منافقین خائن را بشناسید

54354344644

خدا در صفحه ۹۲ قرآن دو دسته از منافقین را معرفی می‌کند که به ظاهر مسلمان شده‌اند و درباره آنها می‌فرماید که از کفار هم بدترند.
پیامبر(ص) می‌فرمایند: «اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ» هنگامی که فتنه‌ها، همچون پاره‌های شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. (اصول کافی ج۲ص۴۵۹)رستاخیز و رسیدگی به اعمال بندگان محور آیه نخست صفحه ۹۲ قرآن کریم است، روزی که حجاب از جلوی چشم مردم برداشته می‌شود و واقعیت‌ها را می‌بینند. روزی که بندگان از همه عالم جمع می‌شوند و به قیامت فراخوانده می‌شوند.
روزی که هم عجیب است و هم وحشتناک.آیه بعد درباره منافقانی است که در مکه ماندند و به مدیه هجرت نکردند، آنها در کنار کفار زندگی و تجارت می‌کردند، خدا در این آیه مسلمانان را به برخورد و شدت با آنها امر کرد در حالی که درباره منافقین مدینه دستور به مسالمت داده بود‌.
در آیه بعد به منافقانی اشاره شده که تلاش می‌کردند مسلمانان را کافر کنند، خدا درباره آنها می‌گوید که به ظاهر ایمان آورده‌اند و از کافر هم بدترند.در ادامه خدا مسلمانان را از جنگ با گروهی که با آنها توافق و صلح کرده بود منع می‌کند.
آیه آخر این صفحه هم درباره منافقان ریاکاری است که اهل مکه بودند و به اسلام ایمان آوردند اما وقتی با قریش روبرو می‌شدند، بت‌های آنها را می‌پرستیدند. خدا درباره آنها می‌فرماید: آنها اگر به قدرت برسند با شما می‌جنگند پس اگر دست از آزارشان بر نداشتند با آنها مقابله کنید.
در ادامه تلاوت ترتیل صفحه ۹۲ قرآن شامل ایات ۸۷ تا ۹۱ سوره مبارکه نساء تقدیم می‌شود.

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31