خطر تروریسم در کمین حامیان گروه‌های تروریستی

Zarifvian

وزیر امور خارجه با بیان اینکه بیانیه این نشست برای حل بحران سوریه تکرار حرف‌های گذشته بود، گفت: خطر گروه‌های تروریستی همه کشورها و بیش از همه کشورهای حامی گروه‌های تروریستی را تهدید می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) و به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پس از پایان نشست بین‌المللی سوریه اظهار داشت: این نشست در واقع یک بیانیه‌ای دارد که تکرار حرف‌هایی است که قبلا زده شده است.

وی افزود: مهم از نظر ما این است بازیگرانی که در این نشست حضور داشتند که تعدادی از آنها از گروه‌های ترویستی حمایت می‌کنند به این قناعت برسند که راه حل نظامی در سوریه وجود ندارد و حمایت از گروه‌های تروریستی خطری هست که همه را و بیش از همه خود این کشورها را تهدید می‌کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه بحث‌هایی در این زمینه صورت گرفت و ما مجددا نظر خود را راجع به ضرورت پیدا کردن راه‌حل سیاسی مطرح کردیم، عنوان کرد: اما بیشتر جلسه در واقع به ارایه دیدگاه‌های کلی گذشت و قرار شد از این به بعد اگر جلسه‌ای بود بیشتر به موضوعات ماهوی بپردازیم و مقداری کمک کنیم به یافتن پایانی برای این وضعیت.

وی تصریح کرد: وضعیت انسانی به‌خصوص در کفریا به‌ صورت جدی در این نشست مطرح شد و همه توافق کردند که باید اقدامات لازم برای کمک‌رسانی و همچنین جلوگیری از هرگونه تهدید علیه غیرنظامیان انجام بدهند.

ظریف با بیان اینکه بحث مربوط به ضرورت حفظ آتش‌بس و ضرورت جدا شدن گروه‌هایی که همراه تروریست‌ها آتش‌بس را نقض می‌کنند و بحث‌هایی از این قبیل در این جلسه مطرح شد، خاطرنشان کرد: یک گوشه‌هایی از آنچه که مطرح شده است در بیانیه نیز آمده و همانطور که گفتم تکراری از مواضع قبلی است و ضرورت دارد که آن اراده سیاسی لازم برای راه‌حل و یافتن راه‌حل سیاسی و کنار گذاشتن راه‌حل نظامی و حمایت از تروریست‌ها پیدا شود.


جدیدترین مطالب

بازخوانی چند جنایت منافقین در دهه شصت

رد پای نفوذی‌های منافقین در افطار خونین رشت

در ادامه دیدارهای هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

در ادامه دیدار هابیلیان با خانواده شهدای ترور کشور

دیدار هابیلیان با خانواده شهیدان برزگر و زاهدی

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

مطالب پربازدید بخش خبر

با تلاش قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و وزارت اطلاعات

هلاکت ۲ تروریست و دستگیری ۶ عنصر جیش‌الظلم در چابهار

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان