند پائولو کازاکا – که بواسطه حمايت از منافقين و حضور در ارودگاه اشرف در انتخابات پارلمان اروپا شکست خورد – چشم انتظارشان نباشد.

====

1 – جنگ نرم ایران در برابر تهدیدات نرم امریکا – محمد صالحي.

2 – سياست هاي دوگانه غرب در قبال منافقين – مصطفي دلاور پور اقدم.

3 – سايت هاي منافقين.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31