نوري المالکي و آزمون مقابله با منافقين

با افزايش احتمال براي ماندگاري نوري المالکي در پست نخست وزيري عراق، رويه توهین مستقیم به نوري المالکي توسط منافقين رو به افول نهاده و منافقين که تا چندي پيش رکيک‌ترين الفاظ و تهمت‌ها را به نخست وزير قانوني عراق روا مي‌دانستند...

Almaleki«شعار ما، همچنان بازكردن يك صفحه جديد براي تمام كساني است كه بيراهه رفته‌اند و مرتكب اشتباه شده‌اند. البته منظور من كساني نيستند كه دستهايشان به خون آغشته شده و با روند سياسي عراق مخالفت كرده‌اند و مرتكب اشتباه شده‌اند».

 

نوري المالکي از مدت‌ها قبل؛ -همان زماني که هنوز تا انتخابات جديد و پر حاشيه عراق مانده بود- و حتي روزهاي اولي که در دوره قبل به عنوان نخست وزير عراق انتخاب شد نيز همين حرف را عنوان کرده بود. تنها تفاوت آن دوران با امروز، تغيير در جمله بندي‌هاي اوست. همان زمان هم نوري مالکي اعتقاد داشت تمام دشمنان ملت عراق و کساني که دستشان به خون مردم اين کشور آلوده شده است بايد محاکمه شوند و امروز هم همین عقيده را دارد. او البته براي اين تقسيم بندي، جايگاه خاص و ويژه‌اي براي جنایتکارانی همچون بعثي‌ها و منافقين قائل شده است و البته تاکنون به خاطر راسخ بودن محاکمه این تروریست ها هزينه‌هاي زيادي را نيز در قالب تخريب‌ها، کارشکني‌ها و تبليغات دروغين بعثي‌ها و منافقين پرداخته‌است.

 

مسلماً هر مسئول سياسي آگاهی در هر کشوری که باشد راه را براي حاکميت گروهي همانند حزب بعث که هست و نيست مردم کشورشان را به تاراج برده‌اند خواهد بست و مانع از حضور آنها در سياست و کشور داري خواهد شد، هر مسوول سياسي آگاه ديگري در هر کشور ديگري هم که باشد نمي‌خواهد عده‌اي تروريست مارک‌دار و شناخته شده، که ده‌ها هزار نفر از مردم کشورش را به خاک و خون کشيده، از گروه‌هاي تروريستي حمايت کرده و يک پاي ثابت فرماندهي و هدايت بسياري از عمليات‌هاي تروريستي بوده‌اند، به اسم پناهنده در کشورش بمانند. موافقت با اين حضور بيشتر از آنکه در راستاي حقوق بشر باشد،‌ خيانت به همه انسانيت است، نهادن آتش در کنار پنبه است،‌ فرش قرمز است و مجوز قانوني براي تداوم مشي تروريستي و جنايتکاري و تخريب قوانين در کشور ميزبان.

 

اما در مورد حضور منافقين، چيزي که کاملاً مشخص است اينکه منافقين در تمام مدت زمان حضور خود در عراق دست از کشتار و جنايت بر عليه مردم اين کشور بر نداشته‌اند. دوراني بود که اين جنايت‌ها آشکار بود و مستقيماً توسط مزدوران اين سازمان رقم مي‌خورد و زماني هم رسيد که با حمايت از گروه‌هاي تروريستي و هم‌ذات پنداري با آنها، اقدام به اجراي پروژه آشوب سازي در شهرهاي عراق نمودند تا از اين رهگذر، همچنان يکي از سهامداران شرکت‌هاي تروريستي در عراق باشند. از سويي ديگر منافقين همواره به عنوان يکي از اصلي‌‌ترين عوامل سازماندهي مخالفان دولت و حکومت عراق بوده‌اند و با دخالت درامور سياسي اين کشور براي عدم راه‌يابي نمايندگان واقعي مردم عراق به مجلس، تضعيف دولت مرکزي به وسيله تخريب از طريق روزنامه‌ها و رسانه‌هاي وابسته به اين فرقه در عراق، حمايت مالي و سياسي از بقاياي عناصر بعثي در عراق و ... مواردي از اين دست، همواره به عنوان يکي از خطرات آشکار و بالفعل براي ملت عراق بوده‌اند که تنها مانع بيرون راندن و اخراج آنها ازعراق نيز، ‌نه حمايت مردم و عشاير عراق، که فشارها و تهديد‌هاي آمريکا بوده است.

