دبیر کل بنیاد هابیلیان گفت: فرانسه و سایر کشورهای غربی به واسطه حمایتهایی که از گروهک تروریستی منافقین میکنند مانع رسیدگی به پروندههای ترور این گروهک میشوند.
به گزارش پایگاه خبریتحلیلی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، سیدمحمدجواد هاشمینژاد دبیر کل بنیاد هابیلیان با حضور در غرفه ایسنا، در بیستودومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در رابطه با وضعیت فعلی گروهک منافقین و اینکه آیا از این گروهک روی برگرداندهاند میتوانند به کشور بازگردند یا نه، بیان کرد: آنهایی که جزو بدنه این گروهک نیستند و کسانی که در داخل کشور شاکی نداشتند و دستشان به خون بیگناهی آلوده نشده است برای بازگشت به کشور منعی ندارند و سالهاست که بازگشتشان بدون مساله بوده است.
وی ادامه داد: تعدادی از رهبران گروهک تروریستی منافقین به خصوص فرماندهانی که در قتل ملت عراق دست داشتهاند برای آنها پروندههای متعددی از سوی دولت عراق تشکیل شده و برخی از این افراد ممنوعالخروج شدهاند و برخی از این افراد به دلیل فرماندهی قتل ۲۵ هزار عراقی ممنوعالخروج شدهاند.
هاشمینژاد تصریح کرد: فرماندهان اصلی گروهک تروریستی منافقین با هماهنگیهایی که با آمریکایی انجام شده است به کشورهای اروپایی منتقل شدهاند .
دبیر کل بنیاد هابیلیان در رابطه با تعدادی از اعضای گروه منافقین که به آلبانی رفتهاند، توضیح داد: آن بخشی که به آلبانی منتقل شدهاند اعضای عادی این سازمان هستند. این افراد بخشی از ۳۰۰۰ نفری بودند که از کشور عراق به آلبانی منتقل شدهاند. این اقدام در سایه تلاشهای مختلفی انجام شد که بخشی از این تلاشها قطعا از سوی خانوادههای شهدای ترور انجام شد. علاوه بر این با توجه به اسناد و مدارکی که در رابطه با ترور افراد بیگناه به دست این گروهک تروریستی در دست است هماهنگیهایی هم با مسوولین عراقی داشتیم.
دبیر کل بنیاد هابیلیان با بیان اینکه در مذاکرات هستهای ایران بحث حقوق بشر مطرح شد، افزود:یکی از ابزارهایی که در بحث حقوق بشر به کار گرفته میشود موضوع منافقین است به خصوص بعد از اینکه رهبر و سرکرده منافقین به یکباره از صحنه دور میشوند.
هاشمینژاد گفت: جای سرکرده گروهک منافقین را یک خانم میگیرد تا جزئی از پروژه حقوق بشری باشند که کشورهای غربی آن را دنبال میکنند. البته این از طنز روزگار است که موضوع حقوق بشر از سوی یکی از جانیترین گروهکهای تروریستی جهان پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه همپای ترورهایی که در منطقه انجام میشود و عربستان سعودی از آنها حمایت میکند، گروهک تروریستی منافقین هم از هیچ تلاشی برای عرضه کردن خود فروگذار نمیکند، افزود: گروهک تروریستی منافقین در عرصههای سیاسی و نظامی به کار گرفته شد.
دبیر کل بنیاد هابیلیان در رابطه با بدنه گروهک منافقین خاطر نشان کرد: حدود ۱۵۰۰ نفر هماکنون در کشور آلبانی به سر میبرند و بعد از خروج آمریکاییها حدود ۱۰۰۰ نفر از گروهک تروریستی از آنها جدا شدهاند . علاوه بر این میتوانم بگویم که بدنه این گروهک تروریستی عمدتا در کشورهای غربی پخش شدهاند، ولی شاکله فرماندهان آنها حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر هستند، این در حالی است که بدنه آنها ابتدا ۴۰۰۰ نفر بودند که به مرور زمان شاهد کاهش چشمگیر این افراد بودیم.
هاشمینژاد همچنین در رابطه با پروندههای مربوط به ترور گروهک تروریستی منافقین که از سوی ایران پیگیری میشود، خاطر نشان کرد: سیاستهایی که کشورهای غربی در مقابل گروهک تروریستی منافقین در پیش گرفتند همواره مانع از پیگیری پروندهَهای آنها میشود. فرانسه هم به عنوان میزبان اصلی این تروریستها در حدود ۳۵ سال گذشته هیچگاه حاضر به پیگیری پروندههای مربوط به آنها نشده است.
وی با انتقاد به سیاستهای دوگانه غرب نسبت به گروههای تروریستی اظهار کرد: متاسفانه غربیها یک گروه را به واسطه عملکردش تروریستی میشناسند، ولی گروه دیگر را به دلیل حمایتهای عربستان سعودی در لیست تروریستها قرار نمیدهند.
دبیر کل بنیاد هابیلیان در پایان در رابطه با اینکه آیا سیاستهای کشورهای غربی در قبال گروهک تروریستی منافقین نسبت به گذشته تغییری کرده است یا خیر، گفت: ما هیچ تغییری در سیاستهای آنها نمیبینیم . حدود ۲۰ سال پیش برخی منافقین در اقدامی هماهنگ به سفارتخانه ما حمله کردند و حتی بر سر یک ایرانی با تبر زدند هیچ اتفاقی جهت پیگیری این موضوع انجام نشد و امروز هم همچنان کشورهای غربی بابت اقدامات تروریستی هیچ تبعاتی را متوجه گروهک منافقین نمیدانند.