سردار قاسم سلیمانی شهید قدس است

4bv5edb3a52a061kjf0 800C450

رئیس دفتر سیاسی حماس گفت که سردار قاسم سلیمانی شهید قدس است.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان به نقل از تسنیم، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در مراسم تشییع پیکر مطهر سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی در تهران در سخنانی گفت: ما به ایران آمده‌ایم تا به مقام‌معظم‌رهبری حضرت امام خامنه‌ای، دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران شهادت فرمانده بزرگ حاج قاسم سلیمانی را تسلیت بگوییم.

وی در ادامه افزود: ما اینجا آمده‌ایم تا به خانواده شهید سلیمانی، فرزندان و نزدیکان او به خاطر این توطئه‌ صهیونیستی و آمریکایی تسلیت بگوییم.

رئیس دفتر سیاسی حماس ادامه داد:‌ ما امروز در اینجا حضور داریم تا احساسات صادقانه و خالصانه خود را در قبال برادری عزیز و فرمانده‌‌ای شهید ابراز کنیم، فرمانده‌ای که در راه فلسطین و مقاومت فداکاری‌های بسیاری کرد تا مقاومت به اینجا رسید و باعث افزایش توان مقاومت شد.

هنیه افزود: ما اعلام می‌کنیم که این جنایت وحشیانه‌ای که آمریکایی‌ها مرتکب شدند نشان دهنده روحیه جنایتکارانه‌ای است که این جنایت‌ها را در سرزمین مبارک فلسطین باعث شده است. همان روحیه جنایتکارانه‌ای که دیروز باعث ترور و شهادت فرمانده قاسم سلیمانی شد، همان روحیه جنایاتی را پوششی می‌دهد که رژیم صهیونیستی با آن فرمانده‌‌های فلسطین را ترور می‌کند. این جنایت شایسته آن است که همه جهانیان آن را محکوم کنند و مرتکبان آن را مجازات کنند.

وی گفت: من تاکید می‌کنم که خط مقاومت در سرزمین فلسطین در رویارویی با توطئه‌های اسرائیل و هژمونی آمریکا در منطقه هرگز شکست نخواهد خورد و همواره در خط ثابت مقاومت خواهد ماند تا اشغالگران را از سرزمین‌مان قدس شریف به یاری خدا بیرون نماییم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ادامه داد: اعلام می‌کنم که پروژه مقاومت در سرزمین فلسطین همچنان ادامه خواهد یافت و سست نخواهد شد و عقب‌نشینی نمی‌کند و این ترورها بر اصرار ما خواهد افزود و این راه را تا آزادی قدس، سرزمین فلسطین و آزادی اراده مردم منطقه به یاری خدا ادامه خواهیم داد.

هنیه همچنین گفت: در پایان سخنرانی خود و در این اجتماع عظیم اعلام می‌کنم فرمانده شهید سلیمانی که همه زندگی خود را در حمایت از فلسطین به سر برد و او در راس فرماندهی نیروی قدس بود، اعلام می‌کنم که این فرمانده بزرگ، شهید قدس است، شهید قدس است، شهید قدس است. اعلام می‌کنم مقاومتی که در لبنان و غزه آن پیروزی‌ها را به دست آورد در  نبرد با صهیونست‌ها هم پیروز خواهد شد به یاری خداوند متعال.


مطالب پربازدید سایت

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

گفت‌وگو با استاد حقوق جزا و جرم شناس

وقتی دولت‌ها به جای تروریست‌ها مرتکب ترور می‌شوند

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد

عزم جدی ایران برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا

جدیدترین مطالب

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد

عزم جدی ایران برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا

گفت‌وگو با استاد حقوق جزا و جرم شناس

وقتی دولت‌ها به جای تروریست‌ها مرتکب ترور می‌شوند

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان خانواده‌ی شهیدان مهسا احمری، حامد و میلان صابر

روایت ترور سه عضو خانواده به‌دست رژیم صهیونیستی

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با میزان

رژیم صهیونیستی هیچ ابایی از انجام اقدام‌های جنایت‌کارانه و تروریستی ندارد

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

ذات رژیم صهیونیستی تروریست است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

مطالب پربازدید بخش خبر

سخنگوی وزارت امور خارجه در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای:

ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزیر امور خارجه در نشست خبری

ایران با ۲۳ هزار شهید ترور،‌ قربانی اصلی تروریسم دولتی به سرکردگی اسراییل و آمریکا است

با شناسایی و تأیید هویت دو تن دیگر از فعالان رسانه‌ای

اسامی ۱۲ شهید رسانه در پی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اعلام شد

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان