نشست سوریه فرصتی برای توجه به خطر تروریسم است

Zarif

وزیر امور خارجه کشورمان نشست سوریه را فرصتی برای تاکید بر ضرورت رعایت کامل آتش بس و توجه به خطر آن دانست.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، "محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه در بدو ورود به وین، نشست سوریه را فرصتی برای تاکید بر ضرورت رعایت کامل آتش بس و توجه به خطر این موضوع دانست و گفت: گروه های تروریستی تمام سوریه، منطقه و جامعه بین المللی را تهدید می کند.

وی افزود: در نشست سوریه ضرورت دارد ما با چنین گروه هایی مقابله کنیم و اجازه ندهیم از آتش بس یا توقف مخاصمات برای اقدامات تروریستی علیه مردم سوریه استفاده کنند.

ظریف ادامه داد: همچنین فرصت مناسبی است برای تاکید بر برنامه سیاسی جمهوری اسلامی ایران که از ابتدا برای حل و فصل بحران سوریه داشته است. فرصتی است که گفتگو کنیم و نیز تاکید کنیم بر این واقیعت که بحران سوریه بر خلاف تلاش برخی گروه های تروریستی و حامیان منطقه ای و بین المللی آنها, راه حل نظامی ندارد و باید به راه حل سیاسی رضایت بدهند.


مطالب پربازدید سایت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

جدیدترین مطالب

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

جزئیات حمله تروریستی به مرزبانان سراوان

نگاهی به چهار دهه رویکرد منافقین به خانواده

خانواده کشی در فرقه تروریستی رجوی

هشتمین روز نمایشگاه بین المللی کتاب 1402

آثار پرفروش هابیلیان در نمایشگاه بین المللی‌کتاب تهران

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران:

نماد شهدای ترور در تمام شهرها نصب شود

مهر 1359
4 شنبه 5 شنبه جمعه شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه
9
تاریخ : 1359/07/09
14
تاریخ : 1359/07/14
16
تاریخ : 1359/07/16
21
تاریخ : 1359/07/21
23
تاریخ : 1359/07/23
25
تاریخ : 1359/07/25

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان