هم اخراج هم محاكمه!

وقتي سرکرده منافقين مريم رجوي اعلام مي کند که بر طبق در خواست خود او انتقال صورت گرفته دروغ محض است و بر کسي پوشيده نيست که منافقين تا چند روز پيش در مقابل قانون ايستادگي مي کردند ولي حالا که مجبور شده اند که از اشرف خارج شوند سعي دارند صحنه را به گونه اي جلوه دهند که گويي در اين انتقال مختار هستند. اما واقعيت اين است که اين گروهک در خفت و خواري تمام اخراج شد و درست همان‌طور که همه دنيا شاهد خفت صدام ديکتاتور خونريز عراق بودند شاهد خفت منافقين هم خواهند بود و اين وعده خداوند است که تخلف ناپذير است

Eftetahie Lead

بالاخره و پس از کش و قوس هاي فراوان اخراج منافقين از پادگان اشرف آغاز شد. هرچند در چند ماه گذشته شاهد هياهوي بسياري پيرامون تصميم قانوني دولت عراق مبني بر اخراج منافقين بوديم، اما مشاهده شد که هيچ کدام از اين موارد که رد پاي منافقين را هم در خود داشت نتوانست موضع دولت عراق را به انفعال بکشانند. همان‌گونه که تجربه گذشته نشان مي دهد، منافقين براي پيشبرد خواسته هاي غير قانوني خود و فرار از قانون دست به هر گونه اقدامي زده اند و قطعاً تحرکات آنها و حاميانشان براي تضعيف موضع دولت عراق در ماه هاي آينده نيز ادامه خواهد داشت تا از اجرايي شدن تصميمات ديگر دولت عراق از قبيل محاکمه سرکردگان جنايتکار اين گروهک جلوگيري کنند. در همين رابطه گفتگويي داشتيم با سيد محمد جواد هاشمي نژاد دبير کل کانون هابيليان تا گمانه زني هاي مورد بحث در اين رابطه را ارزيابي نمايند.

 

‏‏اخراج منافقين از عراق، دغدغه چندين و چند ساله دولت و ملت عراق بوده است اما سئوال اينجاست كه چرا آغاز پروسه اخراج اين فرقه تروريستي از اين كشور تا اين اندازه طول كشيد. آيا نمي‎‌‎توان اين گونه فرض كرد كه اخراج منافقين براي دولتمردان اين كشور، آنچنان كه بايد و شايد داراي اولويت نبوده؟

 

مسلماً ماندن و ادامه حيات منافقين در عراق غير قانوني و برخلافت تمام قوانين تعريف شده بين‏‎‌‎المللي است، با اين وجود نبايد از حمايت‎‌‎هاي آمريكا و كشورهاي غربي از اين فرقه - با هدف ايجاد اهرم فشار بر عليه كشورمان - نيز غافل ماند،‎‌‎زيرا اين را مي‎‌‎توان در زمره اصلي‎‌‌‎ترين علل ماندگاري منافقين در عراق ارزيابي نمود. البته اهميت اين موضوع براي برخي سياسيون آمريكايي تا حدي بود كه با وجود ابقاي اين فرقه در ليست تروريستي وزارت خارجه اين كشور، شاهد اين هستيم كه برخي نمايندگان كنگره اين كشور، همچنان از منافقين حمايت مي‎‌‎كنند. البته اين حمايت‎‌‎ها در ازاي دريافت مبالغ كلان پول ميسر شده است، بنابراين اين سازمان كه در طول حيات بيش از چهار دهه خود، هيچ‎‌‎گاه تابع و پيرو قانون نبوده است، تنها در سايه حمايت‎‌‎هاي خارجي است كه تا زمان حاضر در عراق مانده است. پس اين موضوع كه اخراج منافقين براي دولت عراق اهميت ندارد موضوع درستي نيست.

 

با توجه به اينكه سران منافقين هم بالاخره با صدور بيانيه‎‌‎اي، رسماً خروج‎‌‎شان را از عراق اعلام كردند،‎‌‎اما لحن سخنان سران اين فرقه‎‌‎ طي چند روز اخير به گونه‎‌‎اي است كه گويي به‌طور خود مختار و داوطلبانه، انتقال از پادگان اشرف را پذيرفتند. به نظر شما سازمان ملل براي الزام به خروج منافقين از پادگان اشرف‎‌‎، اصلا نقشي براي خود آنها هم قائل شده بود؟

 

سازمان منافقين در هيچ کدام از پروسه هايي که در حال انجام است نقشي نداشته و اساساً جايگاهي كه بتوان بر طبق آن، براي اين سازمان نقشي تعريف نمود نيز از سوي سازمان ملل به رسميت شناخته نشده است،‎‌‎ضمن اينكه براي جا‎‌‎به‎‌‎جايي هم در ابتدا نظر اين سازمان تروريستي مطالبه نشد و همين موضوع بود كه باعث شد سران اين سازمان در ابتدا با انتقال به كمپ ليبرتي يا هر جاي ديگر، به شدت مخالفت كنند اما درست به دليل غير قانوني بودن درخواست‎‌‎هاي منافقين بود كه هيچ كدام از سازمان‎‌‎ها و نهادهاي بين‎‌‎المللي با اين درخواست موافقت نكردند. دليل اين مسئله هم بي‎‌‎اثر بودن بيش از 300 روز اعتصاب غذاي اندك حاميان اين فرقه در مقابل مقر حقوق بشر سازمان ملل بود؛ اعتصابي كه منافقين با وقاحت از سازمان ملل مي‎‌‎خواستند مقر نگهداري اعضاي اين سازمان در اشرف را تغيير ندهد. جالب‎‌‎تر اينكه سازمان ملل حتي به شرايط آنها براي انتقال به جايي غير از ليبرتي نيز اهميتي نداد و اعلام كرد اين كمپ تمام شرايط لازم براي نگهداري از اعضاي اين فرقه را دارد. از ديگر شرط‎‌‎هاي منافقين كه باز هم مورد قبول قرار نگرفت، اين بود كه مي‎‌‎گفتند ما اگر به ليبرتي برويم،‎‌‎بايد تمام وسايلمان را با خودمان ببريم اما اين هم مورد توجه واقع نشد.‏ پس بنابراين وقتي سرکرده منافقين مريم رجوي اعلام مي کند که بر طبق در خواست خود او انتقال صورت گرفته دروغ محض است و بر کسي پوشيده نيست که منافقين تا چند روز پيش در مقابل قانون ايستادگي مي کردند ولي حالا که مجبور شده اند که از اشرف خارج شوند سعي دارند صحنه را به گونه اي جلوه دهند که گويي در اين انتقال مختار هستند. اما واقعيت اين است که اين گروهک در خفت و خواري تمام اخراج شد و درست همان‌طور که همه دنيا شاهد خفت صدام ديکتاتور خونريز عراق بودند شاهد خفت منافقين هم خواهند بود و اين وعده خداوند است که تخلف ناپذير است.

 

آيا مورد ديگري هم بود كه درخواست اين سازمان تروريستي مورد قبول واقع نشود؟

 

بله، از همه اين موارد مهم‏‎‌‎تر پيامي بود كه يکي دو روز قبل، توسط نمايندگان سازمان به سران منافقين دادند و اعلام كردند انتقال اين فرقه توسط دولت عراق كاملا مورد تأييد سازمان ملل است و علاوه بر آن اعضاي اين سازمان بايد بدانند كه شرايط كمپ اشرف اصلا پايدار نيست و قوانين موجود در اين كمپ نيز همگاني است و توسط دولت عراق اجرا مي‎‌‎شود.

 

به نكته حساسي اشاره كرديد. با اين تفاسير،‏‎‌‎منافقين نمي‎‌‎توانند به كمپ ليبرتي به عنوان پادگان اشرف دوم نگاه كنند و بعد از مدتي با استفاده از قوانين خود ساخته،‎‌‎خواستار ماندن در اين كمپ شوند.

 

دقيقا همين‌طور است زيرا منافقين پس از خروج از اشرف، وارد ريل اخراج از عراق شده‎‌‎اند كه دروازه اول آن كمپ ليبرتي است.

 

فكر مي‏‎‌‎كنيد خروج از اشرف،‎‌‎پايان كار منافقين خواهد بود، ضمن اينكه دولت عراق پيشتر در مورد محاكمه برخي سران جنايتكار اين فرقه،‎‌‎اعلام آمادگي كرده بود، با اين حال فكر مي‎‌‎كنيد در شرايط حال حاضر،‎‌‎اخراج براي دولت اين كشور اولويت داشته باشد يا محاكمه سران اين فرقه؟

 

مطمئن باشيد كه آمريكا، دولت‏‎‌‌‎هاي غربي و رژيم اسرائيل براي اينكه اندك رشته حيات اين سازمان تروريستي قطع نشود، همه‎‌‎گونه تلاشي خواهند كرد زيرا آنچه براي دشمنان كشورمان اهميت دارد، ايجاد و حفظ ابزارهاي مقابله با مردم كشورمان است، حال اين ابزارها، قدرتمند و قوي باشد يا ابزاري فرسوده و بي‎‌‎خاصيت همانند منافقين. در مورد قسمت دوم سئوال شما هم بايد بگويم اينها هيچ تداخلي با هم ندارد و دولت عراق هم بر اخراج منافقين از كمپ اشرف تأكيد دارد و هم بر اجراي حكم بازداشت 121 نفراز سران جنايتكار اين فرقه و اين نكته‏‎‌‎اي است كه دولت عراق تا به اينجا و علي‎‌‎رغم تمام فشارهاي موجود از جانب حاميان اين فرقه،‎‌‎براي احقاق آن ايستاده است. آنچه مسلم است اينكه سازمان منافقين با همه هزينه‎‌‎كردها و همه قلدر بازي‎‌‎هايي که از ذات اين فرقه بعيد هم نبود، باز هم نتوانست در مقابل قوانين دولت عراق ايستادگي کند و تمامي اعتصاب‏‎‌‎ها و حمايت‎‌‎هايي که نمايندگان و سياستمداران غربي از اين فرقه انجام دادند نيز بي‎‌‎نتيجه ماند و گروهك رجوي مجبور شد در مقابل خواست دولت و ملت عراق زانو بزند.


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

مطالب پربازدید بخش گفتگو

رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی

ماهیت فرقه منافقین با اسلام در تضاد است

علی بابایی کارنامه نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی

منافقین باید تاوان جنایات خود را به اندازه شأن ملت ایران پرداخت کنند

محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:

دادگاه گروهک تروریستی منافقین مستند و مستدل است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان