دادگاه عالی اروپا حذف نام منافقین از فهرست سازمان‌های تروریستی را تأیید کرد

همزمان با تمدید مهلت خروج منافقین از خاک عراق، دادگاه عالی اروپا دادخواست تجدید نظر فرانسه را مبنی بر وارد کردن مجدد نام گروهک تروریستی منافقین به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا رد کرد

European Union Flag

همزمان با تمدید مهلت خروج منافقین از خاک عراق، دادگاه عالی اروپا دادخواست تجدید نظر فرانسه را مبنی بر وارد کردن مجدد نام گروهک تروریستی منافقین به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا رد کرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، دادگاه عالی اتحادیه اروپا رأی پیشتر صادر شده در این اتحادیه برای حذف گروهک ترویستی منافقین از فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا را یک بار دیگر تأیید کرد که این تصمیم می‌تواند سرنوشت هزاران نفر از اعضای این گروهک در عراق را تغییر دهد.

بنا بر این گزارش، فرانسه دادخواست تجدید نظری را علیه رأی صادر شده توسط یک دادگاه بدوی اتحادیه اروپا مبنی بر حذف نام گروهک منافقین از فهرست سازمان‌های تروریستی این اتحادیه تسلیم دادگاه عالی اتحادیه اروپا کرده بود، اما این دادخواست در جلسه روز گذشته دادگاه رد شد.

بر اساس این گزارش، دادگاه بدوی اروپا در سال ۲۰۰۸ میلادی با صدور حکمی دستور حذف نام منافقین از فهرست سازمان‌های تروریستی را صادر کرده بود، اما دادگاه عالی اروپا روز گذشته با اعلام اینکه اتحادیه اروپا موفق نشده است شواهدی را مبنی بر نگه داشتن گروهک منافقین در فهرست سازمان‌های تروریستی ارائه دهد، حکم اولیه را تأیید کرد.

دادگاه عالی اتحادیه اروپا در خصوص این حکم صادر شده اعلام کرد: رد چنین حکمی باید با ارائه شواهدی مبنی بر گناهکار بودن این سازمان و اعلام این جرم به طرف مذکور صورت گیرد.

مقامات فرانسه پس از اعلام حکم دادگاه عالی اتحادیه اروپا از تأیید چنین حکمی ابراز تأسف کردند. آنها همچنین تأکید کردند که برخی از نزدیک ترین متحدان پاریس همچنان گروهک منافقین را در فهرست سازمان‌های تروریستی خود نگه می‌دارند.

این گزارش افزود: آمریکا نیز با وجود اعمال نفوذهای فراوان به نفع گروهک منافقین، این سازمان را از فهرست تروریستی خود خارج نکرده است. اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۹ پس از صدور حکم دادگاه در سال ۲۰۰۸ این گروهک را از فهرست سازمان‌های تروریستی خود خارج کرده بود. مقامات اتحادیه اروپا در آن زمان اعلام کردند که این اقدام بر اساس حکم صادر شده در خصوص یک پرونده حقوقی انجام شده است.

در حال حاضر وضعیت گروهک منافقین در عراق از حساسیت خاصی برخوردار است چرا که دولت عراق چندی پیش ضرب الاجلی را برای خروج این گروهک از خاک عراق تا پایان سال جاری میلادی (حدود ۱۰ روز دیگر) صادر کرده بود، اما ظاهرا این ضرب الاجل با اعمال فشارهای اتحادیه اروپا روز گذشته لغو شده است و "نوری المالکی" نخست‌وزیر عراق به این گروهک تروریستی ۶ ماه دیگر فرصت داده است.

چند هفته پیش نیز در نشست اتحادیه اروپا در بروکسل در تاریخ اول دسامبر (۱۰ آذرماه) "کاترین اشتون" رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا از کشورهای عضو این اتحادیه درخواست کرد تا به اعضای منافقین پناهندگی اعطا کنند.


مطالب پربازدید سایت

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

در یادواره ۲۵۶ شهید کارمند استان گیلان مطرح شد

روایت همسر شهید از پیشتازی آمریکا در انعکاس خبر شهادت شهید انصاری

فرماندار میرجاوه خبر داد

امام جمعه اهل سنت میرجاوه ترور شد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان