آیا باید از اقدام کانادا متعجب بود؟!

Canadaکانادا در 20دسامبر2012(30آذر1391) منافقین را از لیست سازمان‌های تروریستی خارج کرد. این مسأله قابل پیش‌بینی و البته در تعاملات بین‌المللی از اهمیت کمتری برخوردار است. در توضیح این مساله باید گفت که علت چنین رویکردی از سوی این کشور به اندازه‌ای واضح و مبرهن است که نباید از این مسأله متعجب شد؛ چرا که با بررسی دقیق ساختار حکومت کانادا متوجه می‌شویم رویکردهای سیاسی این کشور به‌شدت تحت تاثیر سیاست‌های ایالات متحده است و نزدیکی جغرافیایی، اشتراک فرهنگ، سنت، مذهب و پیشینه تاریخی این کشور با آمریکا سبب شده تا روابط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کانادا و آمریکا بسیار گسترده باشد. با این حال و بعد از این که آمریکا منافقین را از لیست سازمان‌های تروریستی خارج کرد، آیا باید از این اقدام کانادا متعجب شد؟! مطمئناً این مسأله برای کشوری که وابستگی عجیبی در همه زمینه‌ها به آمریکا دارد، امری طبیعی و بی‌اهمیت تلقی می‌شود. لذا در این مسئله نقش بین‌المللی کانادا کم‌اهمیت، و ورود و خروج منافقین در لیست تروریستی تابع آمریکا بود؛ صرف‌نظر از اینکه بیرون آمدن از لیست تروریستی برای منافقین هم بی‌نتیجه است و تاریخ مصرف آن چندروزه و کورسوی امیدی به نیروهای وارفته‌ای است که سال‌ها به انتظار «سرنگونی» سرکار گذاشته شده‌اند.

ایرانیان پناهنده و مقیم کانادا از منافقین متنفرند

نکته دیگری که باید به آن اشاره کنیم بی‌توجهی پناهندگان و ایرانیان مقیم کانادا به منافقین است. طبق آمار، ایرانیان کانادا جمعیت کوچک، اما قابل توجهی از این کشور را تشکیل می‌دهند. بنا بر آخرین محاسبات غیر رسمی، بیش از ۳۰۰هزار نفر در کانادا خود را ایرانی یا منشعب از ایرانیان می‌دانند. با توجه به اینکه بیشتر پناهندگان در این کشور، پناهندگان اجتماعی هستند لذا منافقین در کانادا به‌شدت مطرود و پناهندگان و ایرانیان مقیم از آن‌ها متنفر هستند؛ به گونه‌ای که وقتی الحاقيه خروج منافقین از ليست تروريستی در یکی از روزنامه‌های کانادا منتشر شد و منافقین شادی هواداران‌شان در تورنتو را در یکی از سایت‌های رسمی‌شان گزارش کردند و آنگونه که در عکس مشهود است، در بهترین حالت 10 نفر به همراه دو دختر بچه و در عکس دیگر صف‌کشیدن 12 ماشین است! این است تمام موجودی و نیروی فرقه‌ای که ادعای آلترناتیوی دارد!

Otava1

آیا آمریکا و کانادا از جنایت‌های متعدد منافقین بی‌اطلاع است؟!

هر از چندی در رسانه‌ها و مصاحبه‌ها به مطلبی از این دست اشاره می‌شود که، جوامع غربی و اروپایی از جنایت‌های بی‌شمار منافقین بی‌اطلاع هستند؛ لذا به خارج‌کردن منافقین از لیست تروریستی اقدام کرده‌اند! شاید باید به کسانی که مسائل را اینگونه تحلیل می‌کنند، حق داد؛ چرا که اظهارنظرها و مصاحبه‌های رندانه سیاست‌مداران آمریکایی و اروپایی در این باره، تحلیل‌گران و مطلب‌نویسان را به ورطه اشتباه می‌اندازد. شاهد این ماجرا گفت‌وگوهای متعددی است که افراد مطلع و پیگیر مسائل تروریسم در ایران با مسئولین کشورهای اروپایی و آمریکایی در اعتراض به حمایت آن‌ها از منافقین داشته‌اند و جالب اینجاست که وقتی ‌جنایت‌های متعدد و تروریستی منافقین شمرده می‌شود، آن‌ها ابتدا اظهار تأسف و بعد اظهار بی‌خبری می‌کنند و این در حالی است که گزارش‌ها و اسناد متعددی که کشورهای غربی‌ و اروپایی درباره منافقین منتشر کرده‌اند اعتراف به چند مطلب عمده است: 1. منافقین تروریست هستند؛ 2. به کشتار وسیع مردم عادی از زن و مرد و کودک و پیر و جوان دست زده‌اند؛ 3. به‌شدت مورد نفرت مردم ایران هستند و نزد مردم ایران جایگاهی ندارند؛ 4. با صدام و حزب بعث علیه ایرانیان همراه بوده‌اند؛ 5. فرقه هستند؛ 6. اعضای ناراضی خود را شکنجه‌ کرده‌اند و... . لذا اینکه بگوییم این کشورها از جنایت‌های منافقین بی‌اطلاع هستند خوش‌خیالی و خامی و در دسترس‌ترین تحلیل است و از آن طرف بهترین جوابی است که هر سیاست‌مدار و مسئولی برای فرار از قبول مسئولیت می‌تواند بدهد!

بازتاب جنایت‌های منافقین در اسناد و گزارش‌های کانادا

در ذیل به چند سند و گزارشی که کانادا درباره منافقین صادر کرده است، اشاره می‌کنیم. این اسناد و گزارش‌ها نشان می‌دهد که کانادا با جنایت‌های منافقین کاملاً آشناست و به موارد زیادی از جرم و جنایت آن‌ها اشاره می‌کند:

1. منافقین به به سفارت ایران در اتاوا حمله کردند

کمیته بررسی اطلاعات امنيت کانادا (SIRC)در گزارش سالانه خود در سال 1992(1371) آورده است در نیمه شب 5آوریل1992(16فروردین1371)، حدود چهل فرد مسلح به دیلم، نردبان و پتک به سفارت ایران در اتاوا حمله کردند. اکثر این افراد اعضای سازمان مجاهدین خلق بودند که در اوایل همان روز دست به این کار زدند. حمله اتاوا سه ساعت پس از حمله به سفارت ایران در بن آلمان آغاز شد و حداقل 7 حمله دیگر در سراسر اروپا را به دنبال داشت.

2. تأکید کانادا بر تروریست بودن منافقین

20دسامبر2006(29آذر1385)

نشریه اینترنتی «ام‌بی‌سی» کانادا در مطلبی به قلم «برایان آدیبا»، در تاریخ 20دسامبر2006، با اشاره به اقدامات وکیل مجاهدین خلق، به ‎نقل از مقامات دولت کانادا نوشت: «به گفته «فیلیپ مکلینتون» سخنگوی وزارت امنیت عمومی و آمادگی اضطراری، «ماه گذشته دولت کانادا وضعیت گروه مجاهدین خلق را بررسی کرد و دریافت که این گروه هنوز مستحق این است که در لیست سازمانهای تروریستی ممنوعه در کانادا بماند. ارزیابی بر اساس معیارهای قانونی و اطلاعات دریافتی صورت گرفت. اما طبق قوانین کانادا هر گروهی که در لیست ترور قرار دارد میتواند تقاضای استیناف کند، اما وزارت تاکنون هیچ درخواست این‎چنینی از جانب مجاهدین دریافت نکرده است.»

Kharsoozi033. کانادا منافقین را تروریست می‌داند

آوریل2004 (اردیبهشت1383)

در بخشی از گزارش سازمان اطلاعات و امنیت کانادا در مورد مجاهدین که روزنامه «نشنال پست» چاپ کانادا آن را منتشر نموده، تأکید گردیده که سازمان اطلاعاتی مزبور گروه مجاهدین خلق و فعالیت آن‌ها را در برنامه مبارزه با تروریسم خود جای داده است. در این گزارش آمده این گروه 13 دفتر بزرگ فعال و 170 مقر کوچک‌تر در سراسر دنیا دارند که یکی از آن‌ها در کانادا فعالیت می‌کند. به نظر می‌رسد این گروه طرفداران چندانی بین مردم داخل ایران نداشته باشد و کارنامه 29 ساله فعالیت مجاهدین و وعده‌های آنان برای استقرار دموکراسی در ایران نشان داده است که توانایی یا قصد دموکراتیزه کردن جامعه ایران را نداشته باشند.

روزنامه نشنال‌پست با یادآوری تاریخچه فعالیت‌های گروه مجاهدین خلق و حمله طرفداران این گروه به سفارت ایران در 1992(1371) در اتاوا می‌نویسد گرچه تاکتیک‌های مجاهدین خلق در اروپا و ایالات متحده آن‌ها را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار می‌دهد اما این گروه هنوز در فهرست 34 گروهی که در کانادا تروریست محسوب می‌شوند قرار نگرفته است و این در حالی است که دارایی‌های آن‌ها ضبط شده و دادگاه‌ها و وکلای مهاجرت، آن‌ها را تروریست تلقی می‌کنند. این روزنامه به نقل از سازمان امنیت و اطلاعات کانادا مجاهدین را به فرقه‌ای تشبیه کرده است که تحت رهبری بی‌قیدوشرط و قدرت مطلق مسعود رجوی فعالیت می‌کنند.

4. قسمتی از گزارش سالانه تروریسم 2006«دفتر هماهنگ کننده ضدتروریسم وزارت خارجه آمریکا»

مجاهدین خلق مسئول ترور چندین نفر از افراد نظامی و غیرنظامیِ آمریکایی در دهه 1970 می باشد. اعضا و رهبری مجاهدین خلق در سراسر جهان این ظرفیت و اراده را دارند که در اروپا، خاورمیانه، ایالات متحده، کانادا و... عملیات تروریستی انجام دهند ایدئولوژی مجاهدین خلق مخلوطی از عناصر مختلف مارکسیسم، اسلام و فمینیسم می باشد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31