نقد ایدئولوژی سازمان مجاهدین خلق-کتاب شناخت(قسمت ششم)

در اين فصل آن قدر مطالب متناقض و درهم و برهم به چشم مي خورد كه به سختي مي توان نقائص و اشتباهات آنرا در چند مطلب معين مشخص كرد

Shenakht

تضاد

متاسفانه در اين فصل آن قدر مطالب متناقض و درهم و برهم به چشم مي خورد كه به سختي مي توان نقائص و اشتباهات آنرا در چند مطلب معين مشخص كرد ، نخست برخي از مطالب اين فصل را با برخي ديگر از مطالب همين فصل در برابر هم قرار مي دهيم تا تناقض و نارسائيها را از خود كتاب اجمالاً نشان بدهيم ، سپس به چند نكته مهم درباره مطالب فصل اشاره خواهيم كرد

-1 اين دو عبارت را در كنار هم قرار دهيد

با توجه به مثالهاي فوق مي توان نتيجه گرفت كه تضاد قانون عمومي پديده ها و طبيعت است » ص 47 . و بلافاصله بعد از آن .

«هيچكس نبايد در شناسائي هاي خود به آنچه رسيده است بيش از حد بها دهد ، و آنها را بالاترين و قطعي ترين علوم و شناسائي ها بداند ، بايد توجه كند كه اطلاعات او منحصر به بخشي از طبيعت است » ص 47 .

چه تناقض آشكاري كداميك از دو عبارت بالا را تصديق مي كنيد ؟

2- از نظر متد ديناميك علت اصلي تغيير پديده ها در درون آنها نهفته است ، و آن عبارتست از وجود دو وجه متضاد ، و يا دو جنبة متناقض در ذات اشياء و پديده ها »

اين مطلب آيا با مطلب ذيل – از ديدگاه به اصطلاح علمي اين سازمان – سازگار است ؟ « اگر چه ما تنها ظهور يك وجه آنرا در پديده ها و حوادث مشاهده مي كنيم »

اگر تنها يك وجه تضاد را در اشياء مشاهده مي كنيد پس چه دليلي بر وجود دو وجه متضاد در درون پديده ها وجود دارد؟ (شما كه با روش متافيزيكي در اثبات حقايق موافق نيستند). آيا اين يك گمان غير علمي نيست؟

3 - «در درون هر شكستي عوامل و نطفه هاي پيروزي وجود دارد ، و در درون هر پيروزي عوامل جديد شكست موجود است » ص 46

خواننده آگاه متوجه است آنچه در عبارت بالا آمده است دقيقا با وجود شكست و پيروزي همراه با هم به عنوان دو وجه متضاد يك پديده پذيرفته نشده ، بلكه هر يك به عنوان در بردارنده عوامل و نطفه هاي ديگري شناخته شده است .

ولي در عبارت ذيل مطلب مخالفي با عبارت بالا مي بينيد . « خوب و بد . . . شكست و پيروزي وجوه متضادي هستند كه ارتباط ارگانيك با هم دارند يعني بدون وجود يكي ديگري وجود ندارد » ص 43

4-در ص 42 « در جهان هيچ جريان و پديده اي وجود ندارد كه خالي از دو جنبة متناقض و متضاد باشد اگرچه ما ظهور يك وجه آنرا در پديده ها و حوادث مشاهده مي كنيم»

آنچه در اين عبارت و در عبارتهاي بعدي تاكيد بر آن شده است اين است كه از دو وجه متضاد يك پديده تنها يك وجه آن ظاهر و قابل مشاهده است .

و اكنون اين عبارت را بخوانيد « مثلا اتم مجموعه متضاد بارهاي مثبت و منفي است ، انرژي تشعشعي در عين حال هم داراي خاصيت موجي و هم داراي خاصيت ذره اي است » ص 43

آيا اين دو مطلب با هم سازگارند؟

 

نقد ایدئولوژی سازمان مجاهدین خلق-کتاب شناخت(قسمت پنجم)


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31