 

تبعات موفقيت نوري المالکي در ماراتن سخت با اياد علاوي

 

با افزايش احتمال براي ماندگاري نوري المالکي در پست نخست وزيري عراق، رويه توهین مستقیم به نوري المالکي توسط منافقين رو به افول نهاده و منافقين که تا چندي پيش رکيک‌ترين الفاظ و تهمت‌ها را به نخست وزير قانوني عراق روا مي‌دانستند، اکنون به واسطه ترسی که از احتمال انتخاب مجدد نوری المالکی بر آن ها مستولی شده است، پروژه‌ فحش نامه‌ها و تخريب‌ها و پرونده سازي‌ها براي شکايت از نوري مالکي به دادگاه را به کناري گذاشته و تلاش مي‌کنند با ايجاد روندي خبري و رسانه‌اي و با استفاده از نقل قول‌ها و سخنان چهره‌هاي بعثي و سياسيون ورشکسته و مغرض،‌ اين مشروعيت را زير سوال ببرند.

 

نمونه‌اي از نقل قول‌هايي که اين روزها در سايت‌هاي منافقين در قالب گفتگو و مصاحبه و در همين زمينه به کارمي‌رود:

 

*«سلمان الجمیلی از رهبران العراقیه گفت: نشست دیروز العراقیه با مجلس اعلای انقلاب اسلامی و حزب فضیلت منجر به یک دیدگاه مشترک شده است که بر این اساس حل بحران تشکیل دولت از طریق ائتلاف العراقیه و ائتلاف ملی عراق و ائتلاف کردستانی به‌دست میآید. وی خاطرنشان کرد که اکراد گفته اند که آنها در دولتی که لیست العراقیه و مجلس اعلا در آن نباشند شرکت نخواهند کرد.»

 

* «ویلیام برنز، معاون وزیر خارجه آمریکا، به نوری مالکی اطلاع داد که دولتی که در آن العراقیه یک طرف اساسی نباشد، بی ارزش است. الشرقیه افزود: در این میان عادل عبدالمهدی به ویلیام برنز اطلاع داد که مجلس اعلا شرکت در دولتی که ریاست آن با نوری مالکی باشد را نمیپذیرد.»

 

* «جمال الدین از نیروهای ملی در داخل پارلمان خواست تا به منظور حراست از مسیرهای شرعی برای کار دموکراتیک و انتقال مسالمت آمیز قدرت، در کنار العراقیه قرار بگیرند. وی گفت آنچه الآن میگذرد دور زدن واضح دمکراسی و نتیجه سناریورهای رسوایی است که توسط برخی دولتهای منطقهای تهیه و تدارک دیده شده است که بدترین نوع پس‌رفت و تجزیه و تباهی را برای عراق و مردم آن میخواهد».

 

*« العراقیه در پی اجلاسی که در مقر ایاد علاوی برگزار کرد با اتفاق آرا اعلام کرد که معرفی نوری مالکی برای منصب نخست‌وزیری را به رسمیت نمی‌شناسد.سخنگوی رسمی العراقیه در پایان این اجلاس گفت: تمامی اعضای العراقیه به اتفاق آرا با شرکت در دولتی که ریاست آن با نوری المالکی باشد، مخالفت کردند.»

 

*« صالح المطلک، از رهبران العراقیه، نخست‌وزیری نوری مالکی را سرقت حق قانونی نتایج انتخابات عراق دانست.»

 

*« حیدر الملا، سخنگوی العراقیه، گفت: طبیعت لیست نوری مالکی تشنج در صحنه سیاسی عراق است.»

 

نقل قول‌هاي فوق که همگي در طي روزهاي اخير در سايت‌هاي زنجيره‌اي منافقين منتشر شده است، تشابه بارز همه آنها استفاده از نقل‌قول‌ها و اظهار نظر مقامات سياسي مسئله دار است. اظهار نظرهايي که سايت‌هاي منافقين با جهت دهي خاص و با جرح و تعديل، آنها را نقل مي‌کنند و بنا را بر آن دارند تمام مشکلات و معضلات موجود را از زبان چهره‌هاي سياسي متوجه نوري مالکي نمايند؛ مشکلاتي که در صورت تداوم مي‌تواند به نابودي روند سياسي در عراق بينجامد!

 

اما مسئوليت نوري مالکي در اين ميان نه تنها مرعوب نشدن در مقابل اين فشارهاي نخ‌نما شده است بلکه بايد بدون توجه به ايجاد تشويش‌هاي منافقين و صرفاً با توجه به منافع ملي و حياتي ملت عراق، فارغ از تمام مشکلاتي که بعد از اين توسط منافقين و آمريکا براي وي ايجاد خواهد شد، نسبت به تعيين تکليف منافقين و اخراج آنها از عراق اقدام کند. در اين ميان آنچه درخواست ميليون‌ها عراقي است، توجه به اصل محاکمه سران اين فرقه به دليل آمريت در قتل شهروندان عراقي است.

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31