نامه دروغین؛ جنایت خونین!

منبع: ماهنامه راه‌نما(مطالعات بین‌المللی تروریسم)

نامه جعلی منسوب به ریاست جمهوری، فتنه ۱۳۸۴ را رقم زد؛

از اواسط سال ۱۳۸۳ جمعی از عناصر تجزیه طلب و متواری به خارج از کشور تحت عنوان جبهه ملی مقاوم مردم عرب اهواز، با ایجاد برنامه ای به نام الاحواز و پخش آن از طریق شبکه ماهواره ای بیت النهرین و با به کارگیری شیوه های مختلف تبلیغاتی و طرح مسأله تجزیه خوزستان و دامن زدن به اختلافات قومی، اهالی عرب این استان را به تحریک و تهییج مسائل تجزیه طلبانه وا داشتند.

جریان تجزیه طلب در خارج از کشور در یک سناریوی از پیش طراحی شده و در اواخر سال ۱۳۸۳، نامه جعلی منسوب به دفتر ریاست جمهوری را در سطح مناطق عرب نشین اهواز و دیگر شهرهای عربی استان از جمله ماهشهر، سوسنگرد، آبادان، شادگان و خرمشهر به صورت گستردهای تکثیر و توزیع نمودند.

محتوای این نامه جعلی اینگونه القاء مینمود که جمهوری اسلامی ایران به دنبال تغییر بافت جمعیت عرب و پراکنده نمودن آنها از استان خوزستان به دیگر نقاط کشور است. این تبلیغات مسموم باعث شکل گیری اغتشاشات در مناطق مذکور گردید.

عناصر و گروههای تجزیه طلب خارج از کشور از جمله جبهه دمکراتیک مردمی خلق عرب اهواز به دبیرکلی محمود مزرعه ( با نام مستعار ابو بشار)، حزب تضامن احواز به مسئولیت منصور سیلاوی (با نام مستعار منصور احوازی)، حزب نهضه الاحوازیه به سرکردگی سیدایوب موسوی (با نام مستعار سیدصباح موسوی)، حزب شورای ملی احوازی به دبیرکلی سیدهاشم نعمتی طالقانی (با نام مستعار سیدطاهر آلنعمه)، تشکیلات موسوم به منظمه العربی التحریر اهواز (میعاد) به سرگردگی فالح نیکوسرشت (با نام مستعار فالح عبدالله منصوری) و نیز تشکیلات حرکه النضال العربی لتحریر الاحواز به سرکردگی حبیب نبگان با تشویق و تحریک مستقیم و علنی آشوبگران به ادامه و گسترش دامنه اغتشاشات از طریق سایتهای اینترنتی، شبکه های ماهوارهای و یا ارسال پیک به داخل کشور موجبات ناامنی در استان را فراهم نمودند.

در اثر اغتشاشات صورت گرفته خسارات بسیار هنگفت و بالغ بر دهها میلیارد تومان به اماکن دولتی و خصوصی به شرح ذیل وارد و بیش از ۳۵ نفر از پرسنل نیروی انتظامی و بسیج نیز مجروح شدند:

۱. تعداد ساختمانها و تأسیسات خسارت دیده حداقل ۱۳ مورد؛

۲. بانکهای دولتی خسارت دیده و یا آتش زده شده بیش از ۳۶ مورد؛

۳. خودروهای دولتی آسیب دیده حداقل ۱۴ مورد؛

۴. خودروهای شخصی آسیب دیده حداقل ۱۹ مورد.

گروهها و عناصر تجزیه طلب مذکور در خارج از کشور با تحریک آشوبگران در داخل، دامنه این اغتشاشات را به شهرهای ماهشهر، سوسنگرد و خرمشهر گسترش دادند.

این اغتشاشات با مجاهدتهای مأمورین انتظامی استان پس از چند روز کنترل و مهار گردید. عناصر تجزیه طلب پس از پایان یافتن اغتشاشات و مهار شدن آن رو به فعالیتهای تروریستی و زیرزمینی آوردند و بر این اساس تشکیلات تروریستی موسوم به حرکه النضال العربی لتحریر الاحواز شاخه نظامی کتائب محیالدین آلناصر در تاریخ۲۲خرداد۱۳۸۴ اقدام به بمبگذاری در ۳ نقطه از اماکن دولتی اهواز (فرمانداری، سازمان مدیریت وبرنامه ریزی و سازمان مسکن وشهرسازی استان) و همچنین در منزل معاونت صدا و سیمای مرکز خوزستان نمودند که در اثر این عملیات ۷ نفر از شهروندان شهید و تعداد ۹۶ نفر نیز مجروح و خسارات هنگفتی به اماکن دولتی و خصوصی وارد گردید.

در تاریخ ۱۰شهریور۱۳۸۴ چاه نفت شماره ۱۴۹ و دو خط لوله انتقال نفت در منطقه فرهنگیان اهواز منفجر شد که باعث وارد شدن بیش از ۱۰ میلیارد تومان خسارت مالی گردید.

در ادامه این عملیاتهای تروریستی و تجزیه طلبانه در تاریخ ۲۳مهر۱۳۸۴، ساعتی قبل از اذان مغرب در ماه مبارک رمضان دو بمب در خیابان سلمان فارسی اهواز که شلوغ ترین منطقه شهر بوده منفجر گردید که این جنایت موجب شهادت ۷ نفر و مجروح شدن بیش از ۹۰ نفر از هموطنان روزه دار و بی گناه و وارد شدن خسارات فراوانی به ساختمانها، خودروهای عبوری، مغازه‌ها و... گردید. شبکه مفکره الاسلامیه بیانیه سیدایوب موسوی (سیدصباح) مسئول گروه النهضه العربی الاحوازی را منتشر نمود که مانند اولین بمبگذاری اهواز(۲۲خرداد۱۳۸۴) مسئولیت این عملیات تروریستی را بر عهده گرفت.

در ادامه و در تاریخ۴بهمن۱۳۸۴ بانک سامان اهوازو اداره کل منابع طبیعی استان خوزستان مورد هدف عملیاتی و بمبگذاری قرار میگیرند که ۷ نفر از شهروندان شهید، بیش از ۴۵ نفر مجروح و خسارات مالی زیادی به اماکن دولتی و خصوصی وارد گردید. جریان تجزیه طلب و تروریست که همچنان عزم خود را بر کشتار مردم بی گناه و مبارزه مسلحانه با نظام جمهوری اسلامی ایران جزم نموده بود در تاریخ ۸اسفند۱۳۸۴ فرمانداری های آبادان و دزفول را بمبگذاری نمود که در این عملیات نیز چند نفر مجروح شدند. در طول این مدت یعنی از زمان شکل گیری اغتشاشات در تاریخ۲۶فروردین۱۳۸۴ تاکنون، عناصر و جریانات تجزیه طلب در خارج از کشور، ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت این آشوبها و بمب گذاری ها با صدور بیانیه، اطلاعیه، فراخوان، مصاحبه و... اینگونه اقدامات و ادامه آن را تا حصول هدف نهایی که همان تجزیه و استقلال خوزستان بوده، تأیید نمودهاند. از طرف دیگر با مراجعه به مجامع حقوق بشر بین المللی ضمن ارائه گزارشهای کذب در خصوص برخورد جمهوری اسلامی ایران با قومیت عرب و طرح شکایتهای واهی و بی اساس اقدام به اخذ پناهندگی و یا اقامت در کشورهای انگلیس، کانادا، هلند، نروژ، آمریکا، سوئد، کویت و دیگر کشورهای اروپائی نموده اند.