آمریکا از تروریست‌های خود به خوبی مراقبت می‌کند

Jim Din1

یکی از مدیران پایگاه تحلیلی «وترنز تودی» ضمن اشاره به تأسیس دفتر گروهک تروریستی منافقین در نزدیکی کاخ سفید گفت پیامی که این اقدام به جهانیان ارسال می کند این است که ما از تروریست های خود به خوبی مراقبت می کنیم.

به گزارش سرویس بین‌الملل پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، آقای جیم دین در مقاله‌ای در وب سایت شبکه پرس تی‌وی نوشت: منافقین گروهی هستند که با ترور 12هزار نفر در ایران، چهار 11 سپتامبر به این کشور وارد آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی از حیرت خود از حذف منافقین از فهرست گروه های تروریستی آمریکا نوشت و افزود: دادگاه کیفری بین المللی مطلقاً درباره این گروه هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد.

وی ادامه داد: باراک اوباما که برنده جایزه صلح نوبل هم می‌باشد، کشتار افرادی معادل چهار برابر قربانیان حادثه یازده سپتامبر را مورد عفو قرار داد در صورتی که اختیار چنین کاری را نداشت، چون مجاهدین خلق شهروندان آمریکایی نبودند.

جیم دین نوشت: اگر افرادی بتوانند حمایت‌های مادی به گروه‌های تروریستی ارائه کنند و آنها را از پیگرد قانونی مصون بدارند، همه ما در معرض خطر قرار داریم و کشوری که چنین اقداماتی درآن انجام شود هم تا حد گروه‌های مافیایی تنزل پیدا می‌کند.

وی افزود: من شوکه شدم وقتی دیدم جان بولتون و جیم جونز که مشاور امنیت ملی (جورج) بوش بود از مجاهدین خلق در واشنگتن استقبال کردند. آیا این به این معنی است که  جونز در بیرون کاخ سفید عملیات‌های تروریستی انجام می‌داده است؟

وی افزود: آیا قانونی وجود ندارد که حتی مسئولین سابق دولت هم به خاطر جنایات علیه بشریت مورد پیگرد قانونی قرار بگیرند؟


مطالب پربازدید سایت

فرماندار میرجاوه خبر داد

امام جمعه اهل سنت میرجاوه ترور شد

پس از سال‌ها صبر در فراق فرزندانش

مادر شهیدان والامقام مظفر به فرزندان شهیدش پیوست

گفت‌وگو با وکیل پرونده تعدادی از قربانیان اقدامات این گروهک‌های تروریستی

جزئیات صدور اعلان قرمز اینترپل برای سران گروه‌های تروریستی کردی

جدیدترین مطالب

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

گفت‌وگو با وکیل پرونده تعدادی از قربانیان اقدامات این گروهک‌های تروریستی

جزئیات صدور اعلان قرمز اینترپل برای سران گروه‌های تروریستی کردی

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

آیین بزرگداشت شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب در تجمعات سراسر کشور برگزار می‌شود

مطالب پربازدید بخش خبر

جنایتی دیگر از گروهک‌های تروریستی

شهادت یک پلیس در پی ترور ناجوانمردانه در سیب و سوران

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان