Artikuj

Sejid Reza Kazvini-Shoqata Habilian

Gënjeshtrat që zbulohen shpejt!

Dy javë më parë(12 gusht) një trupë diplomatike prej katër senatorësh amerikanë ka hyrë në kryeqytetin shqiptar...

Muxhahedinet iraniane ne Shqiperi. Interviste eksluzive me Anne Singleton

Migena Balla bashkebisedon me eksperten britanike Anne Singleton mbi eksperiencen dhe ekspertizen e saj me muxhahidinet iraniane, prezencen e tyre ne Shqiperi dhe te kaluaren e tyre terroriste.

Sekreti pas Auves-sur-Oise (një komunë në periferitë veriperëndimore të Parisit, Francë)

Grupi terrorist ‘’ Organizata Muxhahidine Halk ‘’, i quajtur ndryshe ‘’MEK’’ ose ‘’MKO’’, i cili paraqitet në listat e grupeve terroriste të disa shteteve, është strehuar në një qytet të vogël 30 kilometra larg Parisit, në Auvers-sur-Oise; gjë që ka rezultuar në neglizhim të interesit publik dhe lirisë së fjalës